eidikos33 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα εχω αυτο το λαπτοπhttp://www.e-shop.gr/lenovo-essential-g ... PER.910324με την καρτα γραφικων δεν ξερω τι γινεται γνωριζει κανεις πως μπορω να κατεβασω το driver της? εγω εχω το driver για την amd 8750 κατεβασει και τον catalyst..που μπορω να βρω αυτον για την 8570? Επισης εχει το λαπτοπ απο μονο του ενσωματωμενη την h4000 πως μπορω να ενεργοποιω την 8570 και πως καταλαβαινω ποτε χρησιμοποιειται η 8750?ευχαριστω
funbreaker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ψάξε τον driver στην σελίδα του κατασκευαστή. Δοκίμασε επίσης να πας στην διαχείριση συσκευών και να κάνεις δεξι κλικ στην συσκευή που δεν έχει driver κι από εκεί αναζήτηση. Δες εδώ. Εμένα αυτό το πρόγραμμα με είχε βοηθήσει να βρω κάποιους drivers που δεν έβρισκα αλλιώς.
eidikos33 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 να σβησω τον driver για την 8750m που εχω ηδη? επισης με τον catalyst τι παιζει? κατεβασα το προγραμμα και μου βρησκει την 8750 μηπως πρεπει να διαγραψω τον driver η μηπως εχω την 8750 και δεν το θυμαμαι?
aledjo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 πρεπει πρωτα να κανεις εγκατασταση την ενσωματομενη intel και μετα την amd! και γω ειχα παιδευτει με το αυτο το laptop
eidikos33 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 την εκανα και την inter hd μετα τι πρεπει να κανω? τωρα στον device manager μου βγαζει οτι την amd radeon hd 8600/8700m
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Η βασική σου κάρτα είναι η intel. Μπορείς τις εφαρμογές που θέλεις, να τρέχουν από την amd, κάντοντας δεξι κλικ στην επιφάνεια εργασίας και επιλέγεις 'Διαμόρφωση εναλλάξιμων γραφικών'.Αν δουλευε το λαπτοπ μόνο με τη amd θα είχες πιο ανεβασμένες θερμοκρασιες και κατανάλωση ρευματος.
eidikos33 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 δημητρη το θεμα ειναι δεν μετραει ο driver που εχεις εγκαταστησει? αργει μονο ο catalyst?
galanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι; έχεις κάποιο θέμα; η απλά θες να βάλεις τον Last driver
eidikos33 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 δεν μου γραφει τον ακριβη driver της καρτας γραφικων που εχω..μηπως δεν ειναι ο σωστος driver?
Xristaras12 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 περνάς τον driver της Intel απ τη λενόβο. restart το λάπτοπ περνάς τον catalyst που δίνει η λενόβο. Ετοιμος. Δεν θα δεις ποιον catalyst έχεις γιατι η Κυρα amd δίνει Modded drivers ώστε να παίζει η κάρτα παραλληλα με την Intel. επίσης εαν θα πας να βάλεις catalyst απ ευθείας απο amd θα δεις οτι απλά ΔΕΝ αναγνωρίζει AMD GPU στο σύστημα. Για να κάνεις μια εφαρμογη(exe)να παίξει με την amd,πας στον catalyst και εχει επιλογη εναλλαξιμα γραφικά,εκει ψάχνεις το exe και του λες υψηλη απόδοση.
eidikos33 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 οποτε εγω δεν εχω κανει κατι λαθος ετσι? ετσι τα εκανα εχω εγκαταστησει και τους δυο driver απλα η απορια μου ηταν που στον device manager δειχνει οτι εχω την hd8600/8700
giannis97 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα, θα σου προτεινα να μην κατεβαζεις ποτε προγραμματα τα οποια κατεβαζουν τους drivers οπως driver genius κλπ. Καλυτερα να χρησιμοποιεις το site του κατασκευαστη. Επισης κοιτα εαν εχει καποιο CD μαζι με τον υπολογιστη το οποιο μπορει να περιεχει drivers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα