Προς το περιεχόμενο

Η Philips ανακοίνωσε την οθόνη 275C5QHGSW με AmbiGlow Plus

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα νέο monitor με την ονομασία 275C5QHGSW AmbiGlow Plus παρουσίασε πρόσφατα η Philips, που έχει διαγώνιο 27 ιντσών.

Είναι τύπου AH-IPS LED back-lit και υποστηρίζει ανάλυση 1920 x 1080 pixels με γωνίες θέασης 178°/ 178°, μέγιστη φωτεινότητα 250cd/m² καθώς και Dynamic Mega-Contrast. Από άποψη εισόδων, διαθέτει D-Sub και HDMI με υποστήριξη MHL.

Αυτό που χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη οθόνη, είναι o σχεδιασμός Moda και η στρογγυλή “ambient-light” βάση, που φωτίζεται ανάλογα με την εικόνα που δείχνει η οθόνη, για να δημιουργήσει μία περισσότερο "σφαιρική" εμπειρία θέασης. Ο ενσωματωμένος στην βάση επεξεργαστής, αναλύει την εικόνα στην οθόνη, και προσαρμόζει την φωτεινότητα και το χρώμα της κάθε στιγμή. Το αποτέλεσμα είναι να προσφέρει μία περισσότερο συναρπαστική και έντονη εμπειρία, που μεταφέρεται στον χώρο και πέρα από τα στενά πλαίσια της οθόνης. Η φωτιζόμενη βάση μάλιστα, μπορεί και λειτουργεί ακόμα και όταν η οθόνη είναι κλειστή, με στόχο να δημιουργήσει ατμόσφαιρα στον χώρο.

H νέα Philips 275C5QHGSW AmbiGlow Plus θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και αναμένεται να κοστίζει περίπου €389.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: TechPowerUp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

wow... τα σχόλια στο Insomnia άρχισαν να γίνονται spam η μου φαίνεται;

- Δεν είναι αυτό που θέλω, οπότε δεν

- Είμαι είρωνας γιατί δεν καταλαβαίνω το προϊόν

- Είναι κάτι που δεν θα αγόραζα ποτέ και δεν είναι μαύρο. Οπότε κάγκουρας.

Δεν είναι άσχημη σαν ιδέα. Αντί να είσαι με όλα τα φώτα κλειστά όταν βλέπεις μια ταινία μπορεί να είναι καλή ιδεα να έχεις το πραγματάκι στη βάση να βλέπεις και λίγο το ποπ κορν :P

• Like 6

Το ήδη υπάρχων ambiglow που έχουν κάποιες οθόνες-tv της Philips, όταν βλέπεις ταινίες δημιουργεί ωραία αίσθηση σε σκοτεινό περιβάλλον αρκεί να ειναι κολλημένη στον τοίχο..

Μου θυμίζει τους άποικους τον 17ο-18ο αιώνα που έδιναν καθρεφτάκια σε ιθαγενείς της Αφρικής και εκείνοι τους έδιναν διαμάντια κτλ.

Τόνοι καινοτομίας και όποιος χαλιέται απο την ειρωνία στα σχόλια, απο τη στιγμή που έχουμε ελευθερία λόγου, με πολύ αγάπη του προτείνω ξυδάκι <3

• Like 1

Ο φωτισμός δεν είναι καθόλου άσχημος και δίνει επιπλέον επιλογές. Ωστόσο παραμένει 27άρα οθόνη με 1080p ανάλυση που την κάνει απλά κάκιστη επιλογή....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...