Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτε ξανα kingston για ssd.. Εχω εναν Kingston V300 120gb κι εχω Seq read= 150mb και write 80mb..αναφορικα να πω οτι ο WD 500gb Black HDD που εχω εχει read=170mb kai write 150mb στο ιδιο τεστ..

Δημοσ.

Ποτε ξανα kingston για ssd.. Εχω εναν Kingston V300 120gb κι εχω Seq read= 150mb και write 80mb..αναφορικα να πω οτι ο WD 500gb Black HDD που εχω εχει read=170mb kai write 150mb στο ιδιο τεστ..

Και το συμπερασμα ποιο ειναι?Νταξ εχω ακουσει για τον περιφημο v300 αλλα μπερδευεσαι,δεν ειναι τα transfer rates που κανουν εναν ssd τοσο γρηγορο σε σχεση με εναν μηχανικο δισκο.

• Like 2
Δημοσ.

Και το συμπερασμα ποιο ειναι?Νταξ εχω ακουσει για τον περιφημο v300 αλλα μπερδευεσαι,δεν ειναι τα transfer rates που κανουν εναν ssd τοσο γρηγορο σε σχεση με εναν μηχανικο δισκο.

Οτι μας κοροιδευουν αδερφε..στο site εγραφε 450 read kai 450 write τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με τις μετρησεις που προανεφερα..Σιγουρα τα seek τιμες εχουν μεγαλες διαφορες απο εναν HDD αλλα ο συγκεκριμενος ssd ειναι μην πω τι.. Καλυτερα να εδινα 5-10 ευρω να επαιρνα κανα sandisk  h καποιον αλλον..

Δημοσ.

ηταν η εποχη που  επαυξυμενος ρυθμος "τυχαιου" αφορουσε τις καλες επιδοσεις των kingston οχι την αξημενη σε ρυθμο "τυχαια" προσπελαση read/write

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος για τις μετρήσεις που δίνεις?

Εμένα το V300 240GB σε Sata2 μάλιστα όχι Sata3.

Τώρα που μέτρησα δίνει:

232MB/s seq read

221MB/s seq write

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε κάποια φάση η Kingston άλλαξε τις NAND Flash που χρησιμοποιούσε στους V300 με άλλες χειρότερων επιδόσεων...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα τυχερός μιας και δεν είναι ότι κυκλοφορούσαν "ταυτόχρονα" και σου έκατσε το καλό κομμάτι. Απλά από μια περίοδο και μετά έβγαιναν μόνο αυτοί με τις χειρότερες NAND Flash. Άτυχοι ήταν οι πρώτοι που τις πήραν, οι επόμενοι δεν έψαξαν/ενημερώθηκαν...

Επίσης τα νούμερα που αναφέρει η Kingston είναι για compressible data μόνο, οπότε για να δεις αν πιάνουν αυτά πρέπει να testάρεις με ΑΤΤΟ

• Like 1
Δημοσ.

Κατα την αποψη μου οι SSD ειναι οτι ποιο τεχνολογικα καινοτομο και χρηστικο εχει ερθει στην αγορα των ηλεκτρονικων υπολογιστων τα τελευταια χρονια....

Ενας λογος (οχι και ο μονος ομως) για την μεγαλη βουτια στις πωλησεις Desktop και laptop επισης... Με εναν SSD αναστενεις και γραφομηχανη...

Ασχετο με το θεμα αλλα θα ηθελα να το σχολιασω γιατι δεν βλεπω να ασχολειται και το insomnia με αρθρο πανω σε αυτο ειναι οι κατευθηντιριες γραμμες της intel για τους κατασκευαστες motherboard... το προτυπο mini itx low profile... σιγα σιγα το πραγμα οδευει στο να μην στεγαζει πλεον ενα PC tower την μητρικη και ολα τα παρελκομενα αλλα η οθονη ως ενα all in one συστημα... 

Δεν θα εκπλαγω εαν σε λιγο καιρο οποια οθονη και εαν αγορασεις θα εχει επιπλεον χωρο στο πισω μερος και εσωτερικα χωρο και για την μητρικη με ολα τα παρελκομενα της χωρις να αλλαζει κατι στις μεχρι τωρα συνηθες διαστασεις

συμφωνώ πλήρως για τα ssd και έχω να προσθέσω το τεράστιο όφελος σε αυτονομία στα λάπτοπ και ότι αντέχουν τα γκαπα γκούπα χωρίς να χαλάνε.

τώρα για τα low profile pcs και τα all in one πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να επεκταθούν σε μια high end αγορά όπως για βαριές επαγγελματικές δουλειές,gaming και overclocking....βλέπεις υπάρχει αυξημένο κόστος κατασκευής,πολλοί περιορισμοί αναβάθμισης,δύσκολη ψύξη και άλλα πολλά.

όταν δίνεις 2-2.5 χιλιάρικα για desktop με x99 και 10core i7 η xeon για να κάνεις προσομοιώσεις η για rendering δεν μπορείς να το πετύχεις με all in one και αν μπορείς φαντάσου το κόστος,επίσης στο gaming με ένα χιλιάρικο φτιάχνεις desktop που σπέρνει ενώ με ένα all in one pc δεν θα κάνεις ούτε τα μισά σε γραφικά.

με το να ζητάς να καταργηθούν τα Desktop pc είναι σαν να ζητάς να καταργηθούν τα φορτηγά που κουβαλάνε και να λες να το κάνεις με αυτοκίνητα αυτό.

• Like 6
Δημοσ.

Έχω τον 120 και τον 240 v300 ο πρώτος έχει σαφώς λιγότερο read/write λόγω μεγέθους όσο μεγαλύτερο παίρνεις τόσο μεγαλύτερες διαφορες. Εμπειρικά μιλάω δοκιμασμένοι σε pc με i5 4690k gtx 760 z87 motherbiard ι 240 ξεφεύγει στα read write αλλά μόνο εκει

Δημοσ.

Ανουσιο τελειως το εν λογω αρθρο. Ssd για την mainstream αγορα και σε αυτες τις ταχυτητες υπαρχουν ηδη πολλοι ακομα και απο την ιδια την Kingston. Αν δεν αναφερεται κυριως η τιμη τους(μπας και συμφερουν απο αυτη την πλευρα)τοτε τσαμπα topic φτιαχτηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...