Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια αγορασα την συγκεκριμενη οθονη!το προβλημα ειναι οτι μου κλειδωσε τα  frame στα 75 οταν παιζω games...παρολο που απενεργοποιησα το vsinc μεσα στο παιχνιδι!υπαρχει λυση,..??να προσθεσω οτι αυτο συμβανει σε ολες τις αναλυσεις της οθονης!οσα mhz την βαζω της οθονη τοσα fps κλειδωνει...!η gpu μου ειναι η msi gtx 970

Δημοσ.

το βρηκα φιλε μ!σε ευχαριστω!!

μηπως γνωριζεις φιλε μ πως μπορω να μειωσω τα σκαλωπατια που εμφανιζονται καθως παιζω ενα βιντεο....??εννοω καποιες γραμμες που βγαινουν καθως γινονονατι γρηγορες ενναλαγες στο βιντεο...

Δημοσ.

το βρηκα φιλε μ!σε ευχαριστω!!

μηπως γνωριζεις φιλε μ πως μπορω να μειωσω τα σκαλωπατια που εμφανιζονται καθως παιζω ενα βιντεο....??εννοω καποιες γραμμες που βγαινουν καθως γινονονατι γρηγορες ενναλαγες στο βιντεο...

Σε βίντεο,ταινίες κλπ δεν υπάρχει tearing,ουτε μέσα στα windows.

Στο παιχνίδι εαν βλεπεις tearing ειναι επειδη εχεις κλειστό το Vsync.Αποφασίζεις τι θες,input lag και fps drops εαν δεν μπορεί το σύστημα σου να κρατήσει τα 60/120 καρέ και smooth εικόνα η κοψίματα αλλα μηδενικό Input lag και το σύστημα να δουλεύει 100%

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα παιδια αγορασα την συγκεκριμενη οθονη!το προβλημα ειναι οτι μου κλειδωσε τα  frame στα 75 οταν παιζω games...παρολο που απενεργοποιησα το vsinc μεσα στο παιχνιδι!υπαρχει λυση,..??να προσθεσω οτι αυτο συμβανει σε ολες τις αναλυσεις της οθονης!οσα mhz την βαζω της οθονη τοσα fps κλειδωνει...!η gpu μου ειναι η msi gtx 970

Αρχικα φανταζομαι να γνωριζεις τι καρτες γραφικων χρειαζονται αυτα τα Monitor και το οτι η 970 δεν αρκει για αυτη την αναλυση.

Επισης το Monitor αυτο ειναι 60hz αρα εκτως και αν εχεις κανει overclock σε αυτο με Vsync On 60fps εχεις και οχι 75.

Τελος τι εννοεις σε ολες τις αναλυσεις της οθονης???

Προφανως και πηρες 4κ Monitor για να παιζεις σε αυτη την αναλυση εκτως και αν το παιχνιδι δεν την υποστηριζει που αρα μιλαμε για indie κυριως παιχνιδια,που εκει δεν εχεις ουτως ή αλλως θεμα με τις απαιτησεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ενεργοποίησα το aero και λύθηκε το θέμα παιδιά. Με την 970 κ 4κ το mad max το παίζω στα 39 40 frame. Αλλιώς σε 2560 ανάλυση δεν έχω θέμα. ..παίζω στα 100 frame. Σίγουρα όμως μια 980ti είναι ότι πρέπει για 4κ gaming

Δημοσ.

Ενεργοποίησα το aero και λύθηκε το θέμα παιδιά. Με την 970 κ 4κ το mad max το παίζω στα 39 40 frame. Αλλιώς σε 2560 ανάλυση δεν έχω θέμα. ..παίζω στα 100 frame. Σίγουρα όμως μια 980ti είναι ότι πρέπει για 4κ gaming

Μα ουτε η 980ti αρκει για 4κ gaming. Το οτι το Mad max το παιζεις σε 4κ δεν λεει και πολλα αν πχ ειναι ολα στα low πχ.

Επισης σου ξαναλεω το να παιζεις σε 4κ monitor σε χαμηλοτερη αναλυση ειναι τσαμπα το monitor που πηρες.

Δημοσ.

Μονο ultra παιζω. ...low ποτέ! !i7 6700 k και 970 gtx θερίζουν απλά. Μέχρι 2500 ανάλυση ζεις μοναδική εμπειρία. ...μετά σε 4k θέλεις κάρτα δυνατή για να παίξεις 3900 ανάλυση .σε βίντεο του utube δείχνει οτι φτάνει η gtx 980ti για 4κ

Φίλε μου ακόμη κ σε 2500 να παιζεις σε αυτό το μόνιτορ. ..πίστεψε με δεν έχει καμία σχεση με το 2500 μιας κοινης 28αρας.1 δις χρώματα έχει. ..κ απίστευτο contrast. Επίσης μπορείς να δεις κ ταινιες σε 4k!!ακομη κ η απλη περιήγηση στην επιφάνεια εργασίας με 4κ είναι μοναδική εμπειρία φιλε μ.πρέπει να δεις για να καταλάβεις τι εννοώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...