monokoupes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα! Ενδιαφέρομαι για την αγορά του Doogee F5 4G. http://www.banggood.com/DOOGEE-F5-5_5-inch-4G-LTE-3GB-RAM-MTK6753-Octa-core-Smartphone-p-993187.html Ήθελα να ρωτήσω: - Το έχει πάρει κανείς στα χέρια του να μου πει την αποψή του; - από που θεωρείτε καλύτερο να το παραγγείλω (το banggood πιο πάνω δεν έχει in stock εδώ και καιρό) - υπάρχει καπου in stock; Δεν ενδιαφέρομαι για κάποιο άλλο smartphone στην ίδια κατηγορία, παρά μόνο το Doogee F5. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
Apostolos83 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ξαναβγήκε από χθες βράδυ ως "διαθέσιμο για αγορά"... Και εγώ ψάχνω εδώ και καιρό κρητικές και σχόλια χρηστών που να το έχουν στα χέρια τους προτού κάνω την αγορά. Είναι VFM το μόνο σίγουρο αλλά δε θέλω να ξαναλλάξω συσκευή στα επόμενα 2-3 χρόνια οπότε θέλω να είμαι σίγουρος για τα αρνητικά-θετικά.... Όποιος το έχει ή γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μας φωτίσει... Ευχαριστωωωω
2.1Ohm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 ειναι αποτις μετριες εταιριες με οχι και τοσο υποστιριξη!Με 30 δολλαρια παραπανω περνεις LeTV le 1s που ειναι σαφος κλτρο και ακουγονται μονο καλα λογια για αυτην ουτε ενα αρνητικο μεχρι τωρα!Επισης υπαρχει και το Meizu m2 note σε αυτα τα λεφτα καλο δοκιμασμενο αψογο για τα λεφτα του!Υστερει βεβαι σε χαρακτιρηστικα αλλα κερδιζει σε υποστιριξη πολυ καλη οθονη και lagg free λογισμικο!
Apostolos83 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα καν τη μάρκα αυτή και με το λίγο ψάξιμο που έκανα εντυπωσιάστηκα!!! Δε βρίσκω πουθενά όμως το Le 1s στα $160 όπως μου λες.... Θες να με διαφωτίσεις?
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα καν τη μάρκα αυτή και με το λίγο ψάξιμο που έκανα εντυπωσιάστηκα!!! Δε βρίσκω πουθενά όμως το Le 1s στα $160 όπως μου λες.... Θες να με διαφωτίσεις? Το ειχε βγαλει σε προσφορα με κουπονι το banggood στα 160 απο οτι βλεπω και εγω τελιωσε και πηγε στα 200 παλι! Μπες στο myphone ψαξε το τοπικ του le 1s και ρωτα εκει! Θα σε διαφωτησουν κλτρα πιστευω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα