Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Lenovo Vibe P1m +Backcover +ScreenFilm @e-lenovo.gr, 169€ [ Ισχύει μόνο για 1/11 ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lenovo Vibe P1m : 5" HD, 4000mah, IPS, 4G-LTE, DualSIM, 16GB, Ram 2GB, SplashProof Black : 
http://www.e-lenovo.gr/p.Lenovo-Smartphone-Vibe-P1m-5-HD-4000mah-IPS-4G-LTE-DualSIM-SplashProof-Black-Quality-Backcover-ScreenFilm.1241687.html

Δεν υπάρχει στο skroutz και στο bestprice εμφανίζεται μόνο στο παραπάνω κατάστημα. Περισσότερες πληροφορίες και σχόλια που ίσως βοηθήσουν : http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_p1m-7540.php

Δημοσ.

θες που έτυχε να το κοιτάζω από το ίδιο μαγαζί θυμάμαι να είδα τιμή 179 και όχι 199 όπως αναφέρει. Και πάλι και σε αυτή την τιμή δεν νομίζω να αξίζει σε σχέση με το α7000 στα 199

Δημοσ.

Antutu 20 και κατι ψιλα, απ'οτι ειδα σε youtube, ειναι αργος. Στην χρηση το σωνει η 2αρα ραμ. Νεο μοντελο, δεχεται ξεχωρα καρτα sd, καλο επισης που εχει τα ηχεια απο κατω και οχι στην πλατη, δεν εχει φωτιζομενα πληκτρα, καμερα 8αρα (δεν ξερουμε αποδοση ακομη), μη αποσπωμενη αλλα δυνατη μπαταρια με μεγεθος οθονης 5" (δεν ειναι πολλα τα κινητα με μεγαλη μπαταρια και τετοιο μεγεθος, ενω στις 5.5" υπαρχει πληθωρα επιλογων, οπως το α7000 που αναφερεται παραπανω). Ενδιαφερουσα τιμη, για τα Ελληνικα δεδομενα παντα.

Δημοσ.

επιπλέον χαρακτηριστικά και faq που βρήκα

http://gadgetstouse.com/faq/lenovo-vibe-p1m-faq/40631

το συγκριτικό με p8 lite

http://www.devicespecifications.com/en/comparison/d3fc4d568

είναι πάντως νέο άρα μη δοκιμασμένο ακόμα ... release date δινει 10/2015 !

η μπαταρία μου προξένησε το ενδιαφέρον ... τόσο καιρό έλεγα να βγάλουν ένα κινητο με πολύ καλή μπαταρία

Δημοσ.

Παιδιά ο επεξεργαστή είναι πολύ κομπλέ με 2Gb RAM.. Καμία σχέση με τον σάπιo MTK6582 που έχουν κάποιοι στο μυαλό τους :P

Δεν επηρεάζει καθόλου την εμπειρία χρήσης που έχεις. Είναι σφαιράτο και το 90% το παιχνιδιών/εφαρμογών δεν παρουσιάζουν κανένα lag. Φυσικά εφαρμογές που απαιτούν περισσότερη ισχύει εκεί έχει πρόβλημα.

Αλλά για κάποιον που το θέλει για απλή/μέτρια χρήση δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Όλα αυτά τα αναφέρω επειδή έχω στα χέρια μου κινητό με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και είναι πολύ κομπλέ.

Αυτά για όποιον έχει αμφιβολίες και δεν θέλει να δώσει περισσότερα λεφτά :)

Δημοσ.

μελετόντας τον επεξεργαστή ανακάλυψα αυτό που αναφέρεται στον καλύτερο Mediatek MT6735, αλλα αναφέρει για τον Mediatek MT6735P που έχει το εν λόγω κινητό το εξής:

The MT6735 does have a couple of variants. The MT6735M and the MT6735P also come with the Mali-T720 GPU, but clocked at a lower speed. The former has a GPU that weighs in at 600MHz meaning that it can handle screens with a resolution no higher than 720 x 1280. The latter chip has a GPU clocked at 400MHz which allows it to handle screens carrying a resolution no higher than 540 x 960.

Το οποίο μας λέει εν ολίγοις ότι ο MT6735P δεν μπορεί να χειριστεί γραφικά υψηλότερα του 540Χ920 όταν το κινητό αυτό έχει 1280 (hd). Είναι λάθος του άρθρου ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Πάντως αν καταλαβαίνω καλά πρέπει να έχει εντυπωσιακή αυτονομία λόγω μικρού σε χρονισμό επεξεργαστή και τεράστια μπαταρία!

επίσης επειδή ειπώθηκε ότι παίρνει ξέχωρα την SD, εγώ στο gsmarena διαβάζω microSD, up to 32 GB (uses SIM 2 slot) χωρίς να ξέρω αν είναι λάθος.

Δημοσ.

μελετόντας τον επεξεργαστή ανακάλυψα αυτό που αναφέρεται στον καλύτερο Mediatek MT6735, αλλα αναφέρει για τον Mediatek MT6735P που έχει το εν λόγω κινητό το εξής:

Το οποίο μας λέει εν ολίγοις ότι ο MT6735P δεν μπορεί να χειριστεί γραφικά υψηλότερα του 540Χ920 όταν το κινητό αυτό έχει 1280 (hd). Είναι λάθος του άρθρου ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Πάντως αν καταλαβαίνω καλά πρέπει να έχει εντυπωσιακή αυτονομία λόγω μικρού σε χρονισμό επεξεργαστή και τεράστια μπαταρία!

επίσης επειδή ειπώθηκε ότι παίρνει ξέχωρα την SD, εγώ στο gsmarena διαβάζω microSD, up to 32 GB (uses SIM 2 slot) χωρίς να ξέρω αν είναι λάθος.

Μπα, λάθος τα γράφει. Δες εδώ τις συσκευές που φοράνε το ίδιο SoC. Όλες 720P οθόνη έχουν.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Την αγορασα πριν 10 μερες. Ειχα xperia M, νομιζω οτι αγορασα υπερηχητικο. Δουλευει απροβληματιστα σε οτι δοκιμασα. Το κυριοτερο....2 gb ram, 16gb αποθηκευση, και με μια sd 16gb ,o xωρος απειρος. Και ολες οι εφαρμογες γραφονται σε οποια μνημη θες. Οτι αλλο θελετε ρωτηστε

Δημοσ.

Γενικα για την lenovo δεν εχω διαβασει κατα καιρους τα καλυτερα τοσο για το σερβις οσο κ για τα υλικα κατασκευης στα προιοντα της οποτε οσοι σκεφτονται να αγορασουν ας ψαχτουν πρωτα!

Δημοσ.

Τα κουμπια κατω ειναι φωτιζομενα ?

Απο φωτο και βιντεο πως παει ?

1. όχι

2. Καλή φωτογραφική μηχανή σε λεπτομέρεια και χρώματα. video 720p.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...