Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον ts πήγα και παρέλαβα. Μου είπαν ότι Θεσσαλονίκη δεν έχουν αποθέματα γενικά και είναι δεσμευμένα.

Το είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό αλλά δεν μπορούσα να δικαιολογήσω την τιμή. Για εμένα που έρχομαι από z ultra είναι μικρό.

Σαν πρώτη εντύπωση είναι εξαιρετικά γρήγορο, η κάμερα είναι σε καλό επίπεδο και μου αρέσει το καλό gamut της οθόνης συν η ασύρματη φόρτιση.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον TS.

(Ξανα)Παράγγειλα μόλις ένα για παραλαβή από κατάστημα στο Ελ. Βενιζέλος.

Να ρωτήσω τον fylatos από πάνω, είναι ελληνικό ή παραεισαγωγής; Στο κουτί του λέει κάπου GRE ή GR; Εκεί που είναι τα serial #/imei...

Δημοσ.

Ευχαριστωωωω!

Εχει να κανει και με τη μεταπωλητικη αξια της συσκευης, και με το σερβις (μακρυα απο 'μας) που το επαιζαν δυσκολοι σε εμας που ειχαμε παραεισαγωγης απο την προσφορα της Wind προ κατι μηνων...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να το καταλάβω. Είχα και παλαιότερα motorola γαλλικό και δεν είχα κανένα θέμα. Αν κυκλοφορεί στη χώρα επίσημα υποστηρίζεται.

Περαιτέρω το θέμα της μεταπώλησης επίσης δε βλεοω πως επηρεάζεται.

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ ευχαριστώ για την ενημέρωση! παραλαβή από το κατάστημα έβαλα, ελπίζω να μην φάω μπιστόλι γιατί ήδη παράγγειλα θήκη και ζελατίνες..

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ ευχαριστώ για την ενημέρωση! παραλαβή από το κατάστημα έβαλα, ελπίζω να μην φάω μπιστόλι γιατί ήδη παράγγειλα θήκη και ζελατίνες..

Θες να δώσεις link από τη θήκη και τις ζελατίνες; 

Δημοσ.

Είδα το thread το Σάββατο το βράδυ και το παρήγγειλα. Την Κυριακή το παρέλαβα από τον Κωτσόβολο της Ηλιούπολης. 

Ευχαριστώ πολύ τον volleyball. 

Στο δικό μου υπάρχει αυτοκόλλητο στη συσκευασία που γράφει "Εισάγεται από: Smart4all Technologies ΕΠΕ". Σε ένα άλλο αυτοκόλλητο γράφει: MOTOROLA, XT1100, NORDICS RETAIL DK BLU (MIDNIGHT BLUE)32GB, EYRO2.

Αυτό σημαίνει ότι είναι ελληνικό;

Επίσης η έκδοση android που έχει είναι η 5.0 και όταν ελέγχω για αναβαθμίσεις μου λέει: "Your system is up to date". Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;  

Δημοσ.

Meh.

Δεν είναι ελληνικό. :P

Δεν πειράζει. Και πάλι είναι καλή προσφορά.

Δημοσ.

Ή προσφορά ισχύει για το δεκαήμερο μου είπαν στο μαγαζί. Την ακύρωσα επειδή το έβαλα δίπλα στο g4 που έχω σαν εναλλακτική και δεν πιάνει μια πραγματικά. Η οθόνη βασικά δεν πιάνει μία, όλο το άλλο είναι θεϊκό. Άρα G4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...