dios231 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Επειδή συμφωνώ με τα περισσότερα που ακούστηκαν και επειδή ήμουν στην ίδια φάση με εσένα θα σου πρότεινα να δεις το παρακάτω βίντεο. Πολύ καλός ο τύπος... 2
Pseudonymo1212 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Όταν είπα φίλτρα, εννοούσα για παράδειγμα να ανοίξεις την κάμερα και να κάνει Capture μόνο 1 χρώμα (το πράσινο πχ). Το αν το κάνεις Save αυτό που δείχνει δεν έχει καμιά σχέση. Ξέρετε γιατί ανέφερα το OpenCV σαν παράδειγμα? γιατί ... κακά τα ψέματα... 1-2 γραμμές είναι να ανοίξεις την κάμερα και να γράφεις ή να τραβάς φωτογραφίες... όλοι ξέρουν να το κάνουν. Προσωπικά πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται με το OpenCV ξέρουν και από φωτογραφία (π.χ). Το να τραβάς, κλαιν. Το να δουλεύεις/επεξεργαστείς (να βγάλεις την πληροφορία που θες) είναι η ουσία (ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ) Οπότε, καταλήγω στο ότι δεν ξέρω OpenCV.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Όταν είπα φίλτρα, εννοούσα για παράδειγμα να ανοίξεις την κάμερα και να κάνει Capture μόνο 1 χρώμα (το πράσινο πχ). Το αν το κάνεις Save αυτό που δείχνει δεν έχει καμιά σχέση. Ξέρετε γιατί ανέφερα το OpenCV σαν παράδειγμα? γιατί ... κακά τα ψέματα... 1-2 γραμμές είναι να ανοίξεις την κάμερα και να γράφεις ή να τραβάς φωτογραφίες... όλοι ξέρουν να το κάνουν. Προσωπικά πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται με το OpenCV ξέρουν και από φωτογραφία (π.χ). Το να τραβάς, κλαιν. Το να δουλεύεις/επεξεργαστείς (να βγάλεις την πληροφορία που θες) είναι η ουσία (ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ) Οπότε, καταλήγω στο ότι δεν ξέρω OpenCV. Έτσι ακριβώς...και εγώ ένα φεγγάρι είχα κοψο-ράψει κάτι Φωτογραφίες, είχα κάνει και κάτι έτοιμα Face Recognition που έχει. Αλλά εννοείται ότι ΔΕΝ ξέρω OpenCV.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα