Soundstorm21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας. Έχω ένα προβλημα με έναν υπολογιστή. Specs: CPU: Intel G6950 Intel Stock ψυκτρα MB: GA-H55M-S2 PSU: RaptorX 650watt Όπως είπα έχω πρόβλημα με το boot. Δεν postαρει, δεν κάνει beep. Το μόνο που κάνει είναι να γυρίσει για μισό δευτερόλεπτο η ψήκτρα και μετά κάνει επανεκκίνηση μόνο του και συμβαίνει το ίδιο πράγμα.
spyros4776 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Και εγώ είχα έναν υπολογιστή που έκανε ακριβός έτσι και ήταν τροφοδοτικό!
Soundstorm21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι το τροφοδοτικό. Δουλεύει κανονικότητα σε ένα άλλο PC που έχω
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τσέκαρε αυτά που γράφει στο 1) Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2015 από BlueBlood7
Soundstorm21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Όντως παίζει να κάηκε. Το πήγα σε τεχνικό στην περιοχή μου. Είχε ένα χαλασμένο πυκνωτή αλλά δεν έφταιγε αυτό διότι λέει ήταν από την κάρτα ήχου και πως δεν επισκευάζεται η μητρική. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2015 από Soundstorm21
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ποιο 1) ? Όντως παίζει να κάηκε. Το πήγα σε τεχνικό στην περιοχή μου. Είχε ένα χαλασμένο πυκνωτή αλλά δεν έφταιγε αυτό διότι λέει ήταν από την κάρτα ήχου και πως δεν επισκευάζεται η μητρική. Διόρθωσα το παραπάνω post
Soundstorm21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Τσέκαρε αυτά που γράφει στο 1) Πριν κάνω κάποιο Thread κοιτάω συνήθως τα άλλα μήπως δουλέψει με καμία λύση που έδωσαν στους άλλους. Έτσι έπεσε και αυτό στο μάτι μου αλλά δεν ήταν κάτι από αυτά δυστηχώς.
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Πριν κάνω κάποιο Thread κοιτάω συνήθως τα άλλα μήπως δουλέψει με καμία λύση που έδωσαν στους άλλους. Έτσι έπεσε και αυτό στο μάτι μου αλλά δεν ήταν κάτι από αυτά δυστηχώς. Και τι ήταν?
Soundstorm21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Και τι ήταν? Κατά 90% είναι καμμένη
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Κατά 90% είναι καμμένη Πριν κάνω κάποιο Thread κοιτάω συνήθως τα άλλα μήπως δουλέψει με καμία λύση που έδωσαν στους άλλους. Έτσι έπεσε και αυτό στο μάτι μου αλλά δεν ήταν κάτι από αυτά δυστηχώς. Για διάβασε καλά το 1). Πρώτο πρώτο είναι
Soundstorm21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Για διάβασε καλά το 1). Πρώτο πρώτο είναι Όπως είπα είχε ένα χαλασμένο πυκνωτή. Αυτό δεν επηρέαζε τίποτα στο να λειτουργήσει η μητρική. Το πήγα και σε μαγαζί και μου είπαν πως δεν φτιάχνεται.
Soundstorm21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Έχει αλλαχθεί ήδη. Μου το έκαναν δωρεάν. Αν λειτουργούσε θα με χρέωναν. Αν δεν λειτουργούσε θα μου το έδιναν δωρεάν. Δηλαδή δεν δουλέυει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα