Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η NEC παρουσίασε ένα νέο monitor για επαγγελματικά περιβάλλοντα με την ονομασία MultiSync E203Wi-BK.

Η νέα οθόνη της NEC βασίζεται σε πάνελ τύπου AH-IPS με εντυπωσιακές γωνίες θέασης και εξαιρετική, σύμφωνα με την εταιρεία, χρωματική απόδοση και διαθέτει εργονομική βάση, που μπορεί να ρυθμιστεί ποικιλοτρόπως καθώς και αρκετές εισόδους, όπως DVI-D, VGA και DisplayPort.

Σύμφωνα με την NEC, πρόκειται για μία οθόνη που καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια σε σχέση με τον ανταγωνισμό, και χάρη στον Intelligent Power Manager (IPM). Με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, (off timer και ambient light sensor) η φωτεινότητα της οθόνης ρυθμίζεται (μειώνεται) για να μειωθεί περαιτέρω η κατανάλωση.

Η οθόνη που έχει διαγώνιο 20 ιντσών, υποστηρίζει ανάλυσης 1600 x 900 pixels και είναι συμβατή με το σύστημα διαχείρισης NaViSet Administrator της NEC. Είναι ήδη διαθέσιμη με τιμή $179 και καλύπτεται από εγγύηση 3 ετών.

Link.png Site: TechPowerUp

Δημοσ.

Άσχημη,χαμηλή ανάλυση και υψηλή τιμή.

Σίγουρα δεν απευθύνεται στον καθέναν και σίγουρα αν είχες πιάσει τέτοιου βεληνεκούς μόνιτορ στα χέρια σου, θα είχες άλλη γνώμη,

Σου μιλάει ένας πρώην κάτοχος NEC PA301W... ;)

• Like 1
Δημοσ.

Άσχημη,χαμηλή ανάλυση και υψηλή τιμή.

Στην ανάλυση θα συμφωνήσω 200% ...  αντε και λίγο με την τιμή σχετικά με ότι προσφέρει.

Δημοσ.

Σίγουρα δεν απευθύνεται στον καθέναν και σίγουρα αν είχες πιάσει τέτοιου βεληνεκούς μόνιτορ στα χέρια σου, θα είχες άλλη γνώμη,

Σου μιλάει ένας πρώην κάτοχος NEC PA301W... ;)

Έχεις δίκιο δεν έχω πιάσει,σχολίασα για εμφάνηση ανάλυση και τιμή όμως,πράγματα που δεν χρειάζεται να το έχω κοντά μου για να έχω γνώμη.Η εν λόγω ανάλυση σε αυτές τις ίντζες δεν είναι για την εποχή μας και ας προορίζεται για επαγγελματικά περιβάλοντα,που όταν λέει επαγγελματικά περιβάλοντα φαντάζομαι εννοεί γραφεία.Χαμηλή κατανάλωση πάει περίπατο όταν η τιμή είναι τόσο ψηλά.Οπότε δεν βλέπω ειλικρινά κάτι θετικό.

Επίσης όταν λες ¨τέτοιου βεληνεκούς¨ μόνιτορ καλό θα ήταν να πείς και ένα δύο πράγματα στα υπέρ της ώστε να μπορεί να ζυγίσει κανείς αν αξίζει.

Δημοσ.

Γιατί λέτε όλοι ότι ειναι ακριβή πόσες 20" οθόνες με  180/180 IPS με χρωματική πιστότητα και χαμιλη κατανάλωση ξέρετε στα 160€ ;

Δημοσ.

Γιατί λέτε όλοι ότι ειναι ακριβή πόσες 20" οθόνες με  180/180 IPS με χρωματική πιστότητα και χαμιλη κατανάλωση ξέρετε στα 160€ ;

εξαιρετική, σύμφωνα με την εταιρεία, χρωματική απόδοση.....

Επίσης δεν νομίζω καμία τιμή σε ευρώ να συμφωνεί με το συνάλαγμα μεταξύ δολλάριο/ευρώ οπότε ξέχνα το 160 και υπολόγιζε κάνα 200 ευρω.

Όσο για το αν ξέρουμε κάνα μόνιτορ με τα παραπάνω specs σε αυτήν την τιμή,θα πω απλά πως δεν ξέρω επίσης μόνιτορ σε αυτά τα λεφτά με αυτήν την ανάλυση.

• Super Moderators
Δημοσ.

178/178 θες να πεις :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...