dimpa16 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Εχω την εντυπωση οτι για τις απαιτησεις που εχεις,το συστημα σου σε καλυπτει. Εγω θα αγοραζα μια καλη ψυκτρα (που θα μπορουσα να χρησημοποιησω στο μελλον),θα προσθετα και αλλα 2GB RAM και θα ανεβαζα τον επεξεργαστη οσο παει.
Millennium Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 *Αναβάθμιση Και αυτό που λέει ο dimpa16 γίνεται.
sostos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Τελικά κατέληξα στο 1-Motherboard asus z170 pro game (socket 1151) 2-Cpu I5-6600K 3-Ram Kingston Fury 2x8 2133 Όλα τα αλλά Τα εχω , εκτός ψήκτρα ………. (ποια με προτείνεται ) Δεν γνωρίζω χρειάζομαι ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΕΙΚΩΝ? Κουτι ....... Fazn Spitfire black Full Tower
hliastsek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Με την χρηση που περιεγραψες ειναι overkill ο ξεκλειδωτος skylake με 16gb ram. Καρτα γραφικων δεν χρειαζεσαι αφου γραφεις οτι δεν παιζεις παιχνιδια.
sostos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστω ν'ασε καλα , πηρα μια βαθυα ανασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα