Perambulator Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Η LG ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν οι αποστολές για το νέο smartphone της, το V10, το οποίο αποτελεί το πρώτο μέλος μιας νέας σειράς συσκευών που θα βρίσκεται ένα στάδιο πιο ψηλά από την σειρά G. Όσον αφορά τους παρόχους στις Ηνωμένες Πολιτείες, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη μέσω της T-Mobile αρχικά και στη συνέχεια, μέσω της Verizon και της AT&T. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ και σύντομα θα είναι διαθέσιμο στην υπόλοιπη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και τη Νότια Αμερική. Το LG V10 μοιράζεται πολλά χαρακτηριστικά με το LG G4. Συγκεκριμένα, ενσωματώνει τον επεξεργαστή Snapdragon 808 καθώς και την ίδια κάμερα. Ωστόσο, διαφοροποιείται αρκετά καθώς διαθέτει χωρητικότητα 64 GB, δύο εμπρόσθιες κάμερες ανάλυσης 5 MP, μεγαλύτερη οθόνη 5,7 ιντσών ανάλυσης 2560x1440 (QHD) και μνήμη RAM 4 GB. Ακόμη, διαθέτει ανθεκτική κατασκευή από αλουμίνιο. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη λήψη βίντεο, καθώς στο V10 έχει προστεθεί καινούριο chip επεξεργασίας εικόνας, το οποίο συμβάλλει σε πιο σταθερές λήψεις. Όσοι προπαραγγείλουν το LG V10 στην Αμερική θα λάβουν δώρο μια κάρτα microSD χωρητικότητας 200 GB καθώς και μια δεύτερη μπαταρία. Site: TechnoBuffalo
mixalhspsomas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 πολυ ωραιο αλλα τεραστιο ρε παιδια με 5,2 ειμαι οκ
dimtsef Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Αν μου το φέρει ενα φίλος από Αμερική θα δουλεύει στα δικά μας δίκτυα ???
rose21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Pcos , πρωτον δεν ειναι tablet και δευτερον η amoled ειναι χρησιμη μονο για angry birds . Η lcd ips ειναι πολυ καλυτερη ,εσυ παιξε angry birds και candy crush. 6
oldnew Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Pcos , πρωτον δεν ειναι tablet και δευτερον η amoled ειναι χρησιμη μονο για angry birds . Η lcd ips ειναι πολυ καλυτερη ,εσυ παιξε angry birds και candy crush. Τοτε γιατι ΚΑΙ η lg εχει ανακοινωσει οτι θα μεταβει σε oled τεχνολογια το ταχυτερο δυνατον, και οτι η lcd ειναι παρελθον? Ουτε η samsung που χρησιμοποιει oled δεν εχει αvαφερθει με τοσο καλα λογια.. Προφανως εσυ ξερεις καλυτερα βεβαια.. Προσωπικα για μενα η oled ειναι λογος αγορας. Η lcd μου φαινεται β εθνικη μπροστα στην oled. Ακομα και οι κινεζοι στις ναυαρχιδες, ενας ενας υοθετουν την oled. 5
dimtsef Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ξέρει κανείς αν η αμερικάνικη έκδοση θα παίζει στα δικά μας 4g δίκτυα ??
rose21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ποτε το ανακοινωσε ? Εσυ ησουν ο εκπροσωπος τυπου ?ποιασε στα χερια σου lg g4,g3 ,iphone 6,6s και θα καταλαβεις τι παει να πει lcd.
heavyrain Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 οι superamoled ειναι οι καλύτερες οθονες της αγορας στα κινητα, με επιλογη χρωματων για οποιους δεν αρεσουν τα υπερκορεσμενα χρωματα...
Acepower Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ξέρει κανείς αν η αμερικάνικη έκδοση θα παίζει στα δικά μας 4g δίκτυα ?? Ναι, δεν θα παίζει.
oldnew Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ποτε το ανακοινωσε ? Εσυ ησουν ο εκπροσωπος τυπου ?ποιασε στα χερια σου lg g4,g3 ,iphone 6,6s και θα καταλαβεις τι παει να πει lcd. Έχει γραφτει η ανακοινωση της lg και στο εδω σιτε εδω και κατι μηνες. Αμα ψαξεις θα το βρεις.Μην επιμενεις γιατί θα σου βρω και την ειδηση όπου ο εκπρόσωπος τυπου τής lg τα λεει. Αμα δεν ξερεις μη ειρωνευεσαι. Τα εχω πιασει ολα και επιμένω. Β εθνικη για να μη πω Γ μπροστα σε oled. Προσωπικα δεν πιστευω οποιον υποστηριζει το αντιθετο. Πρεπει να εισαι τυφλος ή να εχεις λογο για να υποστηριζεις οτι η lcd ειναι καλυτερη απο oled.
rose21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Εσυ ειρωνευτηκες και οχι εγω , οσο για τις συσκευες που σου αναφερα δεν νομιζω να τις εχεις ποιασει πανω απο 2 λεπτα στα καταστηματα.
oldnew Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Εσυ ειρωνευτηκες και οχι εγω , οσο για τις συσκευες που σου αναφερα δεν νομιζω να τις εχεις ποιασει πανω απο 2 λεπτα στα καταστηματα.Ναι ε? Αυτα περι του αν ειμουν ο εκπροσωπος τυπου της lg τι ειναι δηλαδή, δεν ειναι ειρωνια? Εχεις καμια καμερα πανω απο το κεφαλι μου και γνωριζεις οτι τις δουλεψα 2 λεπτα? Η LG στοιχηματίζει ότι η OLED είναι η τεχνολογία του μέλλοντος.... http://www.insomnia.gr/topic/579011-%CE%B7-lg-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%B7-oled-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AD/?hl=%2Boled
PostHelper Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ποτε το ανακοινωσε ? Εσυ ησουν ο εκπροσωπος τυπου ?ποιασε στα χερια σου lg g4,g3 ,iphone 6,6s και θα καταλαβεις τι παει να πει lcd. Ε τι παει να πει? Εχω πιασει και LG G4(ασχετο αλλα αυτος που το ειχε ειπε οτι ειναι 5.9 ιντσες. Υπαρχει τετοιο ή εκανε επιδειξη? Γιατι ηξερα οτι ειναι 5.5 ιντσες.) και IPhone 6 και Samsung S6 και η oled ειναι πολυ μπροστα. Και ηταν φανερο αυτο. Φυσικα και οι αλλες 2 ηταν απιστευτες αλλά συγκριτικα μιλαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα