Προς το περιεχόμενο

[Power Bank] ASUS ZenPower 10050mAh e-shop.gr - 23.99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έφυγε παραγγελία, θα χρειαστεί για εξωτερικό σε κάνα μήνα, κι αυτό το Nexus 5 ξεζουμίζει αμέσως.

Από αποδοτικότητα πως πάει; Δίνει όντως 10.000;

Δημοσ.

Στην ιδια τιμη τελικα πηρα το oneplus power bank που εχει 2 θυρες usb. Εκανε βεβαια 20 μερες να ερθει.

Μπορείς να μου δώσεις λινκ;

Δημοσ.

Όχι.

Καλά κάνεις. Να μην σου φάνε το μπιφτέκι. 

Δημοσ.

Έφυγε παραγγελία, θα χρειαστεί για εξωτερικό σε κάνα μήνα, κι αυτό το Nexus 5 ξεζουμίζει αμέσως.

Από αποδοτικότητα πως πάει; Δίνει όντως 10.000;

Κανένα δεν δίνει όσα λέει, υπάρχουν απώλειες...

~7000 με 7500 παίζουν 

Δημοσ.

Καλά κάνεις. Να μην σου φάνε το μπιφτέκι. 

Το να πατησεις στο google oneplus τοσο δυσκολο πρεπει να ειναι? Ολα μπροστα σας τα ζητατε μερικοι και βαριεστε να ψαξετε.

Δημοσ.

Το να πατησεις στο google oneplus τοσο δυσκολο πρεπει να ειναι? Ολα μπροστα σας τα ζητατε μερικοι και βαριεστε να ψαξετε.

Ρώτησα σε περίπτωση που έπαιζε προσφορά από κάποιο κινέζικο. Όχι επειδή βαριόμουν.
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά πήρα το Asus ZenPower 10050 και στις οδηγίες διάβασα ότι: "When charging devices, the LED indicators blink for 5 seconds". Όσο φόρτιζα το κινητό μου όμως αυτό δεν έπαψε να αναβοσβήνει. Το κινητό φόρτισε κανονικά. Σε εσάς τι κάνει όσο φορτίζετε τις συσκευές σας; Έχει κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Το πήρα για το στρατό τον Απρίλη όταν είχε πάλι αυτή την τιμή στο crazysundays. Στο LG G3 μου έβγαζε 2.5 φορτίσεις (3000 mAh μπαταρία, άρα συνολική χωρητικότητα ~7500). Το καλώδιο με το οποίο ήρθε ήταν μικρό (ούτε 20 cm) και δεν έφτανε για να ακουμπάς το powerbank κάπου όσο το φορτίζεις εκτός κιαν έχεις κάποιο τραπέζι ή άλλο έπιπλο ακριβώς δίπλα στην μπρίζα, με αποτέλεσμα να το έχω συνέχεια να κρεμιέται στον αέρα όσο το φόρτιζα, και στο 3μηνο το καλώδιο κόπηκε απ'το βάρος του powerbank. Όταν απολύθηκα το έδωσα σε συγγενή, πήρα το xiaomi και ησύχασα.

Δημοσ.

Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, υπάρχει στα 24€ σε άλλα χρώματα.

http://www.e-shop.gr/tilepikoinonies-powerbanks-asus-list?table=TEL&category=POWERBANKS&filter-12493=1

Έχω βέβαια και το xiaomi 20000 αλλά καμία αίσθηση στην ποιότητα, το ένα πλαστικό αυτό εδώ μεταλλικό.

Για το καλώδιο που γράφει ο φίλος, εγώ απλά το συνδέω στο κάτω μέρος του κινητού και μετά το κινητό κάθεται πάνω στο powerbank.

Για τη φόρτιση του ίδιου του powerbank, χρησιμοποιώ τον φορτιστή του κινητού που έχει όσο καλώδιο χρειάζομαι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...