Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή συμφωνώ με τα περισσότερα που ακούστηκαν και επειδή ήμουν στην ίδια φάση με εσένα θα σου πρότεινα να δεις το παρακάτω βίντεο. Πολύ καλός ο τύπος...

• Like 2
Δημοσ.

Όταν είπα φίλτρα, εννοούσα για παράδειγμα να ανοίξεις την κάμερα και να κάνει Capture μόνο 1 χρώμα (το πράσινο πχ). Το αν το κάνεις Save αυτό που δείχνει δεν έχει καμιά σχέση.

Ξέρετε γιατί ανέφερα το OpenCV σαν παράδειγμα? γιατί ... κακά τα ψέματα... 1-2 γραμμές είναι να ανοίξεις την κάμερα και να γράφεις ή να τραβάς φωτογραφίες... όλοι ξέρουν να το κάνουν. Προσωπικά πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται με το OpenCV ξέρουν και από φωτογραφία (π.χ).

Το να τραβάς, κλαιν.

Το να δουλεύεις/επεξεργαστείς (να βγάλεις την πληροφορία που θες) είναι η ουσία (ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ)

Οπότε, καταλήγω στο ότι δεν ξέρω OpenCV.

Δημοσ.

Όταν είπα φίλτρα, εννοούσα για παράδειγμα να ανοίξεις την κάμερα και να κάνει Capture μόνο 1 χρώμα (το πράσινο πχ). Το αν το κάνεις Save αυτό που δείχνει δεν έχει καμιά σχέση.

Ξέρετε γιατί ανέφερα το OpenCV σαν παράδειγμα? γιατί ... κακά τα ψέματα... 1-2 γραμμές είναι να ανοίξεις την κάμερα και να γράφεις ή να τραβάς φωτογραφίες... όλοι ξέρουν να το κάνουν. Προσωπικά πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται με το OpenCV ξέρουν και από φωτογραφία (π.χ).

Το να τραβάς, κλαιν.

Το να δουλεύεις/επεξεργαστείς (να βγάλεις την πληροφορία που θες) είναι η ουσία (ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ)

Οπότε, καταλήγω στο ότι δεν ξέρω OpenCV.

Έτσι ακριβώς...και εγώ ένα φεγγάρι είχα κοψο-ράψει κάτι Φωτογραφίες, είχα κάνει και κάτι έτοιμα Face Recognition που έχει. Αλλά εννοείται ότι ΔΕΝ ξέρω OpenCV.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...