Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, προχθες πήρα την SONY KD65X8509C και επιχείρησα να δηλώσω από τα settings της τηλεόρασης το hdmi input πανω στο οποίο συνδέεται το Nova box, enabled για 4Κ upscale. Ενώ η εικόνα αναβαθμίζεται εκπληκτικά ειδικά στα HD κανάλια, δυστυχώς δεν φέρνει ήχο στη τηλεόραση. Το hdmi καλώδιο είναι ολοκαίνουργιο της Belkin (υποστηρίζει 3D & 4K) και έπαιξα και με τις ρυθμίσεις του Nova box για τον ήχο (Stereo PCM & Dolby).

Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη... Ευχαριστώ..!

Δημοσ.

Ο δέκτης της nova παρουσιάζει ασυμβατότητα και με άλλα μοντέλα τηλεοράσεων. Το πρόβλημα αυτό είναι γνωστό. Η nova έχει ενημερωθεί από εμάς ως τεχνικοί αλλά και από τις ίδιες τις εταιρείες.

Η μόνη λύση είναι να βγάλει η sony κάποιο UPDATE. Η nova δεν θα ασχοληθεί από ότι κατάλαβα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ, δεν το γνώριζα..! Εκανα update την τηλεόραση γιατί είχε ειδοποίηση αλλα δεν πιστεύω ότι θα ασχοληθεί η Sony με το θέμα ασυμβατότητας της Nova. Άρα αν θέλω upscaled 4Κ εικόνα, η μόνη λύση είναι με ομοαξονικο να στείλω τον ήχο από το Nova box στον ενισχυτή.

Δημοσ.

Επειδή δεν το κατάλαβα αυτό παίδες, σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω τηλεόραση με 4Κ και έχω nova.
Όταν μελλοντικά θα βλέπω Nova δεν θα έχω ήχο;

Γιατί αυτό που λέει ο ts, "η μόνη λύση είναι με ομοαξονικο να στείλω τον ήχο από το Nova box στον ενισχυτή." δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Δημοσ.

Αν όπως λέει ο graphist83 είναι θέμα Nova box τότε ναι, δεν θα έχεις ήχο σε περίπτωση που κάνεις upscale την εικόνα. Αν θέλεις upscaled 4k εικόνα και έχεις ενισχυτή, τότε στέλνεις τον ήχο με ομοαξονικό καλώδιο από το digital out του Nova box στον ενισχυτή σου και ακούς από τα ηχεία που έχεις στο στερεοφωνικό σου. 

Δεν ξέρω αν θα κάνουν κάτι, εγώ πάντως σήμερα πήρα τη SONY και δήλωσα το πρόβλημα... 

Δημοσ.

Καλημέρα, δεν γνωρίζω αν το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με το OTE TV. 

Ναι, μια χαρά θα είσαι. Το πρόβλημα είναι όταν δεν έχεις ενισχυτή ή home cinema...

Δημοσ.

Καλημέρα σας, προχθες πήρα την SONY KD65X8509C και επιχείρησα να δηλώσω από τα settings της τηλεόρασης το hdmi input πανω στο οποίο συνδέεται το Nova box, enabled για 4Κ upscale. Ενώ η εικόνα αναβαθμίζεται εκπληκτικά ειδικά στα HD κανάλια, δυστυχώς δεν φέρνει ήχο στη τηλεόραση. Το hdmi καλώδιο είναι ολοκαίνουργιο της Belkin (υποστηρίζει 3D & 4K) και έπαιξα και με τις ρυθμίσεις του Nova box για τον ήχο (Stereo PCM & Dolby).

Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη... Ευχαριστώ..!

φίλε μου επειδή έχω σκοπό την αγορά της συγκεκριμένης τηλεόρασης (και δυστυχώς δεν έχω ακόμα home cinema..), με ποιόν δέκτη της Nova είσαι; Τον PVR ή τον απλό;

Δημοσ.

Τον απλό (831), αλλά ίσως και αυτός με το PVR να έχει το ίδιο θέμα. 

Επειδή πας για την ίδια τηλεόραση, απλά να σε πληροφορήσω ότι το Android έχει αρκετά bugs και επειδή η τηλεόραση δεν έχει διακόπτη ρεύματος, είμαι με τη πρίζα στο χέρι... Στο παρακάτω link θα βρεις τα πιο γνωστά:

https://community.sony.co.uk/t5/televisions/2015-android-tv-bugs-and-issues/td-p/2040020https://community.sony.co.uk/t5/televisions/2015-android-tv-bugs-and-issues/td-p/2040020

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση!

Κι εγώ με 831 είμαι και πριν από καμιά εβδομάδα κιόλας, αναβαθμίστηκε και το λογισμικό του.
Έχω και OteTV παράλληλα, οπότε αν τελικά προβώ στην αγορά της, θα ενημερώσω!

Ποιές άλλες tv κοιτούσες πριν καταλήξεις στη Sony, γιατί δεν έχω διάθεση να γίνω beta tester τους.

Ναι μεν είναι λογικό τόσο νέα μοντέλα να διορθώνουν bugs με αναβαθμίσεις λογισμικού, αλλά με αυτά που αναφέρεις ομολογώ ότι το ξανασκέφτομαι..

Δημοσ.

Δυστυχώς λάθος άνθρωπο ρωτάς γιατί κοιτάζω μόνο SONY. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα θα ήταν κορυφαία. Πάντως πιστεύω ότι με τον καιρό θα τα φτιάξουν...και επειδή όλες λίγο πολύ μπορεί να βγάλουν θεματάκια, να δώσεις βάση στην after sales υποστήριξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...