isaias1983 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα! Λοιπον το συστημα μου ειναι το εξης: thermatake toughpower 750watt asrock z68 pro3 gen3 motherboard i5 2500k cpu 8gb ram ati 5850 1gb gpu ssd ocz 120gb Εχω περασμενα τα win 10.Μεχρι χθες το pc δουλευε κανονικα και επαιζα wow. Ξαφνικα ξεκινησε τα artifacts στο παιχνιδι.H θερμοκρασια της καρτας στους 75-80c. Τα artifacts συνεχιστηκαν και στο desktop. Οποτε λεω χαλασε η καρτα γραφικων... Την βγαζω απο το συστημα και προσπαθω να bootαρω με την onboard....Μολις δειχνει το σημα των windows 10 και προσπαθει να φορτωσει κανει reboot το pc και συνεχεια boot loop χωρις να μπορει να μπει πουθενα.... Προσπαθησα να κανω format με usb stick αλλα και στο setup τρωω συνεχεια boot loop... Μολις βαλω την καρτα γραφικων 5850 στο pc το φορματ ξεκιναει κανονικα...Εννοοειται η οθονη ειναι συνδεδεμενη με την onboard καρτα γτ οταν την συνδεω στην 5850 εχω artifacts.... Τελειωνει το φορματ.Αν βγαλω την καρτα απο το pc παλι boot loop...ΟΤαν ειναι πανω δουλευει κανονικοτατα... Δοκιμασα reset bios κλπ χωρις καμια τυχη.... Τι φταιει λοιπον?Εχει κανεις καμια ιδεα γτ εχω σπασει το κεφαλι μου???? Φταιει το psu???η μητρικη???η gpu εχει οντως προβλημα??? help pls!!!!
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Bios μπαινει? Εμενα μου μυριζει για μητρικη! Περιμενε ομως και αλλες γνωμες! Εχεις αλλο συστημα να δοκιμασεις την καρτα γραφικων?
isaias1983 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Bios μπαινει κανονικα και χωρις την καρτα γραφικων κουμπωμενη στο μηχανημα.... Οταν την βγαζω ομως δεν μπαινει πουθενα...ανοιγει και boot loop... Τωρα θα προσπαθησω να βρω δευτερο πσ να δοκιμασω την καρτα γραφικων... με την καρτα γραφικων κουμπωμενη πανω το μηανημα οσο ειναι συνδεδεμενο στην onboard καρτα δουλευει μια χαρα.... PS. Η καρτα γραφικων 5850 δοκιμαστηκε σε αλλο pc και οντως εχει προβλημα.με το που την εβαλα και εγκατεστησα drivers artifacts κλπ κλπ.... Οποτε σιγουρα χαλασμενη η καρτα γραφικων....Να χαλασε και η μητρικη μαζι ομως?Λιγο κουφο δεν ειναι?? Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2015 από isaias1983
isaias1983 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν.στο δεύτερο πσ που έβαλα την υποτιθέμενη χαλασμένη 5850 μετά απο δυο ρεσταρτ τέρμα τα αρτιφακτς. Έβαλα το furmark να την τεστάρω και μισή ώρα ώρα παίζει κανονικά με το ανεμιστηρακι χαμηλά για να ανεβάσει θερμοκρασία επίτηδες... Να πω ότι και στα δυο πσ δοκίμασα με το ίδιο psu γτ δεν έχω άλλο. Λέτε να φταίει το psu λοιπόν...να μην δίνει το σωστό ρεύμα σε μητρική και κάρτα γραφικών και να προκαλεί ολα αυτά???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα