Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εδώ και καιρό αντιμετοπίζω ένα περίεργο φαινόμενο στο pc.Έχω 2 ssd samsung evo και έναν WD Blue HDD.Το λειτουργικό είναι στον έναν απο τους SSD.

Μερικές φορές λοιπόν όταν έχω εικόνες στην επιφάνεια εργασίας και θέλω να τις ανοίξω να τις δω αργεί πολύ(γύρω στα 5-6 δεύτερα να ανοίξει μία εικόνα ελάχιστων kb) ενώ η εικόνα είναι αποθηκευμένη στον C ο οποίος είναι ssd και σε άριστη υγεία και στο samsung magician και σε HD Sentinel.

To περίεργο όμως δεν είναι σε αυτό αλλά στο ότι μόλις πατήσω να ανοίξω την Χ εικόνα ακούγεται ο χαρακτιριστικός ήχος του HDD να ξεκινάει απο idle.Αυτό συμβαίνει πάντα οπότε κάποιο μπέρδεμα θα υπάρχει μεταξύ τον δίσκων.Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως σχετίζεται ένα αρχείο στον C να κάνει εκκίνηση έναν δίσκο που έχω για storage και για πιο λόγω να κολάει ο ssd απο όλο αυτό γενικά.

Δημοσ.

Η εικόνα στην επιφάνεια εργασίας μήπως είναι συντόμευση της εικόνας?

Όχι,συνήθος στην επιφάνεια έχω τις προχειρες εικόνες και είναι όλες στον C ο οποίος είναι SSD.

Δημοσ.

Πάνε στην διαχείριση ενέργειας και σεταρε τους σκληρούς να μην σβήνουν ποτέ!

Αυτό το σκέφτηκα και γω γιατί by default είναι στα 20 λεπτά,ωστόσο δεν θέλω να το κάνω πρώτον επειδή αυξάνεται η κατανάλωση(και ας είναι λίγο) και το κυριότερο γιατί θέλω να ξέρω γιατί υπάρχει αυτό το πρόβλημα εφόσον οι δύο δίσκοι δεν σχετίζονται μεταξύ τους.

Δημοσ.

Αυτό το σκέφτηκα και γω γιατί by default είναι στα 20 λεπτά,ωστόσο δεν θέλω να το κάνω πρώτον επειδή αυξάνεται η κατανάλωση(και ας είναι λίγο) και το κυριότερο γιατί θέλω να ξέρω γιατί υπάρχει αυτό το πρόβλημα εφόσον οι δύο δίσκοι δεν σχετίζονται μεταξύ τους.

Γτ οποτεδήποτε πας να ανοίξεις το οτιδήποτε το λειτουργικό δίνει εντολή να ενεργοποιηθούν όλοι οι σκληροί! Εξου και η καθυστέρηση.

Και καλο είναι να επενεργοποιηθεί γτ ειναι οτι χειροτερο για τους μηχανικούς σκληρούς. Αυτο το σταματα ξεκίνα των κεφαλών μειώνει τον χρόνο ζωής τους δραστικότατα και δεν αξίζει καθολου σε desktop μηχανήματα μονο και μονο για να εξοικονομήσιες 4-5 βατ!

• Like 2
Δημοσ.

Γτ οποτεδήποτε πας να ανοίξεις το οτιδήποτε το λειτουργικό δίνει εντολή να ενεργοποιηθούν όλοι οι σκληροί! Εξου και η καθυστέρηση.

Και καλο είναι να επενεργοποιηθεί γτ ειναι οτι χειροτερο για τους μηχανικούς σκληρούς. Αυτο το σταματα ξεκίνα των κεφαλών μειώνει τον χρόνο ζωής τους δραστικότατα και δεν αξίζει καθολου σε desktop μηχανήματα μονο και μονο για να εξοικονομήσιες 4-5 βατ!

Best Answer..!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...