rose21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 "Επιπλέον, με την τεχνολογία OLED, η LG μπορεί να αντισταθεί στην λογική του “race-to-the-bottom” στις τιμές των οθονών και ειδικά στον χώρο των τηλεοράσεων. Όπως συμβαίνει και με τις τεχνολογίες 3D και 4K, η τεχνολογία OLED δίνει την δυνατότητα στην LG να ζητήσει “περισσότερα χρήματα” για την γιγαντιαία τηλεόραση ή για το κινητό με την κυρτή σχεδίαση, και δεν χρειάζεται να ανταγωνιστεί τόσο πολύ στις τιμές." Και ο λογος ειναι αυτος .........
rose21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Γιατι δεν αναφερες και τον λογο που τις θεωρει το μελλον ή "τυχαια" το παραληψες.
oldnew Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Γιατι δεν αναφερες και τον λογο που τις ηεωρει το μελλον ή "τυχαια" το παραληψες.Πες μας εσυ που τα ξερεις καλύτερα.. Τελικά οι oled ειναι μονο για να παιζεις flapy bird ή δεν ειναι, γιατι μας εχεις μπερδεψει.. Υποψιν εχει κανει και αλλες δηλωσεις επι του θεματος η lg στα ξενα σιτε οπου εκθιαζει τις oled. Να μη τα ψαξω και αυτα.
andre74 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δε χρειάζονται διαμάχες παιδιά... σε ένα κλειστό δωμάτιο και οι LCD έχουν άριστη ποιότητα εικόνας και πιστότητα χρωμάτων. Όμως σε πιο ανοιχτούς χώρους είναι πάλι εμφανώς πιο καλές οι amoled κλπ. τεχνολογίες. Το αν αξίζει να την πληρώσει κανείς την amoled είναι ζήτημα ανάλογο της τσέπης του και του συνολικού vfm της συσκευής. Όταν όμως κάποιος σκάει χοντρά λεφτά για να αγοράσει ναυ-αρχίδα, τότε για πιο λόγο να μην έχει amoled? για τον κατασκευαστή το κόστος είναι συγκρίσιμο μεταξύ μιας καλής IPS και μιας oled.
PostHelper Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 "Επιπλέον, με την τεχνολογία OLED, η LG μπορεί να αντισταθεί στην λογική του “race-to-the-bottom” στις τιμές των οθονών και ειδικά στον χώρο των τηλεοράσεων. Όπως συμβαίνει και με τις τεχνολογίες 3D και 4K, η τεχνολογία OLED δίνει την δυνατότητα στην LG να ζητήσει “περισσότερα χρήματα” για την γιγαντιαία τηλεόραση ή για το κινητό με την κυρτή σχεδίαση, και δεν χρειάζεται να ανταγωνιστεί τόσο πολύ στις τιμές." Και ο λογος ειναι αυτος ......... Δεν ειναι αυτη η λογικη. Η λογικη ειναι η ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ της τεχνολογιας OLED. Εχεις δει οθονη OLED σε τηλεοραση? Οσα HD, Utlra HD 16K κλπ και να βγουνε οι OLED ειναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. Μιλαμε για εικονα ετσι? Ειναι ξεχωριστο επιπεδο απο οτιδηποτε αλλο αυτη τη στιγμη. Το κακο ειναι οτι κοστιζουν πανακριβα στο να κατασκευαστουν και το ακομα χειροτερο αυτο δυσκολο να αλλαξει(μιλαω για τηλεορασεις), οποτε ισως παραμεριστει σαν τεχνολογια(στις τηλεορασεις παντα) και θα ειναι απιστευτα κριμα γιατι ειναι μια απο τις σπουδαιοτερες καινοτομιες αλλά..... Και στα κινητα ομως η διαφορά ειναι τελειως φανερη υπερ της οθονης OLED(ειναι οντως OLED αυτες ή κατι παρεμφερες? Επειδη απο κινητα ξερω απο μηδενικα εως ελαχιστα.) της Samsung στο S6, για εμενα που εχω δει και χρησιμοποιησει εστω και για λιγα λεπτα απο τα κινητα φιλων και γνωστων οπως προανεφερα. 1
Skavenger Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ανετα εδινα το g4 μου γι αυτο! Άνετα θα κάνει 1000αρικο€ 1
rose21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ε ναι τι δεν καταλαβαινεις απο το κειμενο που σου ανεβασα. Δεν εχουν ασχοληθει οι αλλες εταιριες με υτην την τεχνολογια και η lg θα το πασαρει σαν κατι καινουργιο και τρομερο. Η oled εχουν τερμα εντονα χρωματα που χρησιμευουν μονο σε παιχνιδια και ταινιες επιστημονικης φαντασιας. Η lcd ips προσφερει πιο natural εμπειρια και δειχνει τα λραγματα οπως ειναι. Σε αλλους αρεσει η βαβουρα και τα επεξεργασμενα χρωματα και σε αλλους οχι .
oldnew Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ε ναι τι δεν καταλαβαινεις απο το κειμενο που σου ανεβασα. Δεν εχουν ασχοληθει οι αλλες εταιριες με υτην την τεχνολογια και η lg θα το πασαρει σαν κατι καινουργιο και τρομερο. Η oled εχουν τερμα εντονα χρωματα που χρησιμευουν μονο σε παιχνιδια και ταινιες επιστημονικης φαντασιας. Η lcd ips προσφερει πιο natural εμπειρια και δειχνει τα λραγματα οπως ειναι. Σε αλλους αρεσει η βαβουρα και τα επεξεργασμενα χρωματα και σε αλλους οχι .Εχεις μαυρα μεσανυχτα φιλε στο θεμα οθονη. Η samsung θελει και ρυθμιζει εντονα τα χρώματα γιατι αυτο εντυπωσιαζει και πουλαει. Αμα θες ρυθμιζεις τις oled να βγαζουν εξισου φυσικα χρώματα, αλλα τοτε δεν εντυπωσιαζουν τόσο στο ματι. Αυτος ειναι ο λόγος και μονο. Αν θες να βρεις μειον, το λευκο που ειναι ακομα χειροτερο και το κόστος. Αλλο δε θα βρεις οσο και να ψαξεις. Εχει ξεσκιστει η σαμσουνγκ να πουλα κινητα με βασικο συν την οθονη και μόνο. Εχει αφαιρεσει ραδιοφωνα, sd, μεγαλες μπαταριες, εχει βαλει κλειδώματος κλπ και ομως πουλαει χ10 σε σχεση με lg. Για την οθονη την προτιμουν. Τωρα εσυ γραφε για angry bird.
PostHelper Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ε ναι τι δεν καταλαβαινεις απο το κειμενο που σου ανεβασα. Δεν εχουν ασχοληθει οι αλλες εταιριες με υτην την τεχνολογια και η lg θα το πασαρει σαν κατι καινουργιο και τρομερο. Οχι. ΕΣΥ το μεταφραζεις οτι ειναι για αυτο τον λογο. Βασικα αυτο που κανεις ειναι παιδαριωδες και κατι σαν το μονα ζυγα δικα μου. Εγω με τα κινητα δεν ασχολουμαι καθολου και ως εξωτερικος παρατηρητης που ετυχε να δω το εν λογω τοπικ βλεπω οτι αρχικα εκραζες την OLED τεχνολογια και οτι ποιος ασχολειται μωρε σιγα η LG εχει την LED και ολα μια χαρα, μετα οταν ο αλλος σου ειπε περι της μελλοντικης ενασχολησης της με την τεχνολογια OLED το γυρισες στο "εεεε ναι, αλλα δεν ξερετε για ποιον λογο το κανει, για να το πλασαρει ως κατι νεο και να πουλησει το κανει.". Εγω λεω: ΒΛΑΚΕΙΕΣ! 1ον η ολη σου συμπεριφορα δειχνει ΚΛΑΣΙΚΗ fanboyστικη τακτικη, οπου οταν του καταρριπτουν τα επιχειρηματα βρισκει νεα, εως οτου του καταρριψουν και αυτα, οπου παλι θα βρει νεα σαν να μην τρεχει τιποτα κλπ. 2ον αυτο που ειπες ειναι η μεταφραση σου. Η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι η LG εαν ειπε οτι η OLED ειναι η τεχνολογια του μελλοντος, τοτε ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ το κανει διοτι πιστευει οτι η τεχνολογια αυτη ειναι ανωτερη απο την υπαρχουσα. Για αυτο και θα την χρησιμοποιησει. Και δεν εχει καμια λογικη αυτο που υποστηριζεις, οτι δηλαδη πιστευει οτι δεν ειναι καλυτερη η τεχνολογια OLED απο την υπαρχουσα LED, αλλά θα την χρησιμοποιησει γιατι θα εντυπωσιασει τους χρηστες με κατι νεο και φανταχτερο!! Δεν λειτουργει ετσι φυσικα το θεμα. Η oled εχουν τερμα εντονα χρωματα που χρησιμευουν μονο σε παιχνιδια και ταινιες επιστημονικης φαντασιας. Η lcd ips προσφερει πιο natural εμπειρια και δειχνει τα λραγματα οπως ειναι. Καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Αυτα ειναι δικοι σου ορισμοι! Δεν ειναι η αποψη σου η πραγματικοτητα. Η αληθεια ειναι διαφορετικη και φυσικα στην συγκεκριμενη περιπτωση(απαντηση στην ερωτηση πιο natural εμπειρια) υποκειμενικη. Προσωπικα στις τηλεορασεις που εχω δει οι OLED προσφερουν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλυτερη εμπειριακαι ΠΟΛΥ καλυτερα φυσικα χρωματα απο ολες τις αλλες σουπερ τεχνολογιες του τωρα. Και στα κινητα που ειδα ναι μεν το LG G4 με εντυπωσιασε φοβερα, σαν ενα μικρο ταμπλετ με τελεια εικονα ηταν, το ιδιο και το IPhone 6 που ηταν καπως πιο smooth(απο το ηδη super smooth LG G4) στην χρηση αλλά με οχι και τοσο σουπερ εικονα, αλλά το Samsung S6 ειχε φανερα πιο καλη εικονα και απο τα 2 πως να το κανουμε? Και δεν μιλαω για εντονα χρωματα φυσικα. Μιλαω γενικα. 1
foridhs1997 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Άνετα θα κάνει 1000αρικο€ Όχι καμία σχέση αν διαβάσεις ένα άρθρο του insomnia πριν καμία 3 εβδομάδες αναφέρει πως η τιμή του στην Ινδία ειναι γύρω στα 650€ και λέει πως συνήθως οι τιμές εκεί είναι λίγο πιο υψηλές απο την Ευρώπη
pcos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 παιδια εγω εχω s3 με amoled και οποιο αλλο κινητο εχω πιασει με "απλη" οθονη μου φαινεται καπως! ειναι θεμα συνηθειας? ειναι οντως αριστη οθονη? παντως τηλεραση OLED 55" που ειδα να παιζει μου επεσε το σαγονι! 1
king2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Κορυφαίο. Μακάρι να ήμουν Αμερική να έπερνα και την 200 άρα κάρτα δωρο.
Black Demis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειναι αυτη η λογικη. Η λογικη ειναι η ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ της τεχνολογιας OLED. Εχεις δει οθονη OLED σε τηλεοραση? Οσα HD, Utlra HD 16K κλπ και να βγουνε οι OLED ειναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. Μιλαμε για εικονα ετσι? Ειναι ξεχωριστο επιπεδο απο οτιδηποτε αλλο αυτη τη στιγμη. Το κακο ειναι οτι κοστιζουν πανακριβα στο να κατασκευαστουν και το ακομα χειροτερο αυτο δυσκολο να αλλαξει(μιλαω για τηλεορασεις), οποτε ισως παραμεριστει σαν τεχνολογια(στις τηλεορασεις παντα) και θα ειναι απιστευτα κριμα γιατι ειναι μια απο τις σπουδαιοτερες καινοτομιες αλλά..... Και στα κινητα ομως η διαφορά ειναι τελειως φανερη υπερ της οθονης OLED(ειναι οντως OLED αυτες ή κατι παρεμφερες? Επειδη απο κινητα ξερω απο μηδενικα εως ελαχιστα.) της Samsung στο S6, για εμενα που εχω δει και χρησιμοποιησει εστω και για λιγα λεπτα απο τα κινητα φιλων και γνωστων οπως προανεφερα. ναι έχω δει.. και εχω oled tv 55EC930V την έχω μάλιστα και με hdmi στην tv.. και ναι ποιότητα εικόνας στης ταινίες δεν έχει αντίπαλο.. ότι καλύτερο εχω δει.. αλλά δυστυχώς για browsing κλπ (γενικός οτιδήποτε άλλο εκτός απο gaming και movies.. δεν κάνει απλά... και όχι απλά δεν κάνει είναι άκρος κουραστικό λόγο λάθος χρωμάτων..) για την ώρα movies and games.... the winner is OLED (και plasma παλιότερα θα ελεγα) για όλα τα αλλά σαν την ips (καλή) δεν έχει απλά ολα σε ενα δεν εχω δει ακόμη 1
chieftakos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ....δεν νομιζω να υπαρχει 200αρα καρτα ....μαλλον για 256 πανε..οσο για το τηλ καλο...σε κανα 6 μηνο το βλεπουμε ...μιας και σαν lg θα πεσι η τιμη του και θα (στρωσει)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα