Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει τα παντα που βρηκα στο ιντερνετ. Καποιο update προσπαθει να εγκατασταθει, και μου πεταει το μηνυμα για επανεκκινηση. Κανω postpone αλλα μετα απο το χρονικο οριο επανεχεται. Εχω κανει καμια 10αρια επανεκκινησεις αλλα αυτο εκει παραμενει. Εχω ελεγξει για ιους/malware/spyware και δεν υπαρχει τιποτα. Καμια ιδεα?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κανεις? Ειναι πολυ εκνευριστικο γιατι πρεπει καθε τρεις και λιγο να κανω postpone. Για να αποφυγω το φορματ. Οχι τιποτε αλλο :)

Δημοσ.

Από την Microsoft:

Yellow entries are references in your registry usually to files that no longer exist on the system.  Under the Image path column it will probably say 'File not found'.

This can happen when you uninstall a program (usually a third party program) and the uninstall routine is sloppy enough to not clean up the registry when the uninstall routine is run.

Pink entries are also almost always from third party programs that you have installed and if you look under the Publisher column, it will say [Not Verified] and tell you the name of the third party company that authored the program - probably something you installed yourself.

Pink and 'Not Verified' does not necessarily mean the fils(s) are malicious - it just means that Autoruns can't understand the software signature on the file(s), or the authors may not have a software signature at all (more sloppiness).  Those will usually be third party executable or third party DLLs.  Look at the publisher column.

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_xp-performance/autorun-says-the-following/5bf4355a-b78b-40c4-bbd6-e02b5551e92f?auth=1

Δημοσ.

Περιεργα πραγματα. Κοιτωντας το ιστορικο των windows updates, βλεπω οτι η τελευταια φορα που εγκατασταθηκε update ηταν στις 11/11/2015.

Πηγα και κατεβασα χειροκινητα τα updates του οκτωβριου/νοεμβριου και τα εγκατεστησα (οσα δεν ηταν) ενα-ενα μετα απο συνεχεις επανεκκινησεις.

Παρ' ολο ομως που εγκατασταθηκαν, στην καρτελα εμφανιζονται ως pending. Κανονικα θα επρεπε μετα απο restart να εγκατασταθουν. Αλλα για καποιο λογο δεν γινεται αυτο.

Θα δοκιμασω να κανω 5 restart μπας και θελει να εγκατασταθουν ενα ενα. Αν και δε νομιζω.

post-42276-0-01392500-1448733782_thumb.jpg

Δημοσ.

Διέγραψε το αρχείο: C:\Windows\SoftwareDistribution\DataStore\DataStore.edb,

Για να μπορέσεις να το διαγράψεις, πρέπει να σταματήσεις (προσωπινά) την λειτουργία του service Windows Update, ή να το κάνεις σε safe mode.

Επίσης άδειασε τον κρυφό φάκελλο: C:\ProgramData\Package Cache.

Μετά κάνε restart και ξαναδοκίμασε να κάνεις update.

Δημοσ.

Τα εχω κανει αυτα. Γι αυτο και εχει σβηστει και το ιστορικο των updates που εχουν εγκατασταθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...