ST0RM Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εχω κολλησει, και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Δεν ξερω τι ακριβως θελω να κανω στον προγραμματισμο. Εγω δοκιμασει να κανω ιστοσελιδες. Εχω δοκιμασει να κανω παιχνιδια(κυριως σε unity engine) και απλα προγραμματακια απο την φτωχη C που ξερω. Μου αρεσουν ολα(ξερω, θα μου πειτε πως ειναι δυνατον ?) και δεν ξερω τι να κανω. Ολα μου αρεσουν, αλλα κανενα δεν κανει το κλικ που λεμε.....
orestis1996 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εχω κολλησει, και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Δεν ξερω τι ακριβως θελω να κανω στον προγραμματισμο. Εγω δοκιμασει να κανω ιστοσελιδες. Εχω δοκιμασει να κανω παιχνιδια(κυριως σε unity engine) και απλα προγραμματακια απο την φτωχη C που ξερω. Μου αρεσουν ολα(ξερω, θα μου πειτε πως ειναι δυνατον ?) και δεν ξερω τι να κανω. Ολα μου αρεσουν, αλλα κανενα δεν κανει το κλικ που λεμε..... δοκιμασε κατι αλλο ,εγω μαθαινω java για να ασχοληθω λιγο με android εφαρμογες ,ειμαι αρχαριος στο προγραμματισμος
defacer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 OK, δεν ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις. Ξέρεις τουλάχιστον με ποιό σκοπό θα το κάνεις;
ST0RM Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 δοκιμασε κατι αλλο ,εγω μαθαινω java για να ασχοληθω λιγο με android εφαρμογες ,ειμαι αρχαριος στο προγραμματισμος Δεν ξερω... θα μπορουσα να δοκιμασω.... OK, δεν ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις. Ξέρεις τουλάχιστον με ποιό σκοπό θα το κάνεις; Τι εννοεις με ποιο σκοπο θα το κανω ??
Lanike71 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 OK, δεν ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις. Ξέρεις τουλάχιστον με ποιό σκοπό θα το κάνεις; Μάλλον αυτό είναι που φταίει, λείπει ο σκοπός. @TS: Μάθε αλγορίθμους, ίσως το βρεις πιο ενδιαφέρον.Σε συνδυασμό με δημιουργία παιχνιδιών, μπορεί να σου κάνει κλικ. Παράδειγμα, το ΑΙ ενός αντιπάλου σε ένα παιχνίδι, είναι κάτι που είναι πολύ ενδιαφέρον γενικώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα