The Banana Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Χαιρετε, Προσφατα αγορασα ενα συστημα (απο αγγελια) μονο που οταν το σηζητησα με τον ιδιοκτητη,δεν ηξερε πως ακριβως να μου το στειλει (ουτε εγω ξερω προφανως) και θα ηθελα καποιος να με βοηθησει σε αυτο το θεμα.
xristoforos89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Χαιρετε, Προσφατα αγορασα ενα συστημα (απο αγγελια) μονο που οταν το σηζητησα με τον ιδιοκτητη,δεν ηξερε πως ακριβως να μου το στειλει (ουτε εγω ξερω προφανως) και θα ηθελα καποιος να με βοηθησει σε αυτο το θεμα. Πως ακριβώς το αγόρασες χωρίς να το έχεις στα χέρια σου; Ο πιο φθηνός τρόπος είναι μέσω ΕΛΤΑ - δέμα. Κανένα 10ευρω μαξ θα κοστίσει. 2
defacer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Η μεταφορά υπολογιστή με οποιοδήποτε "επαγγελματικό" μέσο όπου δε μπορείς να είσαι απο πάνω να το προσέχεις είναι ρίσκο. Just so you know. 1
βασίλης33 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Χαιρετε, Προσφατα αγορασα ενα συστημα (απο αγγελια) μονο που οταν το σηζητησα με τον ιδιοκτητη,δεν ηξερε πως ακριβως να μου το στειλει (ουτε εγω ξερω προφανως) και θα ηθελα καποιος να με βοηθησει σε αυτο το θεμα. να φανταστώ όταν λές αγόρασες έστειλες ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ τα χρήματα χωρίς να έχεις πάρει το προιόν στα χέρια σου? *όσων αφορά στην απάντηση σου απάντησε το παλικάρι απο πάνω ήδη. εναλακτικές acs, γενική ταχυδρομική κτλ
Sotosgl Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εξαρταται και την αποσταση και το βαρος του δεματος.Αν εχετε και οι 2 ΚΤΕΛ μπορει και να σε βολεψει.Αν ειναι πολλα κιλα μεταφορικη. Αν δεν εχεις και εσυ μεταφορικο μεσο θα ζοριστεις οτι και να επιλεξεις εκτος απο τις υπηρεσιες ταχυμεταφορας που θα στο φερουν με αμαξι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα