Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με χτυπησε ενω ημουν παρκαρισμενος καποιος χθες και ειδα οτι ετερχε νερο στο εμπρος αριστερο μερος οπως το κοιταμε απο μπροστα σε Honda CRV /2008

Εχει μαλλον τρυπησει το παγουρι απο το νερο των υαλοκαθαρηστηρων γιατι οταν παω να το  γεμισω τρεχει νερα απο κατω εμπρος απο την δεξια μπροστινη ροδα .Το παραξενο ειναι οτι βγαζει νερο για τους υαλαοκαθαρηστηρες ....

Πρεπει μονο απο Honda να αλλαχτει ?

Κοστος ξερει περιπου καποιος ? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Έπαθα το ίδιο στο αυτοκίνητο του πατέρα μου (Hyundai Atos).

Στους υαλοκαθαριστήρες βγάζει γιατί δεν έχει σπάσει στην βάση του παγουριού, οπότε κρατάει κάποιο νερό (αλλά τελειώνει γρήγορα).

'Οπως το περιγράφεις το παγούρι σου είναι μέσα στο φτερό (όπως ακριβώς και στο Atos), οπότε αναγκαστικά πρέπει να αγοράσεις το ανταλλακτικό από την Honda και να πας σε έναν μηχανικό να σου το περάσει.

Εγώ το αγόρασα από την Hyundai (κόστος 22 Ευρώ) και το πέρασα μόνος μου. Μου πήρε περίπου μία ώρα γιατί έπρεπε να βγάλω τροχό και να λύσω τον θόλο για να έχω πρόσβαση στο εσωτερικό του φτερού. Υποθέτω κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει και σε εσένα.

Αν πιάνουν τα χέρια σου σε τέτοιες βρωμοδουλειές μπορείς να προσπαθήσεις...

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω.Μαλλον ετσι ειναι αλλα ...δεν πιανουν τα χερια μου και φοβαμαι οτι θα μου παει 100αρα .....

Aν το πας σε αντιπροσωπέια ειδικά honda ναι ! Πήγαινε το απλά σε ενα συνεργείο της γειτονίας . Είναι πάρα πολύ απλή δουλειά . Ρώτα κανα γνωστό σου να σου πει κανεναν μηχανικό . Μην δώσεις τσάμπα λεφτά για χαζή βλάβη . 

• Like 1
Δημοσ.

Με χτυπησε ενω ημουν παρκαρισμενος καποιος χθες και ειδα οτι ετερχε νερο στο εμπρος αριστερο μερος οπως το κοιταμε απο μπροστα σε Honda CRV /2008

Εχει μαλλον τρυπησει το παγουρι απο το νερο των υαλοκαθαρηστηρων γιατι οταν παω να το  γεμισω τρεχει νερα απο κατω εμπρος απο την δεξια μπροστινη ροδα .Το παραξενο ειναι οτι βγαζει νερο για τους υαλαοκαθαρηστηρες ....

υπάρχει και μερική λύση με κόλληση. είναι αποτελεσματικός τρόπος και φτηνός. έχω δει γνωστό μου με παλιό honda crx να βάζει δικό του παγουράκι. εντελώς custom made δουλειά. απλώς μπλέκεις με πατέντες μετα προκειμένου να τα "παντρέψεις" όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Eπικοινώνησε με τον Πλατάνα έχει ανταλλακτικά μετ/σμένα-καινούργια .Είναι εγγύηση στα Honda.Εχω εξυπερετηθεί άπειρες φορές για το Accord.Βρίσκεται στον Βοτανικό

• Like 1
Δημοσ.

Δείτε και απο εδω:http://www.lingshondaparts.com/

Είναι απο Αγγλία δεν πληρώνεις τελωνείο.Εαν δεν βρείτε άκρη εδω στην Ελλάδα. Το κακό είναι οτι έχει μόνο καινούργια.Πίστευω στον Πλατανα θα βγάλετε άκρη.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπόψιν κυκλοφορούν και κάτι σακούλες ειδικές και αντί για παγουρι βάζεις μια τέτοια.

• Like 1
Δημοσ.

Υπόψιν κυκλοφορούν και κάτι σακούλες ειδικές και αντί για παγουρι βάζεις μια τέτοια.

Ειναι διαφορετικες για καθε αμαξι ? Καποιο link ? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ειναι διαφορετικες για καθε αμαξι ? Καποιο link ? Ευχαριστω.

link δεν εχω...θα σου δωσω τηλεφωνο αυτου που τις πουλαει ομως και θα μιλησετε...αυριο θα μιλησω μαζι του.

Δημοσ.

ρωτα μια εδω http://www.japancarparts.gr/contact-page

http://www.maxxparts.gr/honda-cr-v-ii-rd_-2-0-150hp/antallaktika/psuxi-thermansi/psugeio-nerou-exartimata

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...