Προς το περιεχόμενο

Η Philips ανακοίνωσε την οθόνη 275C5QHGSW με AmbiGlow Plus

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ενταξει παιδια, μαλλον η philips μας τρολλαρει..400 ευρω για μια οθομη 1080p με ενα φως αμφιβολου χρησιμοτητας? Ειμαστε υπερ την καινοτομιας αλλα καποια πραγματα εχουν και ορια.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο προσωπικη εμπειρια οι Philips αξιζουν τα λεφτά τους μεχρι δεκαρα. Μην ψαρωνετε με τα specs αλλα με την τελική πραγματικη αποδοση στο ματι καθως και την αντοχη τους στο χρονο. Philips του 2006 που εχω δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτε την Samsung του 2014 που εχω. Η οποια Samsung εχει βγαλει ήδη βλαβη στο πανελ που αντικατασταθηκε οπως και μια αλλη Samsung που ειχα. Η Philips με παρα πολλες ωρες λειτουργιας δεν εχει κανει κιχ. Και μου αρεσει και περισσοτερο η εικονα της

• Like 1

Απο προσωπικη εμπειρια οι Philips αξιζουν τα λεφτά τους μεχρι δεκαρα. Μην ψαρωνετε με τα specs αλλα με την τελική πραγματικη αποδοση στο ματι καθως και την αντοχη τους στο χρονο. Philips του 2006 που εχω δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτε την Samsung του 2014 που εχω. Η οποια Samsung εχει βγαλει ήδη βλαβη στο πανελ που αντικατασταθηκε οπως και μια αλλη Samsung που ειχα. Η Philips με παρα πολλες ωρες λειτουργιας δεν εχει κανει κιχ. Και μου αρεσει και περισσοτερο η εικονα της

Στην περίπτωση έπεσες. Εχω LED Samsung 23αρι μονιτορ από το 2009 και δεν εχει παθει απολυτως τιποτε.

Και μετα αναρωτιεσε γιατι κλεγονται πως χανουν λεφτα και ξεπουλιουντε ενας ενας , γιατι ειναι βλακες ...... 

Σχεδον 400ευρο , για 27αρι 1080π οπου ειναι υβριδικο πορτατιφ .... XD

• Super Moderators

Κάτι έχει αλλάξει όμως στη Philips από το 2006 μέχρι τώρα...

• Like 1

Καλές οι philips και οι samsung αλλά τις sony δεν τις φτάνουν σε χαρακτηριστικά πολλές τηλεορασεις το μείον της sony είναι το service αλλά στα υπόλοιπα δεν τις φτάνει πουθενά καμια στα χαρακτηριστικά.

Καλές οι philips και οι samsung αλλά τις sony δεν τις φτάνουν σε χαρακτηριστικά πολλές τηλεορασεις το μείον της sony είναι το service αλλά στα υπόλοιπα δεν τις φτάνει πουθενά καμια στα χαρακτηριστικά.

Που κολλανε ρε μαστορα οι τηλεορασεις σε θεμα για PC monitor που η Sony δε βγαζει καν??

• Like 2

Θα συμφωνησω...εχω Philips μοντελο 2008 η οποια με τα χρονια δεν εχει παθει τιποτα και λειτουργει ακομα απροβληματιστα!!!Εκπληκτικο HD pixel plus και γενικα εικονα απιστευτη!Σε συγκριση με καινουργιες τεχνολογιες θεωρω οτι οτι δεν της λειπει απολυτος τιποτα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...