Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα είμαι κάτοχος xbox one και θέλω μια τηλεόραση 42 περίπου(μόνο για gaming) πολλά φράγκα δεν υπάρχουν και έχω καταλήξει στις tv του πλαισίου(turbo x) .. Αξίζει η θα πετάξω τα λεφτά μου.. Ακούω γνώμες και κυρίως από παιδιά που έχουν εμπειρία στα turbo x..

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα είμαι κάτοχος xbox one και θέλω μια τηλεόραση 42 περίπου(μόνο για gaming) πολλά φράγκα δεν υπάρχουν και έχω καταλήξει στις tv του πλαισίου(turbo x) .. Αξίζει η θα πετάξω τα λεφτά μου.. Ακούω γνώμες και κυρίως από παιδιά που έχουν εμπειρία στα turbo x..

Ολο το Insomnia αν ρωτησεις θα σου πει μακρυα και αγαπημενα απο Plaisio και TurboX,γιατι οι περισσοτεροι εχουμε κακες εμπειριες απο αυτα(αλλωστε βγαζουν πολλα πραγματα)

Εγω παλι δεν καταλαβαινω το εξης. Λες οτι πολλα λεφτα δεν παιζουν και κοιτας σε TurboX.Εγω ομως στο Site που μπηκα βλεπω οτι υπαρχει ηδη οθονη Lg 43αρα(δεν ειναι Smart Tv βεβαια)στα ιδια χρηματα αρα γιατι κοιτας μονο TurboX http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/39-43-intses.htm

Αλλα και στο Skroutz βλεπω 42αρες Lg στα ιδια χρηματα διαφορετικα μοντελα https://www.skroutz.gr/c/12/television.html?from=catspan&keyphrase=lg+42

Δημοσ.

Έχω και τις 2 που λετε... Και την Tuvlo-X 42" και την LG 43"... Μου φαινεται ότι η LG εχει πιο ζωντανά χρώματα... Στο gaming δεν καταλαβαίνω διαφορά..

Δημοσ.

Έχω πάρει για δικούς μου ανθρώπους μια 32αρα turbox και δεν έχει κανένα πρόβλημα εδώ και 2.5 χρόνια περίπου. Ήταν η πιο φτηνη τότε. Αν μπορείς να βρεις πιο επώνυμη στα ίδια λεφτά δες το όμως.

Δημοσ.

Τα TurboX είναι ανάλογα η κατηγορία του προιόντος που θα αγοράσεις. Τα laptop τους (Clevo) και τα tablet τους είναι για πέταμα. Άλλα είναι αρκετά καλά (πχ τα case για τους σκληρούς). Οι τηλεοράσεις έχουν καλό VFM (είναι οι τούρκικες Vestel). Έχω αγοράσει 2, γιατί ήθελα κάτι φθηνό και μου έχουν βγει αρκετά καλές.

Δημοσ.

Από firmware παίζει σε turbox ;; μπορείς πχ να περάσεις firm αν υπάρχει από την μαμά vestel ή δεν παίζει και θα χαθούν τα ελληνικά στο μενού;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...