Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ενω απο εμπειρια χρησης ειναι κυριολεκτικα αλαγκαριστα(αψογο Sense)μετα το One M8 πραγματικα το χαος για αυτη την εταιρια.

Δημοσ.

οταν εισαι αμιγως κινεζικο brand κ πουλας σε τιμες που δινουν οι υπολοιποι τις ναυαρχιδες τους τι περιμενεις?

ενω παραλληλα η εμπειρια που δινεις στο χρηστη ειναι κινεζου.

Το Κινέζικο Brand από που προκύπτει? 

Ακόμα και στις 2 πρώτες γραμμές του άρθρου αναφέρεται ότι η HTC είναι Ταϊβανέζικη. 

" Η HTC πριν μερικές μέρες ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα τρίτου τριμήνου του 2015, και τα πράγματα από ότι φαίνεται δεν πηγαίνουν καλά για την Ταϊβανέζικη εταιρεία." 

Όσον αφορά την εμπειρία χρήσης, προφανώς δεν έχεις δουλέψει το  Sence. 

Άλλοι είναι οι τομείς που πάσχει η εταιρία και δυστυχώς, βλέπω να εξαγοράζεται σύντομα. 

• Like 5
Δημοσ.

Ακόμα και στις 2 πρώτες γραμμές του άρθρου αναφέρεται ότι η HTC είναι Ταϊβανέζικη. 

" Η HTC πριν μερικές μέρες ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα τρίτου τριμήνου του 2015, και τα πράγματα από ότι φαίνεται δεν πηγαίνουν καλά για την Ταϊβανέζικη εταιρεία." 

Άλλοι είναι οι τομείς που πάσχει η εταιρία και δυστυχώς, βλέπω να εξαγοράζεται σύντομα. 

Η Ταιβαν είναι μέρος της Κινας. Είναι σαν τη Βαρκελωνη με την Ισπανία.

Δημοσ.

Έχει καταντήσει κουραστικό σε ανάλογα τοπικ να διαβάζεις τα ίδια και τα ίδια.... πάντα θα φταίνε τα specs και η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας. Πιο φορουμάς πεθαίνεις :).... ότι συνέβη με τους Windows OEM τώρα αρχίζει και φαίνεται με τους αντίστοιχους στο Android. Αναπόφευκτο να πέσει στο μόλις 1% μεριδίου αγοράς όταν όλοι τους συναγωνίζονται στα τεμάχια ανά κόστος. Η LG  που έχει οικονομικές προτάσεις, τεράστια γκάμα και πουλάει πολύ περισσότερο άμα δείτε τα έσοδα της είναι για κλάματα και στο mobile τμήμα παρουσιάζει λειτουργικές ζημιές ή πενιχρά κέρδη. Εδώ η Samsung πριν 2 χρόνια είχε σχεδόν 5πλάσια έσοδα στο mobile τμήμα της... open source forever. Ζήτω η ελευθερία. Θα δείτε σε λίγα χρόνια τι ναυαρχίδες θα παίρνετε και τι αναβαθμίσεις θα δέχονται.

• Like 1
Δημοσ.

Η Ταιβαν είναι μέρος της Κινας. Είναι σαν τη Βαρκελωνη με την Ισπανία.

Όχι  :)

Ανεξάρτητο κράτος είναι, με δικό του έλεγχο συνόρων (δεν περνάς από Κινέζικες αρχές για να μπεις στην Ταϊβάν) και αρκετές ιδιαιτερότητες. Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει πολύ υλικό να διαβάσουν στο διαδίκτυο, π.χ. https://en.wikipedia.org/wiki/Taiwan

Πάνω στο θέμα της HTC, όλο ακούμε για την τιμή, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορείς να πάρεις σε προσφορά HTC σε καλή τιμή.

Τώρα, το να πάρεις ένα καινούργιο μοντέλο σε προσφορά δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Σαν να λες αντίστοιχα γιατί η Apple δεν πουλάει τα iPhone στα 200 ευρώ μόλις κυκλοφορήσουν. Το κάνει; Δεν το κάνει, έτσι;

• Like 4
Δημοσ.

BTW όποιος λει htc δεν είναι καλα κινητά κλπ μέγα λάθος.. εχω δουλέψει απο m7 μεχρι μ9....

δυο πράγματα με ενόχλησαν... χάλια camera (στο m9, στο m7/8 μέτρια) και τημολογικη πολιτικη από αλλο σύμπαν... + μηδέν μάρκετινγκ (αν και αυτο δεν με ενόχλησε απλά το επισημάνω).. σε όλα τα άλλα πατάει κάτι sapiosungia και lg

Όχι  :)

Ανεξάρτητο κράτος είναι, με δικό του έλεγχο συνόρων (δεν περνάς από Κινέζικες αρχές για να μπεις στην Ταϊβάν) και αρκετές ιδιαιτερότητες. Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει πολύ υλικό να διαβάσουν στο διαδίκτυο, π.χ. https://en.wikipedia.org/wiki/Taiwan

Πάνω στο θέμα της HTC, όλο ακούμε για την τιμή, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορείς να πάρεις σε προσφορά HTC σε καλή τιμή.

Τώρα, το να πάρεις ένα καινούργιο μοντέλο σε προσφορά δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Σαν να λες αντίστοιχα γιατί η Apple δεν πουλάει τα iPhone στα 200 ευρώ μόλις κυκλοφορήσουν. Το κάνει; Δεν το κάνει, έτσι;

+ μην συγκρίνεις apple με άλλα κινητά... apple πουλάει "image" brandname και ios... υπόλοιπος κόσμος πουλάει κινητά (δεν μπαίνει καν σε σύγκριση καθώς είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα

Δημοσ.

οταν εισαι αμιγως κινεζικο brand κ πουλας σε τιμες που δινουν οι υπολοιποι τις ναυαρχιδες τους τι περιμενεις?

ενω παραλληλα η εμπειρια που δινεις στο χρηστη ειναι κινεζου.

Το καλυτερο Software του android εχει τι αλλο θα ακουσουμε

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως εγώ πού πέρασα από όλες τις ναυαρχιδες του 2015 μπορώ να πω με σιγουριά ότι το m9 είναι το καλύτερο αν εξαιρέσεις μόνο την κάμερα..... Απλά πιστεύω ότι η HTC υστερεί πολύ στο marketing....το βλέπεις σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες όλες η εταιρείας έχουν ολόκληρα περίπτερα μέσα και για να βρεις HTC πρέπει να ψάξεις.... Κρίμα γιατί πραγματικά οι συσκευές της είναι ότι πιο premium κυκλοφορεί....

• Like 3
Δημοσ.

Σχετικά με τις κάμερες, με το συμπάθιο αλλά οι κάμερες των κινητών είναι μόνο για μια απλή φωτογραφία.

Είναι τελείως αφελές να θέλει κάποιος ποιότητα από φωτογραφική κινητού.

Όταν θέλω να βγάλω φωτογραφία καλή, απλά παίρνω την καλή μου compact και βγάζω 1000 φορές καλύτερες φωτογραφίες απ' ότι πατσαβούρες κυκλοφορούν σε κινητά. Αν θέλω απλά μια φωτογραφία της στιγμής (π.χ. να φωτογραφίσω μια πληροφορία για να την δώ μετά), τότε ναι το κινητό κάνει την δουλειά του, αλλά δεν θα επιλέξω κινητό για την... κάμερά του.

Ήμαρτον δηλαδή...

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικά με τις κάμερες, με το συμπάθιο αλλά οι κάμερες των κινητών είναι μόνο για μια απλή φωτογραφία.

Όταν θέλω να βγάλω φωτογραφία καλή, απλά παίρνω την καλή μου compact και βγάζω 1000 φορές καλύτερες φωτογραφίες απ' ότι πατσαβούρες κυκλοφορούν σε κινητά. Αν θέλω απλά μια φωτογραφία της στιγμής (π.χ. να φωτογραφίσω μια πληροφορία για να την δώ μετά), τότε ναι το κινητό κάνει την δουλειά του, αλλά δεν θα επιλέξω κινητό για την... κάμερά του.

Ήμαρτον δηλαδή...

πλεον δεν ειναι ετσι.. δες το g4/p8/s6/s6 edge (προσφατα κινιτα) δες της δινατοτιτες τους στο θεμα cameras και μετα δες το m9  και θα δεις.. τα προτα ειναι στο επιπεδο μιας ψιαφιακης καλουτσικης ενω το τελευταιο ειναι μετριο ακομι και για κινιτο

• Like 3
Δημοσ.

Ήμαρτον δηλαδή...

Φιλικα παντα: δεν εχουμε ολοι τις ιδιες αναγκες.

εγω πχ οταν κυκλοφορω εξω δεν θελω να κουβαλαω τσαντακια (δεν μαρεσουν καθολου) για να εχω ξεχωριστη συσκευη για καθε μου αναγκη. θελω ενα smartphone να τα κανει ολα οσο καλυτερα γινεται και να χωραει στη τσεπη μου. Πιστευω οτι τη συντριπτική πλειοψηφια του κοσμου μια καλη καμερα κινητου τον καλυπτει πληρως για τις φωτογραφικες/βιντεοσκοπικες του αναγκες.

Δημοσ.

Το καλυτερο Software του android εχει τι αλλο θα ακουσουμε

οκ κ εχει το sence.τι με νοιαζει εμενα πως ονομαζει η καθε εταιρια το skin που φοραει στο android της.καθαρα υποκειμενικο ειναι το θεμα.προσωπικα μου φαινεται το πιο δυσχρηστο-αχαρο μενου της αγορας.χειροτερο κ απο windows.προχειρα μου ερχεται το onem8 στο μυαλο.

τα υπολοιπα μοντελα της ομοιως στην κακομοιρια.τα κατατασω μαζι με τα huawei τουλαχ τα δευτερα δε κρυβουν την κινεζικη καταβολη τους στην τιμη τους.κ αν δε κανω λαθος η htc ετσι πρωτολανσαριστικε,ως οικονομικη εναλλακτικη.

σε καθε περιπτωση παντως δε θα εδινα τα χρηματα που ζηταει για τις ναυαρχιδες της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...