Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Όπως? Απο που ακριβώς προκύπτει οτι αυτά που λες μαζι με τα "κλπ." που φανταζομαι ειναι καμια 10αρια ακομα ειναι καλυτερα απο το Nexus 6? Αν είχες ποτε τόσο μεγάλο και δε μπορείς πάω πάσο, το λέω γιατί απο τότε που πήγα στο Note4 των 5.7΄ δε θα γυρνουσα ΠΟΤΕ σε μικροτερο... μαλλον σε μεγαλυτερο θα πηγαινα... Το κλπ προκυπτει αν βαλεις κατω ολα τα κινητα με τιμες γυρω απο αυτη του Nexus 6,ακομα και το ακριβοτερο g4 πχ. Επισης αλλο το δεν εχει ανταγωνισμο στα χρηματα αυτα που ειπωθηκε και αλλο το οτι υπαρχουν και αλλα κινητα στα λεφτα αυτα και δεν χρειαζεται να ειναι 10. Ακομα και το Lumia 930 ειναι επιλογη στα ιδια χρηματα σε Windows Phone. 1
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 εντάξει εσύ είσαι από τους τυχερούς. δέχεσαι παραγγελίες? χαχα τελικά σκέφτομαι να προτιμήσω το 6p. 1
Themos3 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Το κλπ προκυπτει αν βαλεις κατω ολα τα κινητα με τιμες γυρω απο αυτη του Nexus 6,ακομα και το ακριβοτερο g4 πχ. Επισης αλλο το δεν εχει ανταγωνισμο στα χρηματα αυτα που ειπωθηκε και αλλο το οτι υπαρχουν και αλλα κινητα στα λεφτα αυτα και δεν χρειαζεται να ειναι 10. Ακομα και το Lumia 930 ειναι επιλογη στα ιδια χρηματα σε Windows Phone. Με λίγα λόγια αν σου χαρίζανε ας πουμε το lumia και το nexus θα το σκεφτόσουνα κιόλας... πάω πασο... 1
Xander Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 χαχα τελικά σκέφτομαι να προτιμήσω το 6p. αν έχεις τα 100 παραπάνω εννοείται ότι συμφέρει να πας στο 6p. τρομερή τιμή στην Αμερική. Το κλπ προκυπτει αν βαλεις κατω ολα τα κινητα με τιμες γυρω απο αυτη του Nexus 6,ακομα και το ακριβοτερο g4 πχ. Επισης αλλο το δεν εχει ανταγωνισμο στα χρηματα αυτα που ειπωθηκε και αλλο το οτι υπαρχουν και αλλα κινητα στα λεφτα αυτα και δεν χρειαζεται να ειναι 10. Ακομα και το Lumia 930 ειναι επιλογη στα ιδια χρηματα σε Windows Phone. δεν είπα ότι δεν υπάρχουν επιλογές σε αυτό το εύρος τιμής, είπα ότι το nexus σε αυτά τα λεφτά είναι το καλύτερο. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν πήγα και το είδα. Σαν προσφορά το έχει και στο μαγαζί, δεν νομίζω να φύγει μέσα σε διάστημα 4-5 ημερών οπότε σκεφτείτε το. Θα πάω να ρίξω μια ματιά και στο g4 αύριο και θα αποφασίσω. Δεν είναι τραγικά μεγάλο. Επίσης, ταχύτατο στα πάντα. Πολύ ωραία οθόνη αλλά ζεστή. Την παραγγελία την έκανα για να το κατοχυρώσω στην ουσία.
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Με λίγα λόγια αν σου χαρίζανε ας πουμε το lumia και το nexus θα το σκεφτόσουνα κιόλας... πάω πασο... Απο περιεργεια,εχεις πιασει στα χερια σου το Lumia 930 και μιλας ή απλα το γραφεις το παραπανω σαν Android fanboy????Ειχα δοκιμασει και το 1520(απο phablet)και το Lumia 930,και ναι το 1520 με δυσκολευε ακομα και να απαντησω σε κλησεις τηλεφωνων. Γενικα τα phablet αν τα θες περισσοτερο για ταινιες,internet και παιχνιδια προφανως και αξιζουν.Αλλα αυτο που δυστηχως χανουν ειναι στην χρηση του κινητου με το ενα χερι. Παντως για μενα εν μερη αυτη θα ειναι και η μελλοντικη τιμη του κινητου σε λιγο καιρο,γιατι ουτως ή αλλως πλεον θεωρειται και αυτο παλιο κινητο,και εχει αυστηρο ανταγωνισμο(ειδικα οσο πεφτει και η τιμη του S6 και τωρα που βγηκε και το One Plus two που ειναι και αυτο πολυ δυνατο).
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλό χρυσό το Lumia, αλλά είναι windows mobile. Οπότε ένας απαιτητικός χρήστης έτσι όπως έχει καλομάθει σε android.... δεν. Από κει και πέρα καλά και τα one plus και τα P8 αλλά εδώ μιλάμε για κινητό με pure android με ελληνική εγγύηση, δοκιμασμένο, χωρίς faulty συσκευές. Τι συγκρίνετε. 2
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλό χρυσό το Lumia, αλλά είναι windows mobile. Οπότε ένας απαιτητικός χρήστης έτσι όπως έχει καλομάθει σε android.... δεν. Από κει και πέρα καλά και τα one plus και τα P8 αλλά εδώ μιλάμε για κινητό με pure android με ελληνική εγγύηση, δοκιμασμένο, χωρίς faulty συσκευές. Τι συγκρίνετε. Προφανως γιατι ο μεσος Ελληνας χρηστης προφανως ειναι απαιτητικος και δεν καλυπτεται απο τα windows phones....
pittas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Αν θελετε να ξεστραβωθειτε τι κινητα παιρνει κανεις σημερα με 350 ευρω υπαρχουν αλλα τοπικ. Το νεξους 6 ειναι πολυ καλο κινητο, αλλα επαιξε στα 300 πριν μερικους μηνες. Ειναι εν μερει ξεπερασμενο με μετρια καμερα και οθονη και κακη μπαταρια. Υπαρχει πολυ φρεσκο πραγμα καλυτερο απο νεξους 6 και με 50-100 ευρω λθγοτερα απο τα γνωστα αξιοπιστα κινεζομαγαζα. Οι αποψεις αυτες ειναι προσωπικες και δεν επιδεχονται αλλαγης, ο καθενας κανει οτι θελει με τα λεφτα του
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Έχω δουλέψει lumia. Πραγματικά είναι πολύ καλό το windows phone σαν λειτουργικό. Λίγο όμως το store που δεν έχει ακόμα μεγάλη ποικιλία, λίγο η εμπειρία nexus με pure android... το κάνει να μη συγκρίνεται.
Themos3 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Απο περιεργεια,εχεις πιασει στα χερια σου το Lumia 930 και μιλας ή απλα το γραφεις το παραπανω σαν Android fanboy????Ειχα δοκιμασει και το 1520(απο phablet)και το Lumia 930,και ναι το 1520 με δυσκολευε ακομα και να απαντησω σε κλησεις τηλεφωνων. Γενικα τα phablet αν τα θες περισσοτερο για ταινιες,internet και παιχνιδια προφανως και αξιζουν.Αλλα αυτο που δυστηχως χανουν ειναι στην χρηση του κινητου με το ενα χερι. Παντως για μενα εν μερη αυτη θα ειναι και η μελλοντικη τιμη του κινητου σε λιγο καιρο,γιατι ουτως ή αλλως πλεον θεωρειται και αυτο παλιο κινητο,και εχει αυστηρο ανταγωνισμο(ειδικα οσο πεφτει και η τιμη του S6 και τωρα που βγηκε και το One Plus two που ειναι και αυτο πολυ δυνατο). Είχα το 925 για 1 χρόνο και συνάδελφος είχε το 930 οπότε νομίζω δικαιούμαι να έχω άποψη. Αναφορικά με τα phablet επίσης είναι ανάλογα όπως λες για την χρήση που τα θέλει ο καθένας και δε νομίζω το πλεονέκτημα τους να το δείχνουν στις ταινίες και τα παιχίδια. Αν για παράδειγμα είσαι όπως εγώ συνέχεια εν κινήση και λαμβάνεις 150 mail την μέρα, έχεις φορτωμένα εκαντοντάδες pdf's, excels, powerpoints τα οποία θές να τα δείχνεις και σε πελάτες χωρίς να κουβαλάς ΚΑΙ tablet πιστεψέ με ξεπερνάς το πρόβλημα της χρήσης με το ένα χέρι. Τέλος fanboy δεν ήμουνα και ούτε θα είμαι ποτέ, είμαι φαν μόνο της τσέπης μου και θιασώτης του vfm. Η τοποθέτηση μου είχε να κάνει με το γεγονός ότι βλέπεις ενα τόπικ για ένα επώνυμο κινητό από ελληνικό κατάστημα, στην καλύτερη τιμή στην Ευρώπη και σκάνε μύτη ποστς μονόσειρα με κλπ. χωρίς καμιά επιχειρηματολόγια γεγονός που δεν βοηθάει κάποιον που πραγματικά ταλανίζεται στο να φάει 350€ απο την τσεπούλα του. Δεν είναι σε καμιά περίπτωση προσωπική μομφή σε σένα ή στα υπόλοιπα παιδιά απλά το έκανα για να αποκτήσει νόημα η συζήτηση και να δούν αυτοί που σκέφτονται να το αγοράσουν τις εναλλακτικές τους από κόσμο που προφανώς έχει εμπεριστατωμένη άποψη.
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Είχα το 925 για 1 χρόνο και συνάδελφος είχε το 930 οπότε νομίζω δικαιούμαι να έχω άποψη. Αναφορικά με τα phablet επίσης είναι ανάλογα όπως λες για την χρήση που τα θέλει ο καθένας και δε νομίζω το πλεονέκτημα τους να το δείχνουν στις ταινίες και τα παιχίδια. Αν για παράδειγμα είσαι όπως εγώ συνέχεια εν κινήση και λαμβάνεις 150 mail την μέρα, έχεις φορτωμένα εκαντοντάδες pdf's, excels, powerpoints τα οποία θές να τα δείχνεις και σε πελάτες χωρίς να κουβαλάς ΚΑΙ tablet πιστεψέ με ξεπερνάς το πρόβλημα της χρήσης με το ένα χέρι. Τέλος fanboy δεν ήμουνα και ούτε θα είμαι ποτέ, είμαι φαν μόνο της τσέπης μου και θιασώτης του vfm. Η τοποθέτηση μου είχε να κάνει με το γεγονός ότι βλέπεις ενα τόπικ για ένα επώνυμο κινητό από ελληνικό κατάστημα, στην καλύτερη τιμή στην Ευρώπη και σκάνε μύτη ποστς μονόσειρα με κλπ. χωρίς καμιά επιχειρηματολόγια γεγονός που δεν βοηθάει κάποιον που πραγματικά ταλανίζεται στο να φάει 350€ απο την τσεπούλα του. Δεν είναι σε καμιά περίπτωση προσωπική μομφή σε σένα ή στα υπόλοιπα παιδιά απλά το έκανα για να αποκτήσει νόημα η συζήτηση και να δούν αυτοί που σκέφτονται να το αγοράσουν τις εναλλακτικές τους από κόσμο που προφανώς έχει εμπεριστατωμένη άποψη. Θα μπορουσες ομως να το ανεφερες αυτο στο παραπανω που εγραφες οτι λογω προσωπικης εμπειριας το λες αυτο.Γιατι εγω βλεπω αρκετο κοσμο και στο Insomnia και εκτως που ειναι ικανοποιημενοι απο τα Lumia και οπως ειπα δεν μπορουν με τιποτα τα phablet κυριως επειδη δεν βολευουν σαν χρηση με το ενα χερι.
Dinos_12345 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Αν ξεπεράσουμε το γεγονός ότι για τον περισσότερο κόσμο αποτελεί πελώριο, είναι καλό vfm; Ειδικότερα είναι καλό vfm έναντι του G4 στα 415(το μαύρο δέρμα που είναι ετοιμοπαράδοτο); Στα plus του N6 είναι σίγουρα το καθαρό Android για εμένα καθώς και η υποστήριξη από Google και XDA. Στα plus του G4 είναι η κάμερα, ο επεκτάσιμος χώρος και ο ελάχιστα πιο γρήγορος επεξεργαστής.
kamui Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά τι συζητάμε το κινητό είναι για άτομο που το θέλει για μπόλικη χρήση στο internet (email, media, social networking κλπ) και είναι συμβιβασμένος να έχει bluetooth handsfree. Δεν το λέω αρνητικά, ίσα ίσα πολύ καλά κάνει μιας και αποτελεί πολύ καλό εργαλείο σε πολύ καλά λεφτά. Καλό χρυσό το Lumia, αλλά είναι windows mobile. Οπότε ένας απαιτητικός χρήστης έτσι όπως έχει καλομάθει σε android.... δεν. Από κει και πέρα καλά και τα one plus και τα P8 αλλά εδώ μιλάμε για κινητό με pure android με ελληνική εγγύηση, δοκιμασμένο, χωρίς faulty συσκευές. Τι συγκρίνετε. Παραπάνω κάποιος που είπε για one plus και pure android. Το OPO έχει ακόμη και συντηρεί την Cyanogen που είναι pure android!!!! (ή έστω βασισμένη στα Open source builds). Τα nexus είναι Pure android αλλά με μία μικρήηηηηηηη διαφορά. Τα google apps κάνουν ΠΑΡΤΙ με τα προσωπικά σου data. Κατά τα άλλα ναι 0 day updates που είναι τέλεια.
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Αν ξεπεράσουμε το γεγονός ότι για τον περισσότερο κόσμο αποτελεί πελώριο, είναι καλό vfm; Ειδικότερα είναι καλό vfm έναντι του G4 στα 415(το μαύρο δέρμα που είναι ετοιμοπαράδοτο); Στα plus του N6 είναι σίγουρα το καθαρό Android για εμένα καθώς και η υποστήριξη από Google και XDA. Στα plus του G4 είναι η κάμερα, ο επεκτάσιμος χώρος και ο ελάχιστα πιο γρήγορος επεξεργαστής. Αν θες την μεγαλη οθονη πας στο nexus αλλιως για καμερα και λιγο μικροτερη οθονη στο G4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα