Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρεις κανείς πως ρυθμίζεις την ισοτιμία (ευρώ - δραχμής) στα κλασσικά κομπιουτεράκια;;

Είναι ένας γνωστός μου παππούς που έχει πάντα κομπιουτεράκι- μετατροπέα, το πήγε να του αλλάξουν την μπαταρία και απορυθμίστηκε η ισοτιμία.  

Πως την ξανα-ορίζω ξέρει κανείς να τον βοηθήσω τον άνθρωπο?  :P

edit: Άκυρο, το βρήκα. 

Επεξ/σία από Gilmaru
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πες του παππού σου οτι όπου να'ναι θα του είναι άχρηστο το κομπιουτεράκι-μετατροπέας και δεν θα χρειαστεί να ξαναρυθμίσει την ισοτιμία...

Επεξ/σία από tarantules
Δημοσ.

αα ρε τι θυμήθηκα τωρα... Όταν είχαν πρωτοβγει με τα ευρώ τότε, σου τα πουλάγανε όλοι οι απατεώνες ξερυθμισμένα και δε σου λέγανε τίποτα. Σου δείχνανε ένα ρυθμισμένο που είχαν εκεί και σου λέγανε να το να το ετοιμο παρτο και μετά άντε γεια έλεγες εσύ χαλασμένο είναι πάμε να πάρουμε άλλο...

Δημοσ.

Βασικά είναι πολύ εύκολο να το ρυθμίσεις εν τέλη, απλά δεν πήγε το μυαλό μου στην αρχή. Απλά κρατάς πατημένο ένα πλήκτρο για 2-3 δευτερόλεπτα και σε αφήνει να ορίσεις την ισοτιμία. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α εγώ θυμάμαι άλλα. Που έγραφες την ισοτιμία και πάταγες το Set αλλά πιο πριν κάτι άλλο έκανες και με το κουμπι του €. Δε θυμαμαι καλά :P

Επεξ/σία από .::NikoS::.
Δημοσ.

Θέλει να βλέπει τι παίρνει σε δραχμές.. :P

Πες του ρε συ ότι περάσανε 15 χρόνια και δεν έχει καμία σχέση και καμία σημασία! Εγώ λέω να του το ξαναχαλάσεις! :P

Δημοσ.

Φαντάσου να πάμε κάποια στιγμή σε εθνικό νόμισμα ξανά. Θα θέλει 2 κομπιουτεράκια. Ένα να μετατρέπει το καινούργιο νόμισμα σε ευρώ και ένα το ευρώ σε παλιές δραχμές.  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...