amplaxoublis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδια ! Επειδη θελω να δωσω καμποσα χρηματα για κοντρολερ το οποιο θα εχω για αρκετο καιρο εχω "κολλησει" πολυ ασχημα στο να διαλεξω αναμεσα σε 2 κοντρολλερς..! Αρχικα ελεγα να παρω την Reloop Terminal mix 8 και μετα σκεφτομαι μηπως να σε μαζεψω καποια χρηματα ακομα και να παρω την Ddj sx... Προτιμαω τα jog της SX κατα παρα πολυ , οπως και το μεγεθος της ( ναι ειναι μεγαλη) κ.α οπως ειναι το touch pad για την αμεση μετακινηση σε οποια περιοχη του κομματιου θες ( δεν θυμαμαι πως λεγεται)! Eπισης διαβασα οτι η DDJ SX μπορει να παιζει χωρις λαπτοπ , κατι στο οποιο η Reloop μειονεκτει! Λοιπον...Εχει κανεις επαφη με καποια απο τις 2 ? Τι θα προτιμουσατε?
zitsos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου μιλαμε για καλα λευτα χωρις να φανω αγενης σκεψουτο καλα πριν το κανεις..εγω παιζω με τηξ ddj sx αλλα ειναι ενως φιλου και την θεωρο υπερβολικα ακριβη για τα ελληνιλα δεχομενα..τωρα δεν ξερω με τη επαιζες και που ...τη δεν σε βωλευε και θες να δωσειςτοσα χρηματα..παντα με ολο το θαρος ...
Geosim79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 κάνε υπομονή, μάζεψε χρήματα και πάνε για DDJ SX....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα