beez Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_PANASONIC-TX-48C320E,99452,2485833.html?langId=-18 48αρα FHD - smart απο τιμη φαινετε καλη, το μοντελο λιγο αγνωστο το παιζει στη τηλεοραση
gkarako Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Απο οσο καταλαβα πρεπει να ειναι κατασκευης Vestel, αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος, Καλη τιμη παντως ,αλλα εαν καποιος δεν βιαζεται πιστευω σε κανα δυο μηνες θα βρει πολυ καλυτερες με κατι παραπανω, εγω τουλαχιστον που ψαχνω για 48-50 ιντσες αυτο θα κανω, υπομονη... 1
Tomahawk Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Την δοκιμασα γιατί ψάχνω για τηλεόραση αυτή τη περίοδο αλλά δεν παίζει dts.
Gilles27 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Επειδή κοιτάζω τηλεοράσεις, όταν ειχε παίξει η -κατα τις κριτικές εξαιρετική για τα λεφτά της- επίσης 48άρα 48AS640 στo ίδιο κατάστημα λίγο πριν τα CC στην ίδια τιμή (τώρα 745!), δύσκολα τη λες προσφορά. Τώρα χτυπάω το κεφάλι που δεν την πηρα τότε. Το μοντέλο μάλλον δεν το βρίσκεις πουθενά στο διαδίκτυο για κριτικές, πράγμα που πιθανώς οφείλεται στο ότι είναι η φτηνή σειρά panels της Pana, εκ Τουρκίας ορμώμενη, δυο λόγοι που την καθιστούν no deal για εμένα προσωπικά
beez Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Απο οσο καταλαβα πρεπει να ειναι κατασκευης Vestel, αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος, Καλη τιμη παντως ,αλλα εαν καποιος δεν βιαζεται πιστευω σε κανα δυο μηνες θα βρει πολυ καλυτερες με κατι παραπανω, εγω τουλαχιστον που ψαχνω για 48-50 ιντσες αυτο θα κανω, υπομονη... ετοιμαζομουνα να ρωτησω τι εστι βεστελ αλλα το γουγλρα. δεδομενου οτι η τηλεροραση εμφανιζετε μονο στην περιφερεια δηλαδη κατι πολωνιες,ισπανιες, πορτογαλιες κτλπ θα συμφωνησω μαζι σου και με τον γκιλες οτι μαλλον δεν αξιζει
turbat0s Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 δεδομενου οτι η τηλεροραση εμφανιζετε μονο στην περιφερεια δηλαδη κατι πολωνιες,ισπανιες, πορτογαλιες κτλπ θα συμφωνησω μαζι σου και με τον γκιλες οτι μαλλον δεν αξιζει Μπορείς να αιτιολογήσεις τον ισχυρισμό σου διότι προσωπικά δεν τον "έπιασα"
beez Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 αν ξαναδιαβασεις το θεμα και κανεις μια αναζητηση για το μοντελο στο google νομιζω θα τον καταλάβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις