aliask Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα Ετοιμάζω ένα χώρο καθιστικού όπου άμεσα θα τοποθετηθεί μια smart tv ... Η ερώτηση μου είναι αν χρειάζομαι πρίζα Ethernet ώστε ενδεχόμενος αργότερα να συνδεθεί η οποία tv. Ξέρω πως έχουν ενσωματωμένο wifi ....όμως έχουν και Ethernet ή όχι;; Τον λέω με την έννοια ότι μια σύνδεση Ethernet θα ήταν καλύτερα από wifi. Τα φώτα σας! Ευχαριστώ!
louben Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Απο την μικρη μου εμπειρια συνδεονται και με τους δυο τροπους,προτιμητεος ο ενσυρματος αλλα και με το ασυρματο εισαι οκ.
aliask Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ναι γιαυτο κι εγώ το σκέφτομαι,ως καλύτερο τροπο σύνδεσης...αλλά έχουν Ethernet οι smart tv στην πλειοψηφία τους ή έχουν μόνο wifi??
giorgos147 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ναι. Ethernet, αν όχι όλες -ίσως εξαιρέσεις που δεν έχω πετύχει-, έχει η πλειοψηφία σίγουρα. Γενικά, να επιλέξεις Ethernet από μένα.
aliask Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ! Θα κανονίσω να έχω σωστή εγκατάσταση όποτε!
graphist83 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Θα ελεγα στον χωρο της TV να περασεις πανω απο ενα ethernet. Πιστεψε θα χρειαστει. Εφοσον τωρα το στηνεις το σπιτι καντο σωστα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα