ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ακουστηκαν καποια αρνητικα στην αρχη αλλα λενε πως διορθωθηκαν τα προβληματα με καποια updates κ η τιμη του ειναι πολυ δελεαστικη!! Τι λετε αξιζει ;;;
AlienTechGR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δε νομίζω.Καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πας σε G4,είτε μεταχειρισμένο,είτε καινούριο. 1
Genki Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Η γνώμη μου είναι ότι αξίζει. Πολύ δυνατή συσκευή. Η μόνη αδυναμία του ο επεξεργαστής λόγο υπερθερμανσης που όπως λες πολλά προβλήματα διωρθοθηκαν με το 5.1 1
heavyrain Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Οχι, εκτος αν θες τοσο μεγαλη οθονη. Πηγαινε σε g4 ασυζητητι αν θες να μεινεις στην lg.
Fulgore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ακουστηκαν καποια αρνητικα στην αρχη αλλα λενε πως διορθωθηκαν τα προβληματα με καποια updates κ η τιμη του ειναι πολυ δελεαστικη!! Τι λετε αξιζει ;;; ΤΟ βασικοτερο προβλημα που ειναι ο επεξεργαστης δεν διορθωνεται με Updates.Αν ψαξεις να βρεις το θεμα που πριν κατι μηνες ειχε παιξει απο Vodafone στα 300ευρω περιπου θα δεις να το αναφερουν αρκετα εντονα οπως και μικρο λαγκαρισματα τοτε που ειχε. Γενικα αν μπορεις να αγορασεις Huawei P8 ή LG G4 που ειναι λιγο ακριβοτερα προφανως και το αξιζουν.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Απο οτι διαβάζω (γενικά) για φέτος μονο LG G4 αλλα για εμενα ειναι πολλα τα 400,λεω να περιμενω να πεσει η τιμη (δεν καιγομαι άλλωστε για γρήγορη αγορα). Φιλε Fulgore το p8 πολυ ομορφο τηλ κ απροβληματιστο απ οτι διαβαζω (κλασσικο huawei) αλλα οταν το συγκρινα με g4 σε καταστημα δεν μου αρεσε η οθονη του,πιστευω αν ειχε 330 θα ηταν καλη αγορα,ευχαριστω για την εναλλακτικη λυση ομως !!
SIP1995 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Παίζει να το πάρω, από Γερμανία βέβαια στα 260€... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα