satafaka Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Καταρχάς να επισημάνω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά παραξενεύτηκα λίγο... Έχω το pc της υπογραφής μου. Έχω ένα sql αρχείο το οποίο είναι περίπου 300.000 γραμμές. Αρκετά μεγάλο δηλαδή. Το ανοίγω με sublime 2 και κάνει περίπου 10-15 δευτερόλεπτα να ανοίξει. Όταν ανοίξει, πατάω ctrl + f για να κάνω search και κάνει 5 δευτερόλεπτα να ανοίξει το πεδίο search. Σαν να freezαρει δηλαδή. Όταν βάζω την λέξη που θέλω να κάνω search, πάλι τρώει ένα freezάρισμα 5 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει κανονικά. Ήθελα ακαδημαϊκά να ρωτήσω, ποιο part ευθύνεται για αυτήν την καθυστέρηση? Είναι λογικό λόγω του ότι είναι μεγάλο το αρχείο ή συμβαίνει κάτι άλλο? Ευχαριστώ.
Luciddream Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Βασικά δεν φταίει κάποιο part ιδιαίτερα, είναι "πρόβλημα" του sublime. Αν το ανοίξεις με κάποιο άλλο πρόγραμμα που μπορεί να διαχειριστεί τόσο μεγάλα αρχεία, θα στο κάνει πιο γρήγορα. Ειδικά αν το θέλεις μόνο για view και όχι για edit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα