varkast Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα θελω να κανω μπλοκ στο ιντερνετ. Αν βαλω διαφημίσεις πρεπει να δηλώσω κάποιο εισόδημα κτλ ?
suffocater Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα θελω να κανω μπλοκ στο ιντερνετ. Aπλά μην πληρώσεις τον λογαριασμό και θα σε κάνει μπλοκ αυτό. 1
varkast Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Aπλά μην πληρώσεις τον λογαριασμό και θα σε κάνει μπλοκ αυτό. τι εξυπνο παιδι που εισαι
corsair04 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 πιστεύω σε αυτό το λινκ να λυθούν οι απορίες σου γνώμη μου είναι πως εάν φτιάξεις μόνο σου τα banner και δεν είναι έτοιμες διαφημίσεις χρησιμοποιώντας κάποιο από τα προγράμματα μπορείς να τα πάρεις και μαύρα
imaginas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα θελω να κανω μπλοκ στο ιντερνετ. Αν βαλω διαφημίσεις πρεπει να δηλώσω κάποιο εισόδημα κτλ ? ΤΙ διαφημίσεις θα είναι αυτές;Δώσε περισσότερες πληροφορίες.Θα είναι google adsense;Θα βρεις εσύ διαφημιζόμενους να πληρώνουν για διαφήμιση;Θα ειναι affiliate;Πες περισσότερα να πάρεις συγκεκριμένες απαντήσεις.
makisvisual Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα θελω να κανω μπλοκ στο ιντερνετ. Αν βαλω διαφημίσεις πρεπει να δηλώσω κάποιο εισόδημα κτλ ? δεν χρειάζεται να δηλώσεις καποιο εισόδημα αν τα κέρδη σου δεν ειναι τρελά νομιζω(που δεν θα είναι)...ειχα βαλει(adsense)διαφημισεις και εγω σε ενα blog που ειχα κάνει με αθλητικό περιεχόμενο με 70 επισκέψεις περίπου καθημερινά...απο περυσι εχω βγάλει συνολικα 15 ευρώ οποτε μην νομιζεις οτι θα βγάλεις κάτι το ιδιαίτερο ... :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα