Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που λες δεν ισχύει, εφόσον το κινητο είναι Ευρωπαϊκής προέλευσης η εγγύηση ισχύει κανονικά και στο φτιάχνουν

Τα κινητά είναι Ίδια φίλε μου

ζωντανο παραδειγμα εγω περσι αγορασα G3 απο σκρουτζ ισπανικο που χαλασει (ειχε πολλα παρασιτα στο ακουστικο οταν μιλουσα) και δεν μπορουσει να το φτιαξει ουτε προκορντια, ουτε αρβατο κανενας εχουν αλλαξει τα παντα κ παλι τα ιδια....αλλα ουτε αντικατασταση γινοταν να μου κανουν γιατι δεν ηταν ελληνικης αντιπροσωπιας τα συμπερασματα δικα σας...απο τοτε ποτε ξανα LG

Δημοσ.

Κι επειδή εσένα σου το έφτιαξαν κανονικά, σημαίνει ότι κάθε κινητό, ανεξαρτήτου προέλευσης, θα το επισκευάζουν κανονικά?

Είπα εγω κάτι τέτοιο ... Εξ αρχής μίλησα για κινητά ευρωπαϊκής προέλευσης... και ότι κινητό πουλάνε στα Skroutzομαγαζα είναι Ευρωπαϊκο, εμενα μου έτυχε να μην είναι Ευρωπαϊκό αλλά ακόμη και έτσι μου το επισκευασαν κανονικά

ζωντανο παραδειγμα εγω περσι αγορασα G3 απο σκρουτζ ισπανικο που χαλασει (ειχε πολλα παρασιτα στο ακουστικο οταν μιλουσα) και δεν μπορουσει να το φτιαξει ουτε προκορντια, ουτε αρβατο κανενας εχουν αλλαξει τα παντα κ παλι τα ιδια....αλλα ουτε αντικατασταση γινοταν να μου κανουν γιατι δεν ηταν ελληνικης αντιπροσωπιας τα συμπερασματα δικα σας...απο τοτε ποτε ξανα LG

Άλλο να μην αντιλαμβάνονται το πρόβλημα και άλλο νσ να μην δέχονται επισκευή, είναι υποχρεωμενοι να το φτιάξουν τι δεν καταλαβαίνετε; και τα ελληνικά ευρωπαικα δεν είναι; τι μου λέτε τώρα... Και εμένα η μπαταρία μου σε g2 που είχα έπεφτε γρήγορα τους το υπαν το ειδαν και υπαν ότι δεν έχει πρόβλημα,

Άλλο τι σου λένε για να μην σου το φτιαξουν μικρό πράγματα

και άλλο να σου χαλάσει η συσκευή και να μην σου την φτιαξουν

Συνοψιζοντας Ότι έχει την ένδειξη << EU >>Έχει εγγύηση όπως και οτιδήποτε έχει αγοραστεί απο μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων

Δημοσ.

Συνοψιζοντας Ότι έχει την ένδειξη << EU >>Έχει εγγύηση όπως και οτιδήποτε έχει αγοραστεί απο μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων

Αυτη την ενδειξη που την εχει? Στην εγγυηση πανω ή στην συσκευασια πανω ή στο κουτι ή στην αποδειξη κλπ?

Δημοσ.

Στην περιγραφή του προιόντος στο σκρουτζ

πχ https://www.skroutz.gr/s/5307730/Apple-iPhone-6-16GB.html

Great, αλλά λεμε τωρα εαν παθει κατι μετα, πως θα δειξω οτι ειναι απο την EU, το γραφει καπου η εγγυηση ή η αποδειξη ή η συσκευασια/κουτι?

Δημοσ.

Great, αλλά λεμε τωρα εαν παθει κατι μετα, πως θα δειξω οτι ειναι απο την EU, το γραφει καπου η εγγυηση ή η αποδειξη ή η συσκευασια/κουτί?

Αναγράφεται στην απόδειξη. Αλλά και να μην αναγράφεται από τη στιγμή που το πήρες από ελληνικό μαγαζί και το λέει στην απόδειξη, δεν έχεις πρόβλημα. Για παράδειγμα, πριν κάτι μήνες, όταν αγόρασα το iPad μου, στην απόδειξη δεν έγραφε τίποτα απολύτως για ΕU. Ο καταστηματάρχης μου είπε πως σε περίπτωση του οτιδήποτε, το πάω στο iStorm και μου το επισκευάζουν κανονικότατα.

Δημοσ.

Great, αλλά λεμε τωρα εαν παθει κατι μετα, πως θα δειξω οτι ειναι απο την EU, το γραφει καπου η εγγυηση ή η αποδειξη ή η συσκευασια/κουτι?

το βρίσκουν απο το IMEI,ακόμη και η απόδειξη να λέει EU αν το ΙΜΕΙ λέει άλλη χώρα εκτός EU πάλι θα το ξέρουν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...