Aprile Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 ξανά μανα .... χρυσό απο crazy sundays e-shop στα 22,99 http://www.e-shop.gr/asus-zenpower-bank-10050mah-gold-p-TEL.024623 Το χρυσό το έβγαλαν για τον Πατούλη ?lol 2
Random User Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Έφυγε παραγγελία, θα χρειαστεί για εξωτερικό σε κάνα μήνα, κι αυτό το Nexus 5 ξεζουμίζει αμέσως. Από αποδοτικότητα πως πάει; Δίνει όντως 10.000;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Στην ιδια τιμη τελικα πηρα το oneplus power bank που εχει 2 θυρες usb. Εκανε βεβαια 20 μερες να ερθει. Μπορείς να μου δώσεις λινκ;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Όχι. Καλά κάνεις. Να μην σου φάνε το μπιφτέκι.
leros2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Έφυγε παραγγελία, θα χρειαστεί για εξωτερικό σε κάνα μήνα, κι αυτό το Nexus 5 ξεζουμίζει αμέσως. Από αποδοτικότητα πως πάει; Δίνει όντως 10.000; Κανένα δεν δίνει όσα λέει, υπάρχουν απώλειες... ~7000 με 7500 παίζουν
overpower Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλά κάνεις. Να μην σου φάνε το μπιφτέκι. Το να πατησεις στο google oneplus τοσο δυσκολο πρεπει να ειναι? Ολα μπροστα σας τα ζητατε μερικοι και βαριεστε να ψαξετε.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Το να πατησεις στο google oneplus τοσο δυσκολο πρεπει να ειναι? Ολα μπροστα σας τα ζητατε μερικοι και βαριεστε να ψαξετε. Ρώτησα σε περίπτωση που έπαιζε προσφορά από κάποιο κινέζικο. Όχι επειδή βαριόμουν.
FrostAndCold Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά πήρα το Asus ZenPower 10050 και στις οδηγίες διάβασα ότι: "When charging devices, the LED indicators blink for 5 seconds". Όσο φόρτιζα το κινητό μου όμως αυτό δεν έπαψε να αναβοσβήνει. Το κινητό φόρτισε κανονικά. Σε εσάς τι κάνει όσο φορτίζετε τις συσκευές σας; Έχει κάποιο πρόβλημα;
Angelos19 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Το πήρα για το στρατό τον Απρίλη όταν είχε πάλι αυτή την τιμή στο crazysundays. Στο LG G3 μου έβγαζε 2.5 φορτίσεις (3000 mAh μπαταρία, άρα συνολική χωρητικότητα ~7500). Το καλώδιο με το οποίο ήρθε ήταν μικρό (ούτε 20 cm) και δεν έφτανε για να ακουμπάς το powerbank κάπου όσο το φορτίζεις εκτός κιαν έχεις κάποιο τραπέζι ή άλλο έπιπλο ακριβώς δίπλα στην μπρίζα, με αποτέλεσμα να το έχω συνέχεια να κρεμιέται στον αέρα όσο το φόρτιζα, και στο 3μηνο το καλώδιο κόπηκε απ'το βάρος του powerbank. Όταν απολύθηκα το έδωσα σε συγγενή, πήρα το xiaomi και ησύχασα.
censOred Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 7 ευρώ πάνω να πούμε σε σχέση με τις αρχές του χρονου
k_dinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, υπάρχει στα 24€ σε άλλα χρώματα. http://www.e-shop.gr/tilepikoinonies-powerbanks-asus-list?table=TEL&category=POWERBANKS&filter-12493=1 Έχω βέβαια και το xiaomi 20000 αλλά καμία αίσθηση στην ποιότητα, το ένα πλαστικό αυτό εδώ μεταλλικό. Για το καλώδιο που γράφει ο φίλος, εγώ απλά το συνδέω στο κάτω μέρος του κινητού και μετά το κινητό κάθεται πάνω στο powerbank. Για τη φόρτιση του ίδιου του powerbank, χρησιμοποιώ τον φορτιστή του κινητού που έχει όσο καλώδιο χρειάζομαι
FrostAndCold Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά όταν φορτίζετε το κινητό σας τα λαμπάκια στο zenpower αναβοσβήνουν μόνιμα ή αναβοσβήνουν για λίγο και μετά σβήνουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα