φραμπάλα Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 έχω sony vaio και δε μπορώ με τίποτα να ανοίξω wifi. δεν υπάρχει κουμπί στο πληκτρολόγιο που να δείχνει wifi και στις ρυθμίσεις όταν πάω να επιλέξω δεν επιλέγεται καν όπως φαίνεται στις φωτογραφίες το πάω δεξιά για να ενεργοποιηθεί και αυτό πάει πάλι πίσω. τι μπορεί να έπαθε;
Pa0ki Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 μήπως είναι σε κάποιο από τα f πλήκτρα και θέλει συνδυασμό με το fn?
φραμπάλα Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 τα έψαξα όλα αλλά δεν υπάρχει τίποτα!
thomasG4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Χρειάζεσαι driver για την ασύρματη κάρτα δικτύου. Συνδέσου με καλώδιο ethernet και ασ'το να κάνει windows update. Θα κατεβάσει τον driver αυτόματα. Κάνε επανεκκίνηση και λογικά θα μπαίνει μετά. btw σε λάθος section το άνοιξες το θέμα. 1
φραμπάλα Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστώ, πώς γίνεται το windows update? αν το άνοιγα αλλού δεν θα μου απαντούσε κανείς(αυτός ο τομέας είναι πιο πολυδιαβασμένος)
φραμπάλα Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 ουπς! αυτό φταίει; το ότι έκανα update σε windows 10;; είδατε; μεταφέρατε το θέμα μου εδώ και δεν απαντάει κανείς
Xristaras12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 ουπς! αυτό φταίει; το ότι έκανα update σε windows 10;; είδατε; μεταφέρατε το θέμα μου εδώ και δεν απαντάει κανείς ναι. συνδέσου με καλώδιο,μπες στη sony βαλε το μοντέλο του λαπτοπ και δες τι drivers υπάρχουν. Εναλλακτικά ξεκινάς σταυρούς και αφήνεις το windows update να βρει εαν μπορεί να βρει κάτι. Το τελικό στάδιο ειναι να βρεις ποια κάρτα wifi φοράει το λάπτ,να μπεις στον κατασκευαστή και να κατεβάσεις απο εκει τον driver.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ναι. Σήκωσε το λαπτοπ να δεις το μοντελο στο ταμπελάκι. Αν δεν βρεις για τα 10αρια, δοκίμασε αυτούς γιατ α 8.1 ή τα 7 θα παίξουν, αλλιώς βαζεις ethernet όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω.
Euclides Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν χρειάζεσαι να ψάξεις για Drivers εσύ. Τα Windows 10 τους φορτώνουν αυτόματα όταν κάνεις update. Συνέδεσε το laptop στο internet μέσω ethernet, πάτα check for updates, και άσε τα windows να κάνουν την δουλειά.
Euclides Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ο Device Manager τι σου δείχνει? Ανέβασε ένα screenshot σαν αυτό:
φραμπάλα Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 τώρα πιάνω wifi με συσκευή ενίσχυσης σήματος wifi που έχω όταν το βγάζω το wifi απενεργοποιείται εντελώς (δες τη δεύτερη φώτο)
Euclides Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Από την πρώτη φωτογραφία που ανέβασες, φαίνεται ότι το laptop σου έχει WiFi κάρτα Atheros που είναι μια χαρά εγκατεστημένη, και ότι πρόσθεσες και μια δεύτερη USB WiFi κάρτα. Στην δεύτερη φωτό φαίνεται ότι έχεις βγάλει την USB κάρτα, ενώ εξακολουθεί να είναι εγκατεστημένη και χωρίς πρόβλημα η Atheros. To hardware σου φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά. Το πρόβλημά σου μάλλον είναι στο software. Μια υπόθεση που μπορώ να κάνω, είναι ότι όταν πήγες να φορτώσεις τους drivers για την USB κάρτα, πιθανόν φόρτωσες και ότι σκουπίδι από utilities είχε ο κατασκευαστής και τα έκανες μαντάρα. Απεγκατέστησε ότι φόρτωσες με την εγκατάσταση της USB κάρτας, και φόρτωσε ΜΟΝΟ τους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα