the other one Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 27άρι 1080p; και 400 ευρώ; ΧΑΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μάπα το καρπούζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ενταξει παιδια, μαλλον η philips μας τρολλαρει..400 ευρω για μια οθομη 1080p με ενα φως αμφιβολου χρησιμοτητας? Ειμαστε υπερ την καινοτομιας αλλα καποια πραγματα εχουν και ορια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemo23 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Κάθε φορά που βγαίνει ένα άρθρο για καινούργια τηλεόραση έχει πολλή πλάκα αυτό το deja vu με τα σχόλια(lol)! sorry για το offtopic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Η τιμη για τις ιντσες δεν αξιζει καθολου,δηλαδη τα 389 ευρω ειναι για το πορτατιφ κατω απτην οθονη???? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Απο προσωπικη εμπειρια οι Philips αξιζουν τα λεφτά τους μεχρι δεκαρα. Μην ψαρωνετε με τα specs αλλα με την τελική πραγματικη αποδοση στο ματι καθως και την αντοχη τους στο χρονο. Philips του 2006 που εχω δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτε την Samsung του 2014 που εχω. Η οποια Samsung εχει βγαλει ήδη βλαβη στο πανελ που αντικατασταθηκε οπως και μια αλλη Samsung που ειχα. Η Philips με παρα πολλες ωρες λειτουργιας δεν εχει κανει κιχ. Και μου αρεσει και περισσοτερο η εικονα της 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathatube Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Απο προσωπικη εμπειρια οι Philips αξιζουν τα λεφτά τους μεχρι δεκαρα. Μην ψαρωνετε με τα specs αλλα με την τελική πραγματικη αποδοση στο ματι καθως και την αντοχη τους στο χρονο. Philips του 2006 που εχω δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτε την Samsung του 2014 που εχω. Η οποια Samsung εχει βγαλει ήδη βλαβη στο πανελ που αντικατασταθηκε οπως και μια αλλη Samsung που ειχα. Η Philips με παρα πολλες ωρες λειτουργιας δεν εχει κανει κιχ. Και μου αρεσει και περισσοτερο η εικονα της Στην περίπτωση έπεσες. Εχω LED Samsung 23αρι μονιτορ από το 2009 και δεν εχει παθει απολυτως τιποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Samsung και philips μακράν οι πιο αξιόπιστες.... οιdell από την άλλη ή χαρά του rma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Has science gone too far? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Και μετα αναρωτιεσε γιατι κλεγονται πως χανουν λεφτα και ξεπουλιουντε ενας ενας , γιατι ειναι βλακες ...... Σχεδον 400ευρο , για 27αρι 1080π οπου ειναι υβριδικο πορτατιφ .... XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Απο προσωπικη εμπειρια οι Philips αξιζουν τα λεφτά τους μεχρι δεκαρα. Μην ψαρωνετε με τα specs αλλα με την τελική πραγματικη αποδοση στο ματι καθως και την αντοχη τους στο χρονο. Philips του 2006 που εχω δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτε την Samsung του 2014 που εχω. Η οποια Samsung εχει βγαλει ήδη βλαβη στο πανελ που αντικατασταθηκε οπως και μια αλλη Samsung που ειχα. Η Philips με παρα πολλες ωρες λειτουργιας δεν εχει κανει κιχ. Και μου αρεσει και περισσοτερο η εικονα της Κάτι έχει αλλάξει όμως στη Philips από το 2006 μέχρι τώρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
priamosss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλές οι philips και οι samsung αλλά τις sony δεν τις φτάνουν σε χαρακτηριστικά πολλές τηλεορασεις το μείον της sony είναι το service αλλά στα υπόλοιπα δεν τις φτάνει πουθενά καμια στα χαρακτηριστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλές οι philips και οι samsung αλλά τις sony δεν τις φτάνουν σε χαρακτηριστικά πολλές τηλεορασεις το μείον της sony είναι το service αλλά στα υπόλοιπα δεν τις φτάνει πουθενά καμια στα χαρακτηριστικά. Που κολλανε ρε μαστορα οι τηλεορασεις σε θεμα για PC monitor που η Sony δε βγαζει καν?? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Αρκετά καλή εικόνα και πλαίσιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina_B Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Απο προσωπικη εμπειρια οι Philips αξιζουν τα λεφτά τους μεχρι δεκαρα. Μην ψαρωνετε με τα specs αλλα με την τελική πραγματικη αποδοση στο ματι καθως και την αντοχη τους στο χρονο. Philips του 2006 που εχω δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτε την Samsung του 2014 που εχω. Η οποια Samsung εχει βγαλει ήδη βλαβη στο πανελ που αντικατασταθηκε οπως και μια αλλη Samsung που ειχα. Η Philips με παρα πολλες ωρες λειτουργιας δεν εχει κανει κιχ. Και μου αρεσει και περισσοτερο η εικονα της Θα συμφωνησω...εχω Philips μοντελο 2008 η οποια με τα χρονια δεν εχει παθει τιποτα και λειτουργει ακομα απροβληματιστα!!!Εκπληκτικο HD pixel plus και γενικα εικονα απιστευτη!Σε συγκριση με καινουργιες τεχνολογιες θεωρω οτι οτι δεν της λειπει απολυτος τιποτα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα