Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αξίζει να κάνω το update στο iphone 6; Βρίσκομαι στην 8.4 η μπαταρία κρατάει 10 ώρες και το κινητό δε κολλάει πουθενά. Στην 9.1 είναι καλύτερα ή χειρότερα τα πράγματα ; Υπάρχει κάποια σοβαρή αλλαγή; 

post-341655-0-97744300-1446252666_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα στο πω αλλιως. Εχεις το Iphone 6 δηλαδη μεχρι και πριν λιγο καιρο την ναυαρχιδα της Apple ας το πουμε. Ειναι λογικο να μην βαλεις το τελευταιο update οποιο και να ειναι αυτο???Αλλωστε και το Ios 8 στις αρχες ειχε θεματακια τα οποια τα φτιαξανε σε μελλοντικα update γιαυτο και λεγεται 8.4. Προσωπικα εγω σοβαρα προβληματα δεν εχω τωρα τι να σου πω οτι θελεις κανεις.

• Like 1
Δημοσ.

Θα στο πω αλλιως. Εχεις το Iphone 6 δηλαδη μεχρι και πριν λιγο καιρο την ναυαρχιδα της Apple ας το πουμε. Ειναι λογικο να μην βαλεις το τελευταιο update οποιο και να ειναι αυτο???Αλλωστε και το Ios 8 στις αρχες ειχε θεματακια τα οποια τα φτιαξανε σε μελλοντικα update γιαυτο και λεγεται 8.4. Προσωπικα εγω σοβαρα προβληματα δεν εχω τωρα τι να σου πω οτι θελεις κανεις.

Ναι έχεις δίκαιο σε αυτό, απλώς σήμερα που ψάχτηκα διάβασα πολλούς να παραπονιούνται ότι η μπαταρία κρατάει πολύ λιγότερο κολλάει το κινητό έχει lag κτλ και μακάρι να μέναμε στην 8.4. Αλλά μάλλον θα είναι η μειοψηφία.

Δημοσ.

Στο ξαναλεω οτι οτι προβληματα υπαρχουν θα διορθωθουν σε επομενες εκδοσεις. Αν εισαι βεβαια οκ με το Ios 8 μενεις τωρα οπως εισαι.

Δημοσ.

@dimips Εγώ κρατάω τnν 8.4 ακόμα,από άποψη ! Εδώ που τα λέμε δεν θα πάρεις και κανέναν major feature στο 9.Θα μπορούσαν άνετα να μας δώσουν κάποιες δυνατότητες που έδωσαν στο 6s και δεν βασίζονται σε διαφορές hardware. Δούλεψα όλες τις beta μέχρι και την GM  μία προς μία και δεν βρίσκω το λόγο να κάνω αναβάθμιση.Το siri μια χαρά λειτουργούσε και στο 6,και στο 7 και στο 8. Τα siri suggestions και το low battery mode δεν με συγκίνησαν.Όταν φέρουν υποστήριξη ελληνικών στο siri θα το σκεφτώ.Το continuity και η αναβάθμιση ορισμένων προεγκατεστημένων εφαρμογών και άλλα αρκετά features σου γλιτώνουν μερικά δευτερόλεπτα ψαξίματος απλά και προσωπικά δεν με συγκίνησαν. Περίμενα περισσότερα πράγματα από το ios 9 σε κάθε περίπτωση. Αν είχα το ipad air 2 θα το παιρνούσα σίγουρα γιατί το multitasking αποτελεί σίγουρα major feature.Αν περάσω κάποια στιγμή το 9 θα είναι επειδή δεν είχα τι να κάνω κάποιο απόγευμα !  :shifty:  :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Να αναφέρω ότι στην 9, τα apps γίνονται πιο light, με ότι καλό συνεπάγεται αυτό. Προσωπικά δεν έχω κακή εμπειρία μέχρι τώρα!

• Like 1
Δημοσ.

@dimips Εγώ κρατάω τnν 8.4 ακόμα,από άποψη ! Εδώ που τα λέμε δεν θα πάρεις και κανέναν major feature στο 9.Θα μπορούσαν άνετα να μας δώσουν κάποιες δυνατότητες που έδωσαν στο 6s και δεν βασίζονται σε διαφορές hardware. Δούλεψα όλες τις beta μέχρι και την GM  μία προς μία και δεν βρίσκω το λόγο να κάνω αναβάθμιση.Το siri μια χαρά λειτουργούσε και στο 6,και στο 7 και στο 8. Τα siri suggestions και το low battery mode δεν με συγκίνησαν.Όταν φέρουν υποστήριξη ελληνικών στο siri θα το σκεφτώ.Το continuity και η αναβάθμιση ορισμένων προεγκατεστημένων εφαρμογών και άλλα αρκετά features σου γλιτώνουν μερικά δευτερόλεπτα ψαξίματος απλά και προσωπικά δεν με συγκίνησαν. Περίμενα περισσότερα πράγματα από το ios 9 σε κάθε περίπτωση. Αν είχα το ipad air 2 θα το παιρνούσα σίγουρα γιατί το multitasking αποτελεί σίγουρα major feature.Αν περάσω κάποια στιγμή το 9 θα είναι επειδή δεν είχα τι να κάνω κάποιο απόγευμα !  :shifty:  :ph34r:

Εγώ το είχα περάσει στο προηγούμενο κινητό μου 5s  το 9.1 αλλά ένιωθα ότι δεν πήγαινε καλά. Επίσης ένιωθα όπως λες κι εσύ ότι δεν άλλαζε, και το Lower battery mode δε με συγκινούσε γιατί έτσι κι αλλιώς τα είχα κλειστά όλα όσα κλείνει όταν το ενεργοποιείς. Επίσης σε γενικά η μπαταρία κρατούσε φανερά λιγότερο και είχα κάνει και reset και restore. Το 5s απ το 6 τεράστια διαφορά δεν έχει οπότε ακόμη το φοβάμαι να το περάσω. Κάποια στιγμή σίγουρα θα αναγκαστώ. Επίσης το switcher του 8 μου είναι πιο εύχρηστο. Το μόνο που με ενοχλεί επειδή χρησιμοποιώ πολύ το καφρο-twitter είναι τα emoji κωλοδάχτυλο που τα βλέπω με ερωτηματικά  :-D

Να αναφέρω ότι στην 9, τα apps γίνονται πιο light, με ότι καλό συνεπάγεται αυτό. Προσωπικά δεν έχω κακή εμπειρία μέχρι τώρα!

Τι εννοείς πιο Light; Δεν τρώνε ram; Δεν τρώνε μπαταρία; ή δεν τρώνε όσα mb τρώγανε στο χώρο αποθήκευσης; Εγώ στην 8.4 Δεν έχω κλείσει από το switcher ποτέ κάποιο app τρέχουν συνέχεια και ούτε μπαταρία τρώνε αλλά ούτε κολλάνε. Αυτή τη στιγμή έχω 34 app ανοιχτά στο switcher.

Δημοσ.

Τι εννοείς πιο Light; Δεν τρώνε ram; Δεν τρώνε μπαταρία; ή δεν τρώνε όσα mb τρώγανε στο χώρο αποθήκευσης; Εγώ στην 8.4 Δεν έχω κλείσει από το switcher ποτέ κάποιο app τρέχουν συνέχεια και ούτε μπαταρία τρώνε αλλά ούτε κολλάνε. Αυτή τη στιγμή έχω 34 app ανοιχτά στο switcher.

Η Apple το ονομάζει App Thinning. Όταν κατεβάζεις μια εφαρμογή από το App Store, κατεβάζει μόνο τα resources που χρειάζονται για τη συσκευή σου.

Δηλαδή αν έχεις iPhone 5, δε θα κατεβάσει τα αρχεία γραφικών για iPhone 6 και για iPad, οπότε η εφαρμογή θα πιάνει λιγότερο χώρο στο "δίσκο" του iPhone σου.

http://www.imore.com/app-thinning-ios-9-explained

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παιδιά έχω iOS 9.1 σε iPhone 6 Plus και ψιλολαγκαρει αναγκάστηκα να βγάλω το transparency για να είναι smooth αλλά και πάλι τα κάνει τα κολπάκια του

Τελικά μάλλον το κάθε Iphone Θα πρέπει να το αφήνουμε στη τελική έκδοση του λογισμικού με το οποίο βγαίνει αν θέλουμε να το έχουμε στα καλύτερα του, αλλιώς θα πρέπει να θυσιάσουμε λίγο επιδόσεις για τα πιο πρόσφατα features. Και βασικά χθες ήρθε ένας φίλος με iphone 5s στην 7.1.2 σπίτι και εγώ με το 6ρι στην 8.4 και πραγματικά αυτουνού πήγαινε γρηγορότερα, αλλά σε ομορφιά το 8.4 είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Τελικά μάλλον το κάθε Iphone Θα πρέπει να το αφήνουμε στη τελική έκδοση του λογισμικού με το οποίο βγαίνει αν θέλουμε να το έχουμε στα καλύτερα του, αλλιώς θα πρέπει να θυσιάσουμε λίγο επιδόσεις για τα πιο πρόσφατα features. Και βασικά χθες ήρθε ένας φίλος με iphone 5s στην 7.1.2 σπίτι και εγώ με το 6ρι στην 8.4 και πραγματικά αυτουνού πήγαινε γρηγορότερα, αλλά σε ομορφιά το 8.4 είναι καλύτερο.

Ios 7 σε Iphone 5s απλα λολ. Ενα καλο εχει η Apple που ειναι οι αναβαθμισεις ελεος να μην το αξιοποιεις αυτο,ειδικα για το 5s που σηκωνει ανετα και το Ios 9 αλλα και το Ios 10.

Οσο για το οτι ηταν πιο γρηγορο δεν καταλαβαινω τι σοι συγκριση κανατε ή τι εχει το κινητο σου αλλα αυτο απλα δεν παιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...