George! Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Χωρίς να κάνω κάτι συγκεκριμένο μου εμφανίζει όποτε θέλει σε καθημερινή βάση, ένα παράθυρο με τίτλο reader_sl.exe το οποίο έχει ως περιεχόμενο "Δεν υπάρχει δίσκος στη μονάδα δίσκου. Τοποθετήστε ένα δίσκο στη μονάδα δίσκου F:." Για να το κλείσω πρέπει να πατήσω αρκετές φορές το άκυρο ή το Χ και αν θέλω να αποθηκεύσω μία εικόνα στον υπολογιστή ή να ανεβάσω μία εικόνα στο διαδίκτυο ή ακόμα και να κάνω τερματισμό στον υπολογιστή, δεν μου το επιτρέπει μέχρι να κλείσω αυτό το παραθυράκι. Πως μπορώ να το ξεφορτωθώ; *λειτουργικό έχω τα windows 8.1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Για αρχή κάνε scan με antivirus, adwcleaner και malwarebyte's. Από μια αναζήτηση που έκανα, φαίνεται το σφάλμα να προέρχεται από το adobe reader. Απεγκατεστησε το και εγκατέστησε foxit reader είναι καλύτερο.
George! Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Απεγκατέστησα το acrobat reader και τώρα που έστειλα κάτι εικόνες με bluetooth από το κινητό, μόλις ολοκληρώθηκε η αποστολή και πριν προλάβω να τις αποθηκεύσω μου εμφάνισε το παρακάτω παράθυρο που έχει το ίδιο περιεχόμενο αλλά άλλο όνομα αρχείου exe:
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ξαναεγκατέστησε τον οδηγό του bluetooth. Το σκανάρισμα έδειξε κάτι?
George! Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Έκανα πλήρη σάρωση με το Windows Defender ενημερωμένο και δεν βρήκε τίποτα. Κοίταξα να δω ποια συσκευή είναι το F και διαπίστωσα ότι είναι το card reader του κουτιού το οποίο συνδέεται με την μητρική. Στην διαχείριση συσκευών γράφει ότι αυτή η συσκευή λειτουργεί κανονικά. Έβαλα μία κάρτα μνήμης SD και τώρα δεν μου πετάει το μήνυμα όταν στέλνω αρχεία με bluetooth. Τι παίζει;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δες αν είναι συνδεμένο καλά το card-reader και ξαναεγκατέστησε τον οδηγό του. Περίμενε μήπως δει το θέμα, κάποιος πιο έμπειρος και δώσει λύση.
George! Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Θα το ψάξω περαιτέρω, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τον χρόνο σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα