djnick! Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 εχεις intermittently high responses...αυτα τα 70,20, 40 ms για LAN δεν ειναι φυσιολογικα.....επρεπε να εχεις constantly 2-3 ms.... χμμ και τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση? τι μπορει να φταιει δηλαδη? update: εκανα παλι ping στο ρουτερ αλλα αυτη τη φορα με ethernet και οι τιμες ηταν μεταξυ 0.5-1.5 ολες δεν ξεφευγε καμια μετα απο 300 επαναληψεις...αρα μαλλον στο ασυρματο ειναι το προβλημα... αλλα και παλι δοκιμασα με ethernet και ειχα σταθερα 87ms in game και 90-92 με ασυρματο (το ασυρματο ηταν λιγο καλυτερο χωρις fast path οπως ειπα πριν).
lambroukos13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 εκανες καποια αλλαγη στο ρουτερ τελευταια?
djnick! Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 εκανες καποια αλλαγη στο ρουτερ τελευταια? οχι καμια το ρουτερ πριν καμια δεκαρια ημερες το πηρα απο τον οτε... εκανα και ενα update πανω μαλλον την ωρα που ηταν να ποσταρεις.
lambroukos13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 μολις ειδα το 1ο post σου....μετα το firmware upgrade.....κατ εμε το ρουτερ ειναι ο ενοχος της υποθεσης! φαινεται οτι το νεο firmware σου δημιουργησε το προβλημα και οχι το routing του οτε.....δες απλα αν γινεται rollback στο παλιο (που χλωμο το κοβω) και επανεφερε το!
djnick! Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 μολις ειδα το 1ο post σου....μετα το firmware upgrade.....κατ εμε το ρουτερ ειναι ο ενοχος της υποθεσης! φαινεται οτι το νεο firmware σου δημιουργησε το προβλημα και οχι το routing του οτε.....δες απλα αν γινεται rollback στο παλιο (που χλωμο το κοβω) και επανεφερε το! firmware upgrade εκανε ενα μονο του με το που το συνδεσα.απο τοτε δεν εχω κανει εγω καποιο. το ρουτερ ειναι το Speedport W 724V και αυτη τη στιγμη εχω το firmware 09071602.00.002A. μηπως ειδες αυτο που εγραψα πανω: update: εκανα παλι ping στο ρουτερ αλλα αυτη τη φορα με ethernet και οι τιμες ηταν μεταξυ 0.5-1.5 ολες δεν ξεφευγε καμια μετα απο 300 επαναληψεις...αρα μαλλον στο ασυρματο ειναι το προβλημα... αλλα και παλι δοκιμασα με ethernet και ειχα σταθερα 87ms in game και 90-92 με ασυρματο (το ασυρματο ηταν λιγο καλυτερο χωρις fast path οπως ειπα πριν). και νομιζες οτι ενοουσα πως εκανα update το ρουτερ?γιατι μπλεχτηκα λιγο!
lambroukos13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 οπα μισο, πρωτα απο ολα ξεκαθαρισε το εξης...με τι setup ειχες 65ms? αλλο ρουτερ η αυτο που αναφερεις παραπανω?
djnick! Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 οπα μισο, πρωτα απο ολα ξεκαθαρισε το εξης...με τι setup ειχες 65ms? αλλο ρουτερ η αυτο που αναφερεις παραπανω? με το ιδιο ρουτερ ακριβως δεν αλλαξα τιποτα στο ρουτερ. 65ms ειχα κανα 2 ημερες πριν το τελευταιο patch του παιχνιδιου και αμεσως μετα το patch χτυπουσε σταθερα 85+
lambroukos13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 αρα δεν χρειαζεται να συζηταμε κατι....το patch ειναι αυτο που κανει την διαφορα....στειλε απαντηση στην RIOT λεγοντας το routing ειναι ιδιο και δεν υπαρχει latency στο LAN μου....simple as that! Πιθανοτατα, και αλλοι χρηστες θα αντιμετωπισαν το ιδιο θεμα ανεξαρτητα την DSL τους--- ψαξε το
djnick! Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 αρα δεν χρειαζεται να συζηταμε κατι....το patch ειναι αυτο που κανει την διαφορα....στειλε απαντηση στην RIOT λεγοντας το routing ειναι ιδιο και δεν υπαρχει latency στο LAN μου....simple as that! Πιθανοτατα, και αλλοι χρηστες θα αντιμετωπισαν το ιδιο θεμα ανεξαρτητα την DSL τους--- ψαξε το ναι πριν το patch επαιζα με 70 σε καποια φαση επαιζα με 65 που ηταν μια χαρα και μετα το patch εγινε αυτο που εγινε... θα παρω και τον οτε να το γυρισουν παλι στο default profile που το ειχαν μιας και δεν μου αλλαξε τιποτα με το fast path σε λιγο... φιλος μου παντως με οτε σε αλλη περιοχη εχει 65ms σε windows...
lambroukos13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 ο φιλος σου εχει το ιδιο setup με σενα? ιδιο patch στο game, κλπ? δοκιμασε και εσυ σε windows machine then.....επισης για να σου φυγει και η παραμικρη υποψια οτι ειναι θεμα ISP ζητα του να κανει το ιδιο traceroute απο το machine του προς τους servers....λογικα δεν θα δειτε καμια διαφορα, περα απο τον 1ο hop που ειναι ο local concetrator της εκαστοτε περιοχης....!!
djnick! Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 ο φιλος σου εχει το ιδιο setup με σενα? ιδιο patch στο game, κλπ? δοκιμασε και εσυ σε windows machine then.....επισης για να σου φυγει και η παραμικρη υποψια οτι ειναι θεμα ISP ζητα του να κανει το ιδιο traceroute απο το machine του προς τους servers....λογικα δεν θα δειτε καμια διαφορα, περα απο τον 1ο hop που ειναι ο local concetrator της εκαστοτε περιοχης....!! ναι ιδιο patch στο game ιδιο isp απλα η μονη διαφορα ειναι οτι ειναι σε windows...γενικα ο client των mac στο παιχνιδι δεν ειναι και πολυ καλος αλλα αυτη τη φορα ετσι οπως μου το εφεραν στην riot φαινοταν σαν οντως να μην ειναι δικο τους προβλημα. θα του πω να κανει traceroute και αυτος και βλεπουμε ακυρο αλλα τωρα που πηρα τον οτε να βγαλει το fast path μου λεει ο υπαλληλος οτι αν λεει κανω traceroute στην ip του server που παιζω και θα σε ποιον server εχω το υψηλοτερο ping και αυτος ο server αν τον γκουγκλαρω ειναι εκτος ευρωπης ή κατι τετοιο δεν ειναι δικο τους προβλημα ε ο server ηταν us και εβγαλε το συμπερασμα οτι δεν μπορει να γινει κατι τωρα αυτο το λεω ετσι ως αστειο γιατι μαλλον βλακειες μου ελεγε.
lambroukos13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 εν μερη ειχε δικιο αν ο server ειναι τοσο μακρια απο το δικτυο τους δεν μπορουν να κανουν κατι γιατι πολυ απλα υπαρχουν ενδιαμεσα hops που τα ελεγχουν αλλοι ISP του εξωτερικου....γενικα επειδη μιλαμε για Ιντερνετ traffic δεν υπαρχει καμια εγγυηση ουτε για τα speeds ουτε για το latency που θα εχεις....ειναι πολυ δυναμικα τα πραγματα....αν ησουν εταιρικος πελατης σε private MPLS θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα....
djnick! Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Καλα θα τρελαθω σημερα με αυτους στον οτε... τους πηρα τηλ να μου αλλαξουν το fast path σε interleaved οπως ακριβως ηταν οταν οταν πηρα το ιντερνετ και εκεινοι το μονο που καναν ηταν το εξης που φαινεται στην φωτογραφια... οχι μονο μου ανεβηκε το ping απο τα 86 που επιανα σε interleaved αλλα αυξησαν το snr απο τα 8.9 που μου ειχαν αρχικα κλπ... με την κοπελα που μιλησα επεμενε για ωρα οτι αυτο ηταν το αρχικο και της λεω εχω screenshot με το πως ηταν αλλα μου λεει μα ετσι ηταν... τι κανω τωρα? http://postimg.org/image/pqy2jg4y1/
lambroukos13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 το SNR στο αυξησαν λιγο για να αποφυγουν disconnections! χανεις λιγο ταχυτητα download βεβαια......δεν εχεις μεγαλες διαφορες παντως σε σχεση παντα με το 1ο screenshots (300 kb λιγοτερο download δεν ειναι κατι τραγικο)....αυτο που ομως παρατηρω οτι βαση attentuation σου (27db), θα επρεπε να κλειδωνεις αρκετα παραπανω (11-12mbps)....η forthnet που εχω με εχει SNR 6.5 -- 33db attentuation και κλειδωνω απροβληματιστα στα 9 mbps χωρις disconnections! παρτους και πες τους να δοκιμασεις με χαμηλοτερο SNR....δες πως παει η συνδεση για καμια μερα και αν δεν ειναι stable, γυρνα στα αρχικα settings.....
djnick! Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 το SNR στο αυξησαν λιγο για να αποφυγουν disconnections! χανεις λιγο ταχυτητα download βεβαια......δεν εχεις μεγαλες διαφορες παντως σε σχεση παντα με το 1ο screenshots (300 kb λιγοτερο download δεν ειναι κατι τραγικο)....αυτο που ομως παρατηρω οτι βαση attentuation σου (27db), θα επρεπε να κλειδωνεις αρκετα παραπανω (11-12mbps)....η forthnet που εχω με εχει SNR 6.5 -- 33db attentuation και κλειδωνω απροβληματιστα στα 9 mbps χωρις disconnections! παρτους και πες τους να δοκιμασεις με χαμηλοτερο SNR....δες πως παει η συνδεση για καμια μερα και αν δεν ειναι stable, γυρνα στα αρχικα settings..... τι να σου πω θα παρω τωρα και ελπιζω να πεσω σε καποιον αλλον... δηλαδη δεν γινεται να ημουν στα 8.9 χωρις disconnects και τωρα να το πηγαν εκει χωρις λογο...οχι τιποτα αλλο αμα πεσεις και σε κοπελα που δεν μπορεις να συνενοηθεις και αμα σου λεει οτι δεν υπαρχει τροπος να τους στειλεις το screenshot... εκανα ενδεικτικα αυτα που δοκιμασαμε χθες και ειδα υψηλοτερο ping παντως δεν γινεται να ειναι στο μυαλο μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα