BloodDonor89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα χθες πηρα τον samsung evo 850 στα 250gb. Τον εβαλα του περασα win10 περασα το magician εβαλα maximum peformance και στα benchmark ειχα χαμηλα iops της ταξεως τον 33κ Εβαλα μετα τους amd drivers για το achi και ανεβηκαν καπως στα 55k Λεω κατι παιζει με τους drivers κανω φορματ περναω win7 παλι τα ιδια. Ξανα περναω του τελευταιους drivers και πηγε στα 68-70k στο read και 58-61 στο write. Το περιεργο ειναι το εξης: εκανα ενα test με το as ssd με τους default drivers (αυτους της ms) το σκορ που μου εβγαλε ηταν πανω απο 1000, ενω με τους drivers της amd το σκορ πηγε στα ~880! Τι γινεται; Δουλευει μια χαρα; Achi ON Sata 3 Rapid OFF! Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης μου ευχαριστω.
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Τρέξε ένα As SSD benchmark και ανέβασε το screenshot εδώ.
BloodDonor89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ms driver http://i.imgur.com/WjucdPFh.jpg Amd drivers http://i.imgur.com/axPc9LE.jpg Να πω ότι με τους ms βλέπω πιο γρήγορα επιφάνεια εργασίας. Σχεδόν δεν βλέπω καθόλου την welcome screen σε αντίθεση με τους amd που βλέπω μια χαρά welcome screen...καο δέν Μ αρέσει.
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Θέμα drivers νομίζω ότι είναι. Παίξε λίγο με amd drivers. Βάλε παλαιότερη έκδοση αν έχεις την τελευταία ή το αντίθετο.
BloodDonor89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εχω την πιο καινουρια εκδοση που βρηκα στο site της amd! Ακομα και με αυτους που δινει η gigabyte για την μητρικη μου τα ιδια αποτελεσματα εχω (οπως αυτα με τους latest). Θα ψαξω να βρω πιο παλιους αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι...
BloodDonor89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Έψαξα βρήκα δυο τρεις παλαιότερες εκδόσεις αλλά το ίδιο αποτέλεσμα είχα...δεν άλλαξε τίποτα.
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο. Αν είχες intel cpu και τον irst ίσως να ήσουν καλύτερα.
BloodDonor89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Με ποιους από τους δύο drivers δουλεύει καλύτερα; κάποιοι φίλοι μου λένε ότι πάει καλύτερα με τους ms και κάποιοι άλλοι με τους AMD. Έχει φέρει τη διχόνοια ο ssd μου
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Έχω δει κι σε amd εξαιρετικά benchmarks. Περίμενε μήπως το δει κάποιος που τα ξέρει ακόμα πιο καλύτερα, όπως ο @EddieObscurant. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα