Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχει ενας φιλος μου το συγκεκριμενο pc

gigabyte ga-g41m combo

asus r7250

intel q8300

τροφοδοτικο thermaltake αλλα δεν μπορω να δω ποιο γιατι το case ειναι περιπλοκο για να το βγαλω

Του εκανε επανεκιννησεις. Βγαζω σκληρο, το αφησα λιγο ετσι με το bios, μεσα σε ενα λεπτο, επανεκιννηση. Εβγαλα την ψυκτρα απτον επεξεργαστη, την ξαναεβαλα, τα ιδια.

Το περιεργο τωρα. Πηγα να κανω boot με live cd linux, με το που λεει boot cd, χτυπαει επανεκιννηση και κανει τρελα μπιπ στην σειρα (τρρρρρρρρρρρρ) δεν το εχω ξανακουσει. Εκανα και bios reset. Με το που εβγαλα την γραφικων και εμεινα με την onboard, bootαρε στο cd, αλλα μετα ξαναεκανε επανεκιννηση και μαζι με το τρελο beep.

Δημοσ.

Βγαλτα ολα ενα ενα. Ασε μονο επεξεργαστη και μνημη. Αν ειναι δυνατο μονο ενα ντιμακι. Δες συμπεριφορα. Αν προλαβενεις δες θερμοκρασιες. Υποθετω οτι παστα εβαλες στην ψυκτρα,ε?

Δημοσ.

Δεν ειναι οι θερμοκρασιες. Τα 5 λεπτα που προλαβα και μπηκα στα windows ολες ηταν σε χαμηλα επιπεδα. Μαλλον εντοπιστηκε ο ενοχος. Το dvd-rom!

Δημοσ.

UPDATE. Ουτε αυτο ειναι τελικα. Πηγε το μυαλο μου σε τροδοφοτικο. Εβαλα το τροφοδοτικο του σε ενα αλλο pc και προς το παρον δεν εχω δει κατι περιεργο. Εβαλα ενα αλλο τροφοδοτικο σε αυτο το pc και φαινεται ενταξει. Τωρα εξεταζω με memtest μια μια τις μνημες.

Δημοσ.

Ανάλογα το κατασκευαστη του BIOS υπάρχουν οι ανάλογοι codes για να καταλάβεις τι φταίει.

google <ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ BIOS>  beep codes

Δημοσ.

Award. Θες να δεις ακριβως τι κανει? Βρηκα τυχαια βιντεο στο youtube και κανει ακριβως αυτο!! Να ειναι οι μνημες?

Δημοσ.

Αν ο ήχος των beep είναι ασταμάτητος και πρέπει να κλείσεις με poweroff απο το κουμπι τότε είναι standard ram. Το λεει endless loop = ram.

Δημοσ.

Οχι, κανει πολλα και μετα βαραει επανεκιννηση. Μερικες φορες μπορει να το κανει, μερικες φορες μπορω και μπαινω και στο bios. Αλλα μαλλον ειναι οι ram. Μηπως δεν λειτουργουν σωστα και οι 2 μαζι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...