Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε, έχω ένα τροφοδοτικό το LC POWER 8700 το οποίο μόλις το βάζω στο ρεύμα και ανοίξω τον κεντρικό του διακόπτη απο το 0 στο 1 παίρνει μπροστά ΧΩΡΙΣ να βραχυκυκλώνει κάπου το πράσινο καλωδιάκι.Πρίν μου πείτε οτι φταίει το software ή ρυθμίσεις στο bios κτλ. το κάνει και εκτός pc επάνω στον πάγκο χωρίς να έχει τίποτα συνδεδεμένο επάνω του.

Λοιπόν όπως είπα το πράσινο δέν βραχυκυκλώνει πουθενά,το έλεγξα με πολύμετρο και είμαστε οκ.

Τάσεις παίρνω κανονικά στα 3.3, 5 και 12volt.

Τώρα επάνω στο pc μόλις το συνδέω με το που το ανάψω απο τον κεντρικό διακόπτη τροφοδοτεί όλα τα εξαρτήματα του pc,(ανεμηστηράκια dvd κτλ...) δουλεύουνε όλα δηλαδή, αλλά το pc είναι κλειστό.

Οταν πατάω το power button το pc παίρνει μπροστά και λειτουργεί κανονικά όπως έπρεπε να λειτουργεί.

Εναν έλεγχο που έκανα στην πλακέτα του δεν είδα ούτε φουσκωμένο πυκνωτή ούτε να έχει αρπάξει κάτι,όλα μου φαίνονται φυσιολογικά.

Τωρα αν είναι κάποιος guru και γνωρίζει σχετικά τι ευθύνεται και δεν μπαίνει σε stand by το τροφοδοτικό όπως είναι φυσιολογικό θα του είμουν υπόχρεος.

Σας ευχαριστώ παρα πολύ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Κάνε βήμα βήμα τα παρακάτω.

Να έχεις συνδεδεμένα μόνο τροφοδοτικό, επεξεργαστή και μητρική. Ανοίγει πάλι μόνο του?

Στη συνέχεια βάζεις μόνο την 1 μνήμη. Ανοίγει πάλι μόνο του?

Στη συνέχεια βάζεις και τις υπόλοιπες μνήμες που έχεις μία-μία κάθε φορά και όχι όλες μαζί. Ανοίγει πάλι μόνο του?

Βάζεις και την gpu. Ανοίγει πάλι μόνο του?

Δημοσ.

Ανοίγει μόνο του εκτός pc πάνω στον πάγκο χωρίς να έχω συνδέσει τίποτα ,μόλις γυρνάω τον διακόπτη του τροφοδοτικού απο το 0 στο 1 παίρνει μπροστά και μου δείχνει τις τάσεις κανονικά στα 3.3-5-12ν όπως επίσης δουλεύουνε κανονικά και το πράσινο καλώδιο που είναι το on του τροφοδοτικού και το +5ν το μοβ.

Δημοσ.

Τότε έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό.

Πάρε ένα ποιοτικό τροφοδοτικό. Μην κάνεις πειραματισμούς. Αυτά τα τα τροφοδοτικά τα παίρνουν στο Δημόσιο που δεν τους καίγεται καρφί.

Δημοσ.

Εχω ήδη πάρει αυτό. Απλά έλεγα μήπως ήξερε κάποιος άν έχει πρόβλημα κάποιο τραντζίστορ ή οτιδήποτε και δεν μπλοκάρει το ρεύμα απο το +5vsb (ή οτιδήποτε πιστεύει πως έχει πρόβλημα) μήπως το άλλαζα. Έχω άλλα 3 pc στο σπίτι και έλεγα να το κρατήσω καβάτζα.

Μία χαρα τροφοδοτικάκι είναι μήν το κατηγοράς  :-D 4 χρόνια έπαιζε σε q6600 3.2 με 4870Χ2 ,άλλα 2 σε i5 3570k με 7950 vapor-x.

Παρ'όλα αυτά δουλεύει ακόμα μόνο που δέν σβήνει :whistle: ,ειναι και 80+ :-(  

Δημοσ.

Τα LC Power ειναι επικινδυνα και της πλακας,απλα εισουν τυχερος. Το PC το σεβομαστε και κατα κανονα κατω απο 50 ευρω τροφοδοτικο ειναι για τα σκουπιδια.

• Like 2
Δημοσ.

Τα LC Power ειναι επικινδυνα και της πλακας,απλα εισουν τυχερος. Το PC το σεβομαστε και κατα κανονα κατω απο 50 ευρω τροφοδοτικο ειναι για τα σκουπιδια.

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/psu-trofodotika/Turbo-X-650W-Value-Series-II.htm

Βρηκα ενα με ~55€ να το παρω; :) 

Στο θεμα μας τωρα.

Αν του τραβηξεις το καλωδιο απο πισω του παιξεις 2 3 φορες το On να αποφορτιστει τελειως συνεχιζει να στο κανει;

Δημοσ.

Για αγορα τροφοδοτικου ΟΧΙ Turbo-x και σκατεξ!Και αυτο κινεζικο ειναι μη το βλεπεις 'τουμπανο' απτο ονομα!

Εμπιστα τροφοδοτικα: Link.png Site: Thermaltake

Link.png Site: Thermaltake

Link.png Site: Coolermaster(δεν ειμαι σιγουρος καθως δεν εχει πιστοποιηση 80 plus)

Link.png Site: Corsair

:)

Δημοσ.

Olympiakos 7 τα vs corsair, τα elite coolermaster και τα tr thermaltake έχουν αρκετά χαμηλή ποιότητα και είναι καλό να αποφεύγονται, ειδικά τα tr και τα elite, τα vs έχουν καλύτερη ποιότητα αλλά δεν αξίζουν. Από corsair από cx και πάνω, αν και δεν τα θα πρότεινα μιας και αρκετά κομμάτια τους παρουσιάζουν ελαττώματα εξαιτίας αστοχίας υλικού, από coolermaster από gm και πάνω και από thermaltake berlin/hamburg, smart και πάνω. Αυτές τις διορθώσεις τις τονίζω, έτσι ώστε να έχει το κεφάλι του ήσυχο όποιος σκέφτεται για αγορά τροφοδοτικού από τις τρεις αυτές προαναφερθείσες μάρκες :).

• Like 2
Δημοσ.

Για αγορα τροφοδοτικου ΟΧΙ Turbo-x και σκατεξ!Και αυτο κινεζικο ειναι μη το βλεπεις 'τουμπανο' απτο ονομα!

Εμπιστα τροφοδοτικα: Link.png Site: Thermaltake

Link.png Site: Thermaltake

Link.png Site: Coolermaster(δεν ειμαι σιγουρος καθως δεν εχει πιστοποιηση 80 plus)

Link.png Site: Corsair

:)

Μου αρέσει που τα λες έμπιστα και δεν ξέρεις αν το Coolermaster έχει 80+.

Μας έκανες και γελάσαμε λίγο.

Δημοσ.

Εντάξει δέν το λές και φθηνό http://www.skroutz.gr/s/302380/LC-Power-LC8700-V2-2-Hyperion-Metatron-Series.html .

Επίσης αν θυμάμαι καλά το κατασκευάζει η CWT που κατασκευάζει επίσης τροφοδοτικά για πολλές μεγάλες εταιρίες όπως coolermaster ,corsair ,thermaltake ,ocz ,zalman, enermax κτλ.

Επίσης όταν το άνοιξα για να το κοιτάξω μου φάνηκε ποιοτικό σαν κατασκευή,καμία σχέση με κάτι deer, force, turbo-x και κάτι σάπια της multirama.

Μόλις το ξανά ανοίξω θα σας ανεβάσω φώτο απο το lc και απο ένα no-name έτσι για το αρχείο.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει δέν το λές και φθηνό http://www.skroutz.gr/s/302380/LC-Power-LC8700-V2-2-Hyperion-Metatron-Series.html .

Επίσης αν θυμάμαι καλά το κατασκευάζει η CWT που κατασκευάζει επίσης τροφοδοτικά για πολλές μεγάλες εταιρίες όπως coolermaster ,corsair ,thermaltake ,ocz ,zalman, enermax κτλ.

Επίσης όταν το άνοιξα για να το κοιτάξω μου φάνηκε ποιοτικό σαν κατασκευή,καμία σχέση με κάτι deer, force, turbo-x και κάτι σάπια της multirama.

Μόλις το ξανά ανοίξω θα σας ανεβάσω φώτο απο το lc και απο ένα no-name έτσι για το αρχείο.

Έχω και εγώ ένα παλιό LC-Power και κρατά ακόμα, χωρίς όμως να του έχω κάνει και μεγάλη χρήση. Από αυτά τα φθηνά παίζει να είναι και τα καλύτερα. Από τη στιγμή όμως που το έχεις ήδη 4 χρόνια, μια χαρά τα πήγε. Σε καμμία όμως περίπτωση δεν αισθάνεσαι ασφαλής.

Δημοσ.

Έχω και εγώ ένα παλιό LC-Power και κρατά ακόμα, χωρίς όμως να του έχω κάνει και μεγάλη χρήση. Από αυτά τα φθηνά παίζει να είναι και τα καλύτερα. Από τη στιγμή όμως που το έχεις ήδη 4 χρόνια, μια χαρά τα πήγε. Σε καμμία όμως περίπτωση δεν αισθάνεσαι ασφαλής.

Συμφωνώ απόλυτα, όχι 4 αλλά 6 χρόνια βέβαια έπαιζε σε σταθεροποιητή τάσης και δεν έτρωγε τις αυξομειώσεις της ΔΕΗ.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι πως εσωτερικά φαίνεται κατακαίνουριο λές και το αγόρασα εχθές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...