asxetosuni09 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα! Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Έφτιαξα gmail για να κατεβάζω εφαρμογές από το playstore. Τα βήματα μου φάνηκαν εύκολα μέχρι που εμφανίστηκε ένας κατάλογος με επιλογές συγχρονισμού. Συγκεκριμένα έγραφε συγχρονισμός drive, gmail, βιβλία google play, δεδομένα εφαρμογών, επαφές, ημερολόγιο, σημείωση, στοιχεία ατόμων, ταινίες google. Μπορεί κάποιος με απλά ελληνικά να μου εξηγήσει τι στο καλό σημαίνουν αυτοί οι 9 συγχρονισμοί; Πρέπει ή δεν πρέπει να τα τικάρω όλα και γιατί; Είμαι φουλ μπερδεμένη! Αρχικά τα επέλεξα όλα, μετά έκανα καινούριο gmail, γιατί δεν ήθελα κανέναν συγχρονισμό και ενώ ένας νοήμων άνθρωπος θα σταμάταγε εδώ, εγώ αποφάσισα να φτιάξω και ένα τρίτο. Γιατί; Tο username μου τα λέει όλα πιστεύω -.- Με τo τελευταίo mail, όπου δεν επέλεξα κανέναν συγχρονισμό, αντιμετωπίζω πρόβλημα. Μερικές εφαρμογές μπορώ να τις κατεβάσω, ενώ άλλες όχι. Μου λέει σφάλμα απαιτείται έλεγχος ταυτότητας συνδεθείτε στον λογαριασμό σας google. Εγώ θέλω να φτιάξω ένα brand-new mail (ναι και όμως), να κάνω τα σωστά βήματα σχετικά με τον συγχρονισμό και να μην με απασχολήσει ποτέ ξανά αυτό το θέμα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;;
karaLRS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 πήγαινε ρυθμίσεις-->λογαριασμοί και σβήσε ότι έχεις βάλει εκεί. στην συνέχεια κάνε ένα προσθήκη λογαριασμός. όταν σε ρωτήσει θα πεις να κάνεις νέο gmail
mad-proffessor Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Είναι ειδοποιήσεις live απο αυτές τις υπηρεσίες. Αν τις χρησιμοποιεις συγχρόνισε τες. Έχεις google drive; Συγχρονισε το. Για παράδειγμα το gmail ελέγχει τα mail σου ανα ενα τακτο χρονικό διάστημα και αν ερθει κάποιο νέο μειλ αφου το συγχρονίσεις- τη πρώτη φορα- θα σε ειδοποησει. Είναι ελληνιστεί "real time notifications"
asxetosuni09 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δεν μου το εμφανίζει αυτό Εγώ απλώς θέλω ένα gmail μόνο για να κατεβάζω εφαρμογές, οπότε καλά δεν έκανα που δεν επέλεξα συγχρονισμό;
mad-proffessor Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μπες στο gmail απο ένα pc μέσω browser και δες ποιος είναι ο σωστός λογαριασμός που συνδέεσαι. Μετα πας και βάζεις τον υπάρχοντα απο ρυθμίσεις
asxetosuni09 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ναι αλλά στις ρυθμίσεις δεν λέει πουθενά λογαριασμός. Έχει μόνο στοιχεία ελέγχου χρήστη.
casperino Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Κάτσε λίγο να πούμε τα βασικά... Περι συγχρονισμού... Ας πάρουμε ενα απλο παράδειγμα. Οταν μπαινεις στο mail σου, είτε αυτο είναι gmail, hotmail κλπ κλπ. γίνεται συγχρονισμος. Αυτο που εννοουμε με την λέξη συγχρονισμός είναι οτι εκείνη τη στιγμη μέσω του Browser σου( Chrome. Firefox, Internet Explorer) επικοινωνει με τα "κεντρικα"(=servers) της Google και γίνεται έλεγχος πχ αν έχεις νέα email. Στο κινητό με τον ορο συγχρονισμο εννοουμε οτι ανα καποιο χρονικό διαστημα θα ελέγχεται (οταν θα έχεις ιντερνετ) αν σου έχει έρθει κάποιο νέο μειλ. Μπορεί να ελέγχει για παράδειγμα τις επάφές σου και αν έχεις προσθέσει κάποια νέα επαφή(είτε είναι email, ειτε κάποιος αριθμος τηλεφώνου) μέσω Firefox/Chrome να την προσθέσει και στο κινητό. Μπορεί να γίνει συγχρονισμος για το Gmail, Contacts, Calendar(αν το χρησιμοποιείς) κλπ κλπ Οπότε όχι δεν είναι κάτι κακό ο συγχρονισμός, ίσα ισα... Οποτε ναι τα επιλέγεις... Για το πρόβλημα σου τώρα. Πήγαινε στις ρυθμίσεις>Λογαριασμοί και δές αν υπάρχει Λογαριασμός Google (Google Account) ή όπως στο μεταφράζει. Αν δεν έχει πρόσθεσε έναν, δεν χρειάζεται να ξαναφτιάξεις και άλλον λογαριασμό. Αν δεν βλέπεις τον Google λογαριασμό (και μονο τότε) πας Ρυθμίσεις>Λογαριασμοί>Προσθήκη>Google>Υπάρχων και βάλε τα στοιχεία (email και password).
asxetosuni09 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει το έφτιαξα!!! Ευχαριστώ πολύυυυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα