iliasnet Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα Έχω την Asus VW266H και τώρα τελευταία όταν απενεργοποιείται και μετά όταν επανέρχεται σε λειτουργία βγάζει κάτι γραμμές σαν αποσυντονίζεται αλλάζει ο ρυθμός ανανέωσης. δεν ξέρω ακριβώς κάτι από όλα αυτά. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα επανέρχεται κανονικά η εικόνα. Μία φορά μόνο έμειναν κάτι κάτι οριζόντιες και κάθετες γραμμές που αυτό φαίνονταν μόνο σε μόνο σε γκρί χρώμα, και οταν πήγαν να κάνω επανεκίνηση η είκονα είχε μείνει πίσω σαν να ήταν μια οθονη που έχει καεί ο φώσφορος, με την επανεκκίνηση όμως έφτιαξε. άλλαξα την ρύθμιση και την έβαλα να μην απενεργοποιείται. Τι νομίζεται να φταίει ; Έριξα μια ματιά στα καλώδια πίσω και τα βλέπω οκ Δεν νομίζω να είναι η κάρτα γραφικών γιατί έχω και δεύτερο μόνιτορ και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αυτήν που έχω πρόβλημα είναι η κύρια οθόνη και είναι συνδεδεμένη με DVI το δεύτερο μόνιτορ που έχω είναι συνδεδεμένο με HDMI Η κάρτα γραφικών που έχω είναι GIGABYTE GEFORCE GTX750 GV-N750OC-2GI 2GBΠάντως τώρα την έχω συνέχεια αναμένει και όταν δεν είμαι στον υπολογιστή ενεργοποιείται το screensaver , τώρα είναι πάνω από δύο ημέρες αναμμένη σε αυτό το ρυθμό χωρίς κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα