φραμπάλα Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και δεν έχω περιττά προγράμματα στον υπολογιστή τι να απεγκαταστήσω;
gio23 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Απο οτι φενεται μαλλον να εγκαταστησεις πρεπει και οχι να απεγκαταστησεις.Ξέκινα ένα ένα οδηγο για όλα. Μην βάλεις την προσθετη usb κάρτα.Θα σε μπερδευει.Ξεκινα να κοιτάς τις ρυθμίσης του ασυρματου προσαρμογέα.Αν ειναι ενεργός ή όχι.Αν δεν έχεις κουμπί πανω στο πληκτρολόγιο ή το palmrest τοτε ψαξε μηπως έχεις κάποιο διακοπτη στο μπροστα μέρος εκει που είναι η εξοδος για τα ακουστικά.
SaFiS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τα Vaio συνήθως έχουν έναν διακόπτη Wireless μπροστά, κοντά στο πληκτρολόγιο. Είναι ανοιχτός??
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Το λαμπάκι του ασύρματου (wireless) είναι ανοιχτό οπότε φαίνεται να λειτουργεί. Όταν πατάς στο εικονίδιο για τα διαθέσιμα δίκτυα τα Πηγή: εμφανίζει ?
φραμπάλα Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ειναι αναμμενο επειδη εχω συνδεδεμενο τον ενισχυτη σηματος. Οταν το βγαζω δεν υπαρχει wifi και δεν ενεργοποιειται με τιποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Τρέξε το 'αντιμετώπιση προβλημάτων' στον πίνακα ελέγχου, επιλέγοντας 'δύκτιο και internet' >'προσαρμογέας δυκτίου' μήπως φτιαξει την ενσωματομένη κάρτα δυκτίου.
φραμπάλα Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Λεει ο προσαρμογεας wifi εχει απενεργοποιηθει
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Στην διαχείρηση συσκευών κανε δεξί κλικ στο atheros και επελεξε ενεργοποίηση. Αν δεν δουλεψει επέλεξε ενημερωση προγράμματος οδήγησης μπας και φτιάξει.
SaFiS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 To καλύτερο θα είναι να γυρίσεις στα προηγούμενα Windows που είχες, για να ησυχάσεις. Η SONY είχε βγάλει ανακοίνωση να μην γίνει το Update σε Windows 10 σε αρκετά Vaio λόγω προβλημάτων που θα έχουν με drivers, κλπ. Επίσης δοκίμασε να εγκαταστήσεις το VAIO Smart Network utility. Νομίζω ότι είναι απαραίτητο...
φραμπάλα Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 το κατέβασα το vaio smart network utility και τελικά δεν ήταν συμβατό με τον υπολογιστή μου πώς επαναφέρω τα windows 7 που είχα;
φραμπάλα Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Και ναι μετά από λίγο καιρό το wifi φτιάχτηκε από μόνο του.Λειτουργεί κανονικά. Σαν το ipad μου που είχε χαλάσει ο ήχος του.Μετά από καιρό διορθώθηκε από μόνο του. Μάλλον με στοιχειώνει ένα φάντασμα που φτιάχνει τις χαλασμένες μου συσκευές.
SakafliaC Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ή κάναν update τα 10αρια στο background και πέρασαν μόνα τους drivers..
φραμπάλα Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 δεν έκανα κανένα update... λες να έγινε και να μην το κατάλαβα; τελωσπάντων τέλος καλό όλα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα