Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Άργησα λίγο, πάρε στο 2310 532 555 και ρώτα για τις σακούλες. Ευχαριστω.
normal40 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω. Τιποτα. μακαρι να κανεις δουλεια φιλε. Αν ΔΕΝ βρεις στειλε μου πριβε msg και βλεπουμε. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Πηγα το αυτοκινητο για κατι μαζεματα απο "γρατζουνιες πολης" και δεν ειναι το παγουρι αλλα το μοτερακι που εχει ειναι σπασμενο . Κοστος 107 ευρω !!!
aristos12 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Πηγα το αυτοκινητο για κατι μαζεματα απο "γρατζουνιες πολης" και δεν ειναι το παγουρι αλλα το μοτερακι που εχει ειναι σπασμενο . Κοστος 107 ευρω !!! τό ξέρουν ολοι οτι οι από ιαπωνία μεριά ...οι honda - subaru - daihatsu βγάζουν πολύ καλά αυτοκίνητα αλλά με πανάκριβα ανταλλακτικά ...αν τό εβαλες επάνω τέλος καλό ολα καλά ... εγω θά πήγαινα μόνο σέ μεταχ/νο (ακου 107 euro γιά ενα απλό μοτεράκι ... ) 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 τό ξέρουν ολοι οτι οι από ιαπωνία μεριά ...οι honda - subaru - daihatsu βγάζουν πολύ καλά αυτοκίνητα αλλά με πανάκριβα ανταλλακτικά ...αν τό εβαλες επάνω τέλος καλό ολα καλά ... εγω θά πήγαινα μόνο σέ μεταχ/νο (ακου 107 euro γιά ενα απλό μοτεράκι ... ) Εψαξε ο φανοπιος για μεταχειρισμενο αλλα δεν βρηκε .Αυρο θα το βαλει .
aristos12 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εψαξε ο φανοπιος για μεταχειρισμενο αλλα δεν βρηκε .Αυρο θα το βαλει . τά μοτεράκια αυτά πολύ σπάνια καίγονται , μόνο αν μείνουν χωρίς νερό κ τό πατάς συνέχεια γιά νά πετάξει νερό υπερθερμαίνονται κ καίγονται , οπότε πάντα εχουμε γεμάτο μέ νερό αυτό τό παγουράκι ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 τά μοτεράκια αυτά πολύ σπάνια καίγονται , μόνο αν μείνουν χωρίς νερό κ τό πατάς συνέχεια γιά νά πετάξει νερό υπερθερμαίνονται κ καίγονται , οπότε πάντα εχουμε γεμάτο μέ νερό αυτό τό παγουράκι ... Εσπασε μου ειπε γιατι εκει απο την απ εξω πλευρα ηταν χτυπημενο το αυτοκινητο .
meletis_m Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Εάν δέν έχει ρωτήσει ήδη στο Πλατάνα ας ρωτήσει για μετ/σμενο μοτέρ.Όντως 107 ευρώ στίς εποχές μας δεν είναι λίγο.Εγω έμεινα απο φλάσέρ με 50 ευρώ λύθηκε το θέμα , εννοείται μετ/σμενο.Καινούργιο ο Σαρακάκης ήθελε 180ευρώ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Εάν δέν έχει ρωτήσει ήδη στο Πλατάνα ας ρωτήσει για μετ/σμενο μοτέρ.Όντως 107 ευρώ στίς εποχές μας δεν είναι λίγο.Εγω έμεινα απο φλάσέρ με 50 ευρώ λύθηκε το θέμα , εννοείται μετ/σμενο.Καινούργιο ο Σαρακάκης ήθελε 180ευρώ. Ευχαριστω.Τον ειχα παρει τηλεφωνο για παγουρι που νομιζα ότι ηταν του εστειλα και αδεια κυκλοφοριας αλλα απαντηση δεν μου ειχε δωσει ποτε.
meletis_m Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ευχαριστω.Τον ειχα παρει τηλεφωνο για παγουρι που νομιζα ότι ηταν του εστειλα και αδεια κυκλοφοριας αλλα απαντηση δεν μου ειχε δωσει ποτε. Συνήθως αργεί να απαντήσει στο email.Καλύτερα να περάσετε απο εκεί επιτόπου. Φέρνει κατά καιρούς παρτίδες μετ/σμενα ανταλλακτικα για διάφορα μοντέλα μόνο Honda.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Συνήθως αργεί να απαντήσει στο email.Καλύτερα να περάσετε απο εκεί επιτόπου. Φέρνει κατά καιρούς παρτίδες μετ/σμενα ανταλλακτικα για διάφορα μοντέλα μόνο Honda. Ο ιδιος μου ζητησε με email την αδεια για να δει αριθμο πλαισιου. Τοσο δυσκολο ηταν να απαντησει εστω αρνητικα ? 1
cuspid Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ρε φίλε, κάτι δεν πάει καλά... είσαι σίγουρος πως κατάλαβες καλά? 100 Ευρώ για το μοτεράκι στο πιτσιλιστήρι? Δεν θα τα έδινα σε καμία περίπτωση, για λόγους αρχής ! Η γνώμη μου, βάλε ένα κινέζικο των 15 Ευρώ (βρωμάει ο τόπος από δαύτα - πχ http://www.antallaktikaonline.gr/metzger/1814262) και πάψε να ασχολείσαι... Το πολύ-πολύ να παιδευτεί ο μάστορας να το στερεώσει στο παγούρι (να μην κουμπώνει στην θέση του ορίτζιναλ), ας το στερεώσει όπως μπορεί... Στο ξαναλέω όμως, δεν μπορώ να το χωνέψω το 107 Ευρώ, κάτι ύποπτο συμβαίνει....
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτο ηταν το μοτερακι και εδινε νερο και στα πιτσιλιστιρια για τα xenon εργοστασιακα φωτο και μονο σε Honda υπαρχει μου ειπε ο μαστορας . Δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που προτεινει ο φιλος cuspid πιο πανω. Ειιχε σπασει απο μπροστινο χτυπημα στο φτερο . Επεξ/σία 4 Απριλίου 2016 από Γιάννης Platano 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα