selianx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδιά. Έχω ψάξει τα πάντα και άκρη δε βρήκα, γι'αυτό ζητάω τα φώτα σας αν κάποιος γνωρίζει τη λύση στο πρόβλημα μου.Στο Viber, "δε μου έρχονται" τα notifications αν είμαι εκτός εφαρμογής - είτε βγω από την εφαρμογή πατώντας το win button, είτε το back -, και μάλιστα με δείχνει Offline αν την αφήσω στο background (για όσο χρονικό διάστημα, από μισό λεπτό και πάνω). "Μου έρχονται" μετά από αρκετή ώρα, με μίνιμουμ τα 8 λεπτά και αν έχουν έρθει πολλά μηνύματα σ'αυτό το διάστημα, μετά γίνετε ο χαμός, δεν υπάρχει καμιά σειρά στα notifications (στέλνει το πρώτο, μετά μπορεί να στείλει το τέταρτο message, μετά πάλι το πρώτο, ακόμη και μήνυμα που το έχω διαβάσει νωρίτερα.......)Στο battery saver έχω δώσει δικαίωμα στο viber να τρέχει στο παρασκήνιο, και στις ειδοποιήσεις και ενέργειες, το viber έχει ενεργές τις ειδοποιήσεις του. Έχω κάνει reset. Έχω βάλει το viber στις 5 εφαρμογές προτεραιότητας στη lock screen. Και σε 3G και σε WiFi. Περιορισμοί δεδομένων δεν υπάρχουν. Κανένα αποτέλεσμα.Αν κάποιος βρήκε τρόπο να συγχρονίσει το ριμάδι, θα του ήμουν ευγνώμων να μοιραστεί τη λύση μαζί μου.Καλό βράδυ και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
2.1Ohm Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Πρόβλημα του viber είναι ούτε στο 640χλ μου ερχόταν είναι δυστυχώς κακογραμενες οι εφαρμογές περίμενε κάνα update ίσως διορθωθεί η στείλε mail στον developer μπας και το πάρει χαμπάρι και το διορθώσει
selianx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μου φαίνεται παράξενο ότι πολλοί αναφέρουν το πρόβλημα και σε άλλες εφαρμογές τέτοιου τύπου όμως, messenger,whatsapp κλπ....
2.1Ohm Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Σε messenger δν είχα κανέναν πρόβλημα! Έρχονταν κανονικά το μνμα απλά μωλις το πατούσες έκανε ένα refresh η εφαρμογή στο viber έπρεπε να το αφήνω ανοιχτό η να έμπαινα να τσεκάρω που και που τι γίνεται
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Eχεις κανει Titanium Restore στο Viber?
selianx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Eχεις κανει Titanium Restore στο Viber? Δε γνωρίζω τι εννοείς με το "Titanium Restore", μπορείς να μου το εξηγήσεις σε παρακαλώ;
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δε γνωρίζω τι εννοείς με το "Titanium Restore", μπορείς να μου το εξηγήσεις σε παρακαλώ; Aκυρο, δικο μου λαθος, δε διαβασα σωστα τον τιτλο και νομιζα πως ειχες android συσκευη. Αγνοησε το παραπανω μηνυμα μου 1
ice25 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 θέμα του λειτουργικού.είναι ανώριμο ακόμα..έχει θέμα με τις ειδοποιήσεις γενικός και με την πολυδιεργασία.περιορίζει τις εφαρμογές που τρέχουν απο κάτω για να μην έχει τα lag...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα