Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα. Ενω επαιζα με 55-65ms το ping ανεβηκε σε 75-85ms. Πηρα 50 τηλεφωνα στον ΟΤΕ, 50 emails στην Riot και τελικα δεν εγινε τιποτα. Το προβλημα διορθωθηκε οταν αλλαξα σε ipv6. 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα. Ενω επαιζα με 55-65ms το ping ανεβηκε σε 75-85ms. Πηρα 50 τηλεφωνα στον ΟΤΕ, 50 emails στην Riot και τελικα δεν εγινε τιποτα. Το προβλημα διορθωθηκε οταν αλλαξα σε ipv6. 

μολις το δοκιμασα αλλα δεν ειχα καν ιντερνετ με ipv6.

καλα ενταξει δεν νομιζω να αντεξω αλλο με τον οτε ελεος δηλαδη...

ας τα παρουμε απο την αρχη:

1.ειχα 8.9 snr αρχικα αλλα 86+ ping στο παιχνιδι οποτε τους πηρα να ενεργοποιησουμε fast path

2.βαλαν fast path με 10.1 snr αλλα δεν ειδα διαφορα και ισως ηταν λιγο χειροτερο

3.τους πηρα να βγαλουν το fast path και να μου το γυρισουν στις αρχικες ρυθμισεις και εκεινοι πηγαν και μου εβαλαν 11.1 snr και το ping μου πηγε στο 100+ στο παιχνιδι

4.τους παιρνω τηλ να μου το γυρισουν οντως στις αρχικες γιατι δεν ηταν ετσι αρχικα και μου λενε οχι ετσι ηταν

5.παιρνω μολις τωρα τελευταια φορα και μου λενε δεν γινεται να παιζουμε συνεχεια κλπ και εχει δηλωθει πολλες φορες για βλαβη κλπ...του εξηγω οτι δεν ειχα τοσο snr στην αρχη και μου λεει ωραια το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να βαλουμε παλι fast path σε 8.9 snr που ειχατε ή οσο χαμηλα παει και του ειπα οκ.

ερωτησεις:

1.αυτος μου ειπε οτι στο fast path γενικα δινουν χαμηλο snr...ε πως γινεται να ειχα 8.9 αρχικα και οταν βαλαν fast path 10.1?τοσο δυσκολο ηταν να δουν τι αλλαξαν και να το επαναφερουν?οταν τους λες στα αρχικα εννοεις το 8.9 που ειχες...

2.για τρελους ψαχνουν?ελεος δηλαδη με τα τηλεφωνα...και να μου την λενε και απο πανω...

Δημοσ.

Βεβαιωνω και εγω τον τελευταιο καιρο οτι αρκετες φορες το ms μου χτυπαει 97-100 ενω παντα ειχα 77-79 η και λιγοτερο. Εχω vodafone home. Πρεπει να ειναι θεμα της riot.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...