Προς το περιεχόμενο

Speedport entry 2i ??

NikosApp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

καλησπέρα

Υπάρχει πρόβλημα εάν είναι συνεχεία στην πρίζα το mini ups και τροφοδοτεί το modem/router του ΟΤΕ

θεωρητικα οχι διοτι οταν γεμισει θα πρεπει να κλεισει το κυκλωμα φορτισης.απλα οταν πεσει λιγο η μπαταρια τοτε θα το ξαναγεμισει.πολλες μικρες φορτισεις.απο την αλλη στο manual της crypto λεει μην τις υπερφορτιζεται.δηλαδη δεν εχουν βαλει κυκλωμα να κλεινει την φορτιση και μπορει να γινει υπερφορτιση αρα τσακιζεις την μπαταρια μεχρι να κανει μπαμ;χλωμο κου φαινεται γιατι καποιος δεν ξερει ποτε ακριβως θα εχει γεμισει.οκ μπορει καποιο led να γινεται πρασινο αλλα τι πρεπει να ειμαι απο πανω για να το βγαλω;και ολα τα powerbank ακομα και τα απλα εχουν κυκλωμα που κλεινει την φορτιση.οποτε κανονικα αν υποθεσουμε οτι εχει και αυτο δεν εχεις καποιο προβλημα απλα δεν εχει νοημα να το κανεις.απλα καθε 2 3 μηνες θα πρεπει να το γεμιζεις λιγακι διοτι λογικα θα εχει χασει μερος της φορτισης του αναλογως την θερμοκρασια περιβαλλοντος οπως και αν χρησιμοποιηθηκε.επισης ειναι crypto αρα κατασκευαστικα χαλια

εδω ενα link με φωτογραφιες και manual του ups https://www.adslgr.com/forum/threads/776659-Speedport-W-724V/page115

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θεωρητικα οχι διοτι οταν γεμισει θα πρεπει να κλεισει το κυκλωμα φορτισης.απλα οταν πεσει λιγο η μπαταρια τοτε θα το ξαναγεμισει.πολλες μικρες φορτισεις.απο την αλλη στο manual της crypto λεει μην τις υπερφορτιζεται.δηλαδη δεν εχουν βαλει κυκλωμα να κλεινει την φορτιση και μπορει να γινει υπερφορτιση αρα τσακιζεις την μπαταρια μεχρι να κανει μπαμ;χλωμο κου φαινεται γιατι καποιος δεν ξερει ποτε ακριβως θα εχει γεμισει.οκ μπορει καποιο led να γινεται πρασινο αλλα τι πρεπει να ειμαι απο πανω για να το βγαλω;και ολα τα powerbank ακομα και τα απλα εχουν κυκλωμα που κλεινει την φορτιση.οποτε κανονικα αν υποθεσουμε οτι εχει και αυτο δεν εχεις καποιο προβλημα απλα δεν εχει νοημα να το κανεις.απλα καθε 2 3 μηνες θα πρεπει να το γεμιζεις λιγακι διοτι λογικα θα εχει χασει μερος της φορτισης του αναλογως την θερμοκρασια περιβαλλοντος οπως και αν χρησιμοποιηθηκε.επισης ειναι crypto αρα κατασκευαστικα χαλια

εδω ενα link με φωτογραφιες και manual του ups https://www.adslgr.com/forum/threads/776659-Speedport-W-724V/page115

εγώ το έχω στην πρίζα και δίνω από εκεί στο modem γιατί έχουμε συνέχεια διακοπές σε άσχετες μέρες και ώρες 

κανονικα οπως εγραψα δεν πρεπει να σου κανει προβλημα διοτι η φορτιση πρεπει να σταματαει αυτοματα οταν γεμισει το Powerbank.το θεωρω απιθανο και αδιανοητο να μην γινεται ασχετα με τι γραφει το Manual για υπερφορτιση.ισως να κλεινει οταν γινεται το λαμπακι πρασινο ή ισως να σβηνει το λαμπακι οταν γεμισει δεν ξερω.αν ηταν να εχεις προβλημα θα το ειχες ηδη μαλλον διοτι οι μπαταριες λιθιου γενικοτερα εχουν πολλα παραξενα αν καποιος τις γεμισει παραπανω ή αν ζεσταθουν πολυ κτλ.

εγώ το έχω στην πρίζα και δίνω από εκεί στο modem γιατί έχουμε συνέχεια διακοπές σε άσχετες μέρες και ώρες 

Καλησπέρα. Έχω και εγώ το συγκεκριμένο modem από την Cosmote σε σύνδεση vdsl 50 mbps. Τα στατιστικά της γραμμής μου είναι αυτά μετά από ένα reboot στο modem. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση. Συγκεκριμένα το σήμα πέφτει ξαφνικά και ξανά ανεβαίνει συνεχώς, το μόντεμ αποσυνδέεται στιγμιαία και ξανά συνδέεται και γενικά μου κάνει σκαμπανεβάσματα στο σήμα. Τι μπορεί να φταίει γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα!

o06ryd.jpg

Καλησπέρα. Έχω και εγώ το συγκεκριμένο modem από την Cosmote σε σύνδεση vdsl 50 mbps. Τα στατιστικά της γραμμής μου είναι αυτά μετά από ένα reboot στο modem. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση. Συγκεκριμένα το σήμα πέφτει ξαφνικά και ξανά ανεβαίνει συνεχώς, το μόντεμ αποσυνδέεται στιγμιαία και ξανά συνδέεται και γενικά μου κάνει σκαμπανεβάσματα στο σήμα. Τι μπορεί να φταίει γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα!

o06ryd.jpg

Από το συγκεκριμένο modem - router δε μπορείς να περιμένεις καλή εμπειρία στο ασύρματο. Αγόρασε ένα καλό ασύρματο router, βάλε το να παίξει σε bridge σε ξένοιασες μία για πάντα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα σε όλους,

Και εγω εχω εδω και 1 μηνα την χειρότερη εμπειρια απο το Speedport entry 2i.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσα να το βάλω να παιξει στην vdsl 50 που εχω ; Link.png Site: TP-LINK-TD-W9977

Το σεταρισμα ειναι σχετικα ευκολο πιστευετε ;

Σας ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλους,

Και εγω εχω εδω και 1 μηνα την χειρότερη εμπειρια απο το Speedport entry 2i.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσα να το βάλω να παιξει στην vdsl 50 που εχω ; Link.png Site: TP-LINK-TD-W9977

Το σεταρισμα ειναι σχετικα ευκολο πιστευετε ;

Σας ευχαριστώ

Καλησπέρα.

Η αρχική ρύθμιση όπως σε όλα σχεδόν τα TP-LINK είναι εξαιρετικά εύκολη. Φυσικά και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε 50άρα VDSL, και θα είναι πολύ πιο σταθερό και γρήγορο (όχι σε συγχρονισμό) από το Entry 2i. 

Πρόσεξε μόνο αν έχεις VoIP - ευρυζωνική τηλεφωνία ότι θα χρειαστεί να συνδέσεις το speedport με το TP-LINK μέσω LAN καλωδίου για να λειτουργεί η τηλεφωνία. Αν έχεις παραδοσιακή τηλεφωνία απλώς το αφήνεις εντελώς στην άκρη το Speedport και πορεύεσαι μόνο με το TP-LINK.

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα παιδιά,
Πήγα cosmote από nova και μου έδωσαν το speedport entry 2i. Στο modem router της nova Technicolor TG788vn v2 είχα συνδέσει στο usb ενα printer και τον χρησιμοποιούσα ως δικτυακό με την ip του. Τωρα το speedport δεν έχει usb. Τι εναλλακτικές λύσεις έχω για να κάνω δικτυακό τον printer? Το router της nova συνδεεται με το speedport σε bridge mode? (εαν ναι υπάρχει κάποιος οδηγός???)
Θα ήθελα να μου πείτε εναλλακτικές λύσεις με τελευταία να συνδεσω το printer σε pc και να το κανω δικτυακο.
Ευχαριστώ

καλησπέρα. με το speedport entry 2pi μπορώ να φτιάξω bandwidth για τις συσκευές που συνδέονται με το wifi? παίζω games και μολις ανοιγει το λαπτοπ η το κινητό ο αδερφός μου είτε κατεβάζει updates απο τα windows 10. είτε το youtube τραβαει ολη την ταχυτητα. υπάρχει λύση? η να παρω καποιο καλο ρουτερ να τα κανει ευκολα?  εχετε καποιο να προτείνετε με budget τα 60-70ε?

Έχω το συγκεκριμένο ρούτερ και παροπλησμένο το ΖΤΕ , σε γενικές γραμμές είμαι εευχαριστημένος. Για λίγα μέτρα δεν φτάνει το WiFi στην βεράντα, πως μπορώ να το βελτιώσω;

• 4 εβδομάδες αργότερα...

το συγκεκριμένο ρούτερ υποστηρίζει guest SSID? Δλδ να δίνει μόνο internet (και σε χαμηλότερη προτεραιότητα) και να μην επιτρέπει routing με το wired lan ή τα άλλα δύο ssid.

tks!

υπάρχει δυνατότητα να μπλοκαρω κάποιες σελιδες με αυτό το modem;;

αν και δυσκολο δες αν υπαρχει κανα parental control ή καποια σελιδα μεσα στο ρουτερ που να μπορει να μπλοκαρει web διευθυνσεις.δεν θα ειναι τιποτα κρυφο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...