Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, σημερα το πρωι ενω το malwarebytes εκανε σαρωση και διαγραφη καποιων malwares ενω εγω surfara, εσβησε ο υπολογιστης απο μπαταρια και απο τοτε οταν προσπαθω να μπω μου λεει συνεχεια επιδιορθωση κατα την εκκινηση , το βαζω αλλα μου λεει οτι δεν καταφερε να λυσει το προβλημα με αποτελεσμα να μην μπορω να ανοιξω τον υπολογιστη αλλα να κανει restart και απο την αρχη

Δοκιμασα σε safe mode τα ιδια

Δοκιμασα επαναφορα συστηματος (η  μονη που ειχε ηταν σημερα πριν τον ελεγχο) και τιποτα

Τι μπορω να κανω μπας και γλυτωσω το φορματ?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Λογικά είναι laptop οπότε θα έχει διαμέρισμα επαναφοράς. Δοκίμασε να δεις αν σου δίνει επιλογή για επιδιόρθωση.

Το μοντέλο του λάπτοπ και τα windows που έχεις μάλλον είναι κρατικό μυστικό και αν μας τα πεις μετά θα πρέπει να μας σκοτώσεις. :fear:

Δημοσ.

ευχαριστω για την  απαντηση . Επειδη ειχα κανει και αλλο Thread νομιζα οτι ειχα βαλει και εδω τα χαρακτηριστικα αχααχ

Λοιπον ειναι compaq presario cq62 (celeron 2.0ghz , 3gb ram)  με windows 7.

Τωρα μετα την αποτυχημενη επιδιορθωση, εχεις τις εξης επιλογες:

66b9e3c2-bb67-47bf-802c-b753b54bcc19_0.j

Εκ των οποιων δοκιμασα τα 3 πρωτα αλλα τιποτα

Δημοσ.

Σου βγάζει κάποιο συγκεκριμένο σφάλμα στην επιδιόρθωση ή απλά παγώνει χωρίς να κάνει τίποτα;

Τρέξε και το διαγνωστικό μνήμης μήπως και έχει κάποιο πρόβλημα η ram.

Μια τελευταία λύση είναι να προσπαθήσεις να περάσεις τα 7άρια από πάνω σαν επιδιόρθωση. Θα πρέπει να βρεις την ίδια έκδοση σε dvd. Αν αποτύχει και αυτό μάλλον πας για φορμάτ.

Δημοσ.

μου λεει οτι δεν ηταν εφικτη η επιδιοθωση , τωρα το ιδιο cd δεν παιζει . Γιατι ομως αυτο το σκηνικο, μου κανει εντυπωση.

Δημοσ.

Ρύθμισε στο bios να εκκινεί από το dvd και βάλε μέσα dvd των windows, μετά όταν ξεκινησει και φτάσεις στο βήμα με τις επιλογές αποκατάστασης

Δημοσιεύθηκε Χθες, 10:38

ευχαριστω για την  απαντηση . Επειδη ειχα κανει και αλλο Thread νομιζα οτι ειχα βαλει και εδω τα χαρακτηριστικα αχααχ

Λοιπον ειναι compaq presario cq62 (celeron 2.0ghz , 3gb ram)  με windows 7.

Τωρα μετα την αποτυχημενη επιδιορθωση, εχεις τις εξης επιλογες:

66b9e3c2-bb67-47bf-802c-b753b54bcc19_0.j

Εκ των οποιων δοκιμασα τα 3 πρωτα αλλα τιποτα

επέλεξε  Γραμμή εντολών και τρέξε την εντολή

chkdsk C: /r /f

Aν δεν φτιάξει ξανά από την αρχή και όταν φτάσεις πάλι στην γραμμή εντολών γράψε

sfc /scannow /offbootdir=c:\ /offwindir=c:\windows

αν συνεχίζει το πρόβλημα: διαδοχικά δοκίμασε τις εντολές:

bootrec.exe /FixMbr
bootrec.exe /FixBoot 
bootrec.exe /RebuildBcd

Διάβασε λεπτομέρειες https://support.microsoft.com/en-us/kb/927392

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...