Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

....δεν νομιζω να υπαρχει 200αρα καρτα ....μαλλον για 256 πανε..οσο για το τηλ καλο...σε κανα 6 μηνο το βλεπουμε ...μιας και σαν lg θα πεσι η τιμη του και θα (στρωσει)..

Υπάρχει κανονικά

http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=38475&ref=3

249 η τιμή της. Τέλειο δωράκι για μας που θέλουμε να έχουμε τα πάντα στο κινητό μας.

Δημοσ.

ναι έχω δει.. και εχω oled tv 55EC930V την έχω μάλιστα και με hdmi στην tv.. και ναι ποιότητα εικόνας στης ταινίες δεν έχει αντίπαλο.. ότι καλύτερο εχω δει.. αλλά δυστυχώς για browsing κλπ (γενικός οτιδήποτε άλλο εκτός απο gaming και movies.. δεν κάνει απλά... και όχι απλά δεν κάνει είναι άκρος κουραστικό λόγο λάθος χρωμάτων..)

για την ώρα movies and games.... the winner is OLED (και  plasma παλιότερα θα ελεγα)

για όλα τα αλλά σαν την ips (καλή) δεν έχει απλά

ολα σε ενα δεν εχω δει ακόμη

φιλε μου εχεις μπερδεψει την βουρτσα με το αλλο :P

οι τηλεορασεις oled,tft,led δεν ειναι μονιτορ. ΔΕΝ τις φτιαχνουν για δουλειες που κανουμε στον υπολογιστη!

εν αντιθεση, τα κινητα ειναι για ολες τις δουλειες ;)

Δημοσ.

φιλε μου εχεις μπερδεψει την βουρτσα με το αλλο :P

οι τηλεορασεις oled,tft,led δεν ειναι μονιτορ. ΔΕΝ τις φτιαχνουν για δουλειες που κανουμε στον υπολογιστη!

εν αντιθεση, τα κινητα ειναι για ολες τις δουλειες ;)

απλός επειδή κάποιος ανέφερε οτι tv oled είναι super για κάθε χρήση... από την άλλη είδα και την oled του flex 2.. και είναι είναι για κλάματα τα πράγματα.. με χρήση movies games πολύ καλά τα πάει σε όλα τα άλλα άπλα συμβιβάζεσαι

Δημοσ.

Πάντως με το 730 που έχω, το οποίο διαθέτει OLED 4,7'' ,είμαι απόλυτα ευχαριστημένος δεδομένης και της τιμής που το πήρα..

Δημοσ.

απλός επειδή κάποιος ανέφερε οτι tv oled είναι super για κάθε χρήση... από την άλλη είδα και την oled του flex 2.. και είναι είναι για κλάματα τα πράγματα.. με χρήση movies games πολύ καλά τα πάει σε όλα τα άλλα άπλα συμβιβάζεσαι

Όλα είναι θέμα επεξεργασίας εικόνας. Άλλη επεξεργασία γίνεται σε μία tv μέχρι να δωθεί το σήμα στο oled panel και άλλη σε ένα monitor. Όπως αντίστοιχα και σε ένα smartphone, με βάση το τι θέλει να πουλήσει η κάθε εταιρεία.

H oled είναι το μέλλον κυρίως λόγω της φύσης της τεχνολογίας καθ' αυτής και συνδιάζει τα πλεονεκτήματα των LCD και Plasma μαζί. Απλά για την ώρα το κόστος παραμένει υψηλό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...