ekztage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά, έχω ένα θεματάκι με το ζτε..μετά απο πέσιμο και απώλειας του power button κ πείραγμα με μαχαίρι κατάφερε η πεθερά μου να το ξηλώσει τελείως απο την μητρική ( ευτυχώς είναι στην θέση του τα volume +- ). κατάφερα να το ανοίξω με ένα συνδυασμό σε recovery mode αλλά μετά απο ένα γερο κολλήμα που έφαγε μετά απο μέρες έσβησε. τώρα μόλισ το ανοίγω με τον συνδυασμό αυτομάτως με πάει σε check της κάμερας κ για να προχωρήσω πρέπει να πατήσω το power button ως ΟΚ.. καμία βοήθεια ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 http://www.howtogeek.com/164783/how-to-connect-mice-keyboards-and-gamepads-to-an-android-phone-or-tablet/ δοκιμασε με otg cable να κουμπωσεις ποντικι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekztage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 θα δουλέψει; σκέψου ότι μου κολλάει πριν καν φορτώσει..στα hardware checks.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ξερω μονο οτι θα μπορεσεις να πατησεις το οκ που δεν μπορεις χωρις το power button... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxwell Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 καλά, τι έκανε με το μαχαίρι στο τάμπλετ η πεθερά; το απειλούσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα