Gilmaru Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ξέρεις κανείς πως ρυθμίζεις την ισοτιμία (ευρώ - δραχμής) στα κλασσικά κομπιουτεράκια;; Είναι ένας γνωστός μου παππούς που έχει πάντα κομπιουτεράκι- μετατροπέα, το πήγε να του αλλάξουν την μπαταρία και απορυθμίστηκε η ισοτιμία. Πως την ξανα-ορίζω ξέρει κανείς να τον βοηθήσω τον άνθρωπο? edit: Άκυρο, το βρήκα. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2015 από Gilmaru
tarantules Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πες του παππού σου οτι όπου να'ναι θα του είναι άχρηστο το κομπιουτεράκι-μετατροπέας και δεν θα χρειαστεί να ξαναρυθμίσει την ισοτιμία... Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2015 από tarantules
.::NikoS::. Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 αα ρε τι θυμήθηκα τωρα... Όταν είχαν πρωτοβγει με τα ευρώ τότε, σου τα πουλάγανε όλοι οι απατεώνες ξερυθμισμένα και δε σου λέγανε τίποτα. Σου δείχνανε ένα ρυθμισμένο που είχαν εκεί και σου λέγανε να το να το ετοιμο παρτο και μετά άντε γεια έλεγες εσύ χαλασμένο είναι πάμε να πάρουμε άλλο...
Gilmaru Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Βασικά είναι πολύ εύκολο να το ρυθμίσεις εν τέλη, απλά δεν πήγε το μυαλό μου στην αρχή. Απλά κρατάς πατημένο ένα πλήκτρο για 2-3 δευτερόλεπτα και σε αφήνει να ορίσεις την ισοτιμία.
.::NikoS::. Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Α εγώ θυμάμαι άλλα. Που έγραφες την ισοτιμία και πάταγες το Set αλλά πιο πριν κάτι άλλο έκανες και με το κουμπι του €. Δε θυμαμαι καλά Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2015 από .::NikoS::.
zio10 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Για ποιο λόγο χρειάζεται κομπιουτεράκι με την ισοτιμία ευρω-δραχμής πλέον;! 1
Gilmaru Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Θέλει να βλέπει τι παίρνει σε δραχμές.. 1
zio10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Θέλει να βλέπει τι παίρνει σε δραχμές.. Πες του ρε συ ότι περάσανε 15 χρόνια και δεν έχει καμία σχέση και καμία σημασία! Εγώ λέω να του το ξαναχαλάσεις!
Gilmaru Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Φαντάσου να πάμε κάποια στιγμή σε εθνικό νόμισμα ξανά. Θα θέλει 2 κομπιουτεράκια. Ένα να μετατρέπει το καινούργιο νόμισμα σε ευρώ και ένα το ευρώ σε παλιές δραχμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα